MCnews

OneStepCloser

New member
איזה חמודים הם3>

טום3> דאגי3> הארי3> דני3> XDDD אני אוהבת אותם
איזה חמוד דאגי שהוא הפסיד
. תודה רבה
D:

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif טום--> אנחנו גאים בך ../images/Emo9.gif

רואים שהוא ממש התאמץ ושהיה לו ממש קשה לשיר, אז כל הכבוד!!!
דאגי כלכך ביישן שאפשר למות! אבל הוא נראה ממש טוב!
גם בתחרות הוא מאמי ^^

McFly rullz

New member
אומגאד איזה חתיכים!../images/Emo99.gif../images/Emo26.gif

עכשיו הבנתי למה הארי לא מאריך שיעררררררררר ומזה הפס בראש שלווו זה צלקתXD ודאגי כזה יפההההההה וביישן
יואו הם מתחתכים מיום ליום
וטוםםם כל הכבוד לוו לנשמהה הזההההההההההההההה
דני נהיה חתיך יותר ויותרר
בהרמת ידייםם זה כזה קורעXDDDDDDDDDDDDD תודה!!זה ממש מצחיקXD

sweet shir

New member
יאאאאא אני אוהבת את פול אוגריידי!! D:

תודה!! DD: ~מתחילה לצפות~ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי שהוא שטום כזה: "יש בזה וויסקי?" XDDDDDDDDDDDDDDDDD הו, חמודים. D: 33333> דאגי כזה עלוב XDDDDDDDDDDDDD אבל זה לא פייר חחחחחחחחחחחחחחחחחח AS IF דאגי יוכל לנצח את הארי.
אומגד טום ניצח את דני?!?!?!?!?!? נאו ד'ת וואז אנאקספקטד!!!
איזה מסכן טום ראו שהוא ממש חולה.

m o r 1 0 2

New member
נכון,גמאני ניקרעתי "יש בזה וויסקי"?../images/Emo168.gif

אחח טומו שלנו
לב|

m o r 1 0 2

New member
דאגי כמעט לא דיבררXD,מתוקק../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

איזה חמודים הםםXD הצחוק של דני פשוט קורע
מסכני טום
הוא השתעל,והוא ממש נשמע מצונן... ודאגי ממש חמודד בלבן3>> דאגי כזה חלשלושXDDD טום כפרות
הוא הפסיד לכושי הזהXD אוףף,כולם הפסידו
הרג אותי הקרב האחרון
הופעה מדהימה
מתה על כולם
תודה רבה
וסורי על החפירה

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifיאיי תודהה!!

איזה חמוד דאגיי איך הוא הפסיד להארי תוך שנייה חח xDDD
דאגי3>>

The Psycho Girl

New member
XDDהראיונות שלהם אצל פאול תמיד אדירים

הלב שלי ממש יצא אל טום רואים שהוא ממש התאמץ ועוד בשירה poor guy הפתיע אותי שטום הוריד את דני , דני נראה כזה גדול XDD ומה הסיפור של דני - חזרנו לחולצות הישנות - בן אדם אתה מרוויח מאות אלפי פאונד תגיד לחברה שלך לעשות לך מסע קניות !

just orr

New member
חחחחחח איזה חמודים XDDD

טוב נו אני מרשה להארי להמשיך לגלח את השיער... ><" אממ.. הבנתי נכון? כאילו הסיבה שטום חולה זה בגלל הגשם ב- THNL?!?!? להההה לא נראה לי... הצילומים היו דיי מזמן... והוא חולה עכשיו חח ><" אז הבנתי לא נכון. >< טחח בסוף כולם הפסידור בהורדות ידיים XDDDDD ואנדי [או מי שזה לא יהיה] כמעט ניצח את השרירי הזה! :O וההופעה של THNL מדהימה כמובן
תודה ספיר DDD:

