דני ואני ^_____________________________^ XDD איזו יפה את[דניאלה]
B butbut New member 3/10/07 #31 ../images/Emo205.gifדני ואני ^_____________________________^ XDD איזו יפה את[דניאלה]
ד דני האלה New member 4/10/07 #76 בוטטט יא שקסעע אני ../images/Emo23.gif אותך ואת הפלא שלך ושל שלי D: יצאתי בו נורמליXD אה.. ותודה את יותר יפה
בוטטט יא שקסעע אני ../images/Emo23.gif אותך ואת הפלא שלך ושל שלי D: יצאתי בו נורמליXD אה.. ותודה את יותר יפה
I Intoxicate My Mind New member 3/10/07 #40 אוי ואבוי XDD נוט טו סלף: אורצ', יקירתך[?!], את קוף בלי עיפרון שחור. אבל את קוף יותר עם.
B butbut New member 3/10/07 #34 ../images/Emo205.gif* ואגב יש עוד סרטונים[של ה"מאו\באו" של אורצ'..איזה 3 שניות את אומרת את זה בקול של הבלון אליום!! זה הקליט בסוף!!:]]
../images/Emo205.gif* ואגב יש עוד סרטונים[של ה"מאו\באו" של אורצ'..איזה 3 שניות את אומרת את זה בקול של הבלון אליום!! זה הקליט בסוף!!:]]
S Sivan McFLY New member 3/10/07 #74 ../images/Emo210.gif טחחחחח אורצ' יא קרועהההה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
M m i c k e y 15 New member 3/10/07 #41 די מה זה..כל הפורום יפה..כ"כ מהממות! רק אני פורום של מדהימות יש פה!
S Simple Girl 182 New member 3/10/07 #49 גמאני רוצה ../images/Emo7.gif פעם הבאה אתן לא קובעות התאריכים שאני אומרת שאני לא יכולה!!!!!!
B butbut New member 3/10/07 #51 חחח,גם אני לא יכולתי-אבל ביטלתי משהו כדי לבוא בכול אופן^^...לא נורא!מפגש הבא[שזה בטח יהיה חנוכה] נמצא תאריך נורמאלי.
חחח,גם אני לא יכולתי-אבל ביטלתי משהו כדי לבוא בכול אופן^^...לא נורא!מפגש הבא[שזה בטח יהיה חנוכה] נמצא תאריך נורמאלי.
C Charley XD New member 4/10/07 #75 יא איזה יפות !! זונות מצלמה גם אני רוצה ... בפעם הבאה אני באה !! אבל אל תצלמו אותי טוב ? תודה