לוח מודעות

מהפך בעולם הדי ג´ייז ../images/Emo79.gif ../images/Emo79.gif

מערכת ה- FINAL SCRATCH הגיעה לישראל והולכת לשנות את חוקי המשחק בעולם הדי. ג´יי. די. ג´יי. ויק, הרזידנט של מועדון ה- dome יסביר לכם היום איך בדיוק פועלת המערכת הזו, לשם מה היא טובה ומה הוא המעמד האמיתלי של הדי. ג´יי. כיוצר. הארוח מבוסס על סדרת הרצאות שנערכת בבית הספר למוסיקה עכשיווית dj, שמדי יום שלישי מארחים אנשי מפתח בתעשיית המוסיקה, עיתונאים, יוצרים ומפיקים, המרצים יתארחו כאן בתפוז לאחר הסדנאות בבית הספר. אתם מוזמנים להצטרף אל די. ג´יי. ויק - האומן הפותח את בסידרת ארוחים זו, בפורום חיי לילה בשעה 20:00, כאן אצלנו בתפוז אנשים.

ארוחה בשרית ../images/Emo21.gif ../images/Emo21.gif

היום בשעה 13:30 נארח בפורום מתכונים את המייסטר שף רפי אהרונוביץ (שף עם התמחות בבשרים)... מרצה בכיר בתדמור, מגיש את פינת הקולינריה בעיתון גלובס, הבעלים של ידע הבשרים ברמת אביב. אתם מוזמנים להתייעץ ולשאול אותו שאלות לגבי מתכונים, בישולים וכל שאלה קולינרית שעולה על דעתכם! בונ´אפטי!
********************************** האירוחים הקרובים בפורומים
: 21/10- יענקל´ה לוי בפורום ריקודי עם 24/10- יהודה נוריאל בפורום חיי לילה 27/10- אורי רוטשטיין בפורום שייט וימאות 28/10- ד"ר רשפון בפורום איידס

EyeSeeYou

New member
המלצת השבוע: הלהיט הלסבי הבא../images/Emo70.gif

שיר הבכורה של צמד בנות רוסיות (בנות 16 בערך) מסתמן כלהיט היסטרי. השיר מדבר על אהבה בין שתי בנות, והקליפ עצמו רומז על כך בעצמו בנשיקה (לפי השמועות, טרם יצא לי לראות אותו). למרות התוכן של השיר ככל הנראה שתי הבנות עצמן הן סטרייטיות, לפחות בשלב זה... ציטוט נחמד מהשיר- When they stop and stare - don´t worry me ´Cause I´m feeling for her what she´s feeling for me I can try to pretend, I can try to forget But it´s driving me mad, going out of my head שם הצמד - TATU
שם השיר - All The Things She Said קצת מופרע בשמיעה ראשונה, אבל בשמיעה שניה מאוד מדבק...ולמעשה סביר שכבר נתקלתם בו בשבוע האחרון ברדיו (למאזיני BU99FM בעיקר). אז מה? המנון המסיבות של הלסביות? כי אני כבר אימצתי אותו

1Shir

New member
זה השיר הכי יפה בעולם. נקודה.

כבר מלפני כחודש משמיעים אותו נון-סטופ בערוץ המוזיקה הצרפתי, ידיד שלי שיש לו יס הכיר לי אותו. שיר מדהים! קליפ מדהים! השיר האהוב עלי כרגע בטירוף.

../images/Emo18.gifלידיעת הגולשים../images/Emo18.gif

עקב שידרוג המערכות באתר תפוז אנשים, לא תפעל מערכת הפורומים החל מהשעה 01:30 לפנות בוקר למשך מספר שעות. עימכם הסליחה

.m

New member
../images/Emo124.gif צ´אטטטטטטט!

הקליקו על "צ´אט סקס וזוגיות גאה" והצטרפו אלינו
mai

.m

New member
וואו!

בתור לא-חובבת אירוויזיונים, אפילו אני התרשמתי...
mai

למעלה