m i c k e y 15

New member
אני חולה על התוכנית של פול!!../images/Emo99.gif

כשהם תמיד שם הם כאלה מצחיק XD ותמיד שמים כשהם נכנסים את השיר הראשון XDDD שמתן לב שהשיער של הארי..הקו של השיער שלו נסוג..אז הוא מקריח שם ובגלל זה הוא אוהב לעשות קרחת יעני...XD איזה מגניבה הצלקת שלו...תמיד אמרתי שזה כמו של האריפ פוטר XD
השיער של דני שוב נראה מושלםםםםםםםםם
וזה נראה כאילו הוא כהה יותר....אחחח הוא מהמם!!
וגם של דאגי נראה יותר כהה ודאגי לא מדבר!! אוף..עד שהוא התחיל קצת יותר הוא חוזר למנזר השתיקה... XD "אני פשוט פוחד מלהגיד משו לא נכון" XDDD איזה מותקקקקק ודני המתוק הזה איך שהוא התנצל בקשר לכל הקללות
זה בסדר גמור!! XDDD איזה חלשלוש דאגי אה...תוך שניההה הארי הפיל את היד שלו
איך דני בא כולו כזה "וואלה זה בכיס שלי!"
אמאאא איזה חמוד החיוך שלו שם!!
איזה מוזר זה שטום ניצח אותו יעאווו..נראה לי זה היה מכור
טום כולו מפחד מול הענק ההוא XD איך שדני שר הוא זז בקצב הסזה..והסתכל כזה שמיים
ודי הקול לשו כ"כ השתנה...כאילו לא כ"כ אבל הוא השתנה.... די אני מתחילה לאהוב את טום כפרעליו...איך הוא התאמץ לשיר.. כזה חמוד איזה חתיך דנ בתמונה האחרונה נכון
ג'יזזזזז
תודה

m i c k e y 15

New member
XDDD

לא יותר מ-22?? טוב לא משנה אבל כנראה שזה מה שקרה לו וזה גם נראה ככה
וזה כל כך מצחיק איך שזה נראה.. אבל שיאריך בחייאת!!

loli kiss

New member
OMG הם כאלה חתיכוליםם ../images/Emo99.gif

קודם כל מלא תודה
הם כ"כ יפים שם .. רציני הם רק הולכים ומתחתכים XD הצחוק של דני
. והשיער שלו
גאשש בזמן האחרון עושים לו כמו טיפה החלקה כזאתי .. זה כ"כ יפה ! איך הוא התנצל על כל הקללות שהיו בGoust Hunting חח XDDD בקטע של ההורדת ידיים , אז כשהשרירי הזה נכנס והראה ת'שרירים שלו סתכלו על דני בצד איך גם הוא מראה ת'שרירים וכולם צוחקים כזה
חמוד . וואי ודאגישש כזה חמוד
. איך הוא לא דיבר על הראיון ואז כזה ששואלים אותו למה הוא עושה: זה משודר חיי ואני מפחד להגיד משו לא נכון חחחחחחח חמוד
גם טומי היה ממש חמוד והוא נהיה כזה חתיכוס מאז שהוא הרזה ! רואים שהוא עוד טיפה חולה.. מסכן :/ והביצוע של THNL היה מדהים כרגיל :) אני מתה על הקפיצות האלה של דני 3> תודה ספיר

m i c k e y 15

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo101.gifCHILDREN IN NEED 2007../images/Emo101.gif

כמו השנים בעבר..מקפליי השתתפו באירוע הזה לילדים נזקקים וגם השנה הם ישתתפו בזה כמובן
ערוץ BBC הודיע על מי ישתתף בהופעות, ומי שהכי בולט יהיו 'קיילי מינוג והספייס גירלס האירוע יהיה בערוץ BBC ONE ביום שישי ה-16 לנובמבר מהשעה 7 בערב. עוד מופעים בולטים יהיו של: ג'ון ברומאן, אנני לנוקס,, שוגבייבס [
], ווסטלייף ומקפליי[
]. זה יהיה השידור ה-28 מהמרכז של BBC TV; שנה שעברה הם עזרו לגייס 18 מיליון ליש"ט שזה הרבה מאוד כסף
, אז כל הכבוד להם
.
אם מישהי רוצה את הקטעים של פול אוגריידי להורדה אני חושבת שיהיה בקרוב
סינגל של מקפליי The Heart Never Lies
הגיע למקום השלישי במצעד אמצע השבוע והנה המקומות האחרים, אלה שמתחתיו ואלה שעקפו אותו:
01 Leona Lewis - Bleeding Love 02 Take That - Rule The World 03 McFly - The Heart Never Lies 04 Sugababes - About You Now 05 Britney Spears - Gimme More​
[
"...I really want you to miss me. I feel the pain when you kiss me.."
]

OneStepCloser

New member
שוגבייביס לא מקום ראשון? :O

ואז בריטי מקום שני? כי ככה זה היה אתמול XD

m i c k e y 15

New member
אממממ

ככה היה כתוב לי בעדכונים וזה אולי זה כבר השתנה אין לי מושג XDD מה זה משנה העיקר מקפליי מקום 3
ובדרך לנאמבר 1
XDDD

למעלה