זאת רק אני או שטום הסביר על הצלקת של הארי? כי אם כןן אני מהת לדעת ממה יש לו אותה!! XDD
B butbut New member 29/10/07 #10 ../images/Emo220.gifזאת רק אני או שטום הסביר על הצלקת של הארי? כי אם כןן אני מהת לדעת ממה יש לו אותה!! XDD
../images/Emo220.gifזאת רק אני או שטום הסביר על הצלקת של הארי? כי אם כןן אני מהת לדעת ממה יש לו אותה!! XDD
S shani judd New member 29/10/07 #38 זה לא צלקת הם עושים את זה בכוונה [נדמה לי] לא? טוב בכל מקרה יש הרבה שעושים את זה
L Little Sapir New member 29/10/07 #41 את מתכוות פנס (או איך שלא אומרים את זה) אבל אצל הארי זה צלקת....
י יעליקק New member 29/10/07 #40 נראלי שאני יודעת ... ממה הצלקת ... זה לא מהכריש שאכל את הארי ? DD: חח שהם סיפרו שכריש אכל להארי את הראש או משהו כזה, אז נראלי שזה מזה ...
נראלי שאני יודעת ... ממה הצלקת ... זה לא מהכריש שאכל את הארי ? DD: חח שהם סיפרו שכריש אכל להארי את הראש או משהו כזה, אז נראלי שזה מזה ...
R rox love BSM New member 29/10/07 #45 חחחח ממש לא... כריש?!XDD הארי נחתך מזכוכית הוא נפל דרך החלון או משהו כזה וזה נשבר והוא נחתך..
י יעליקק New member 29/10/07 #60 כן, מה את מתפלאה ? ראיתי סרטון שבו טום מספר את זה .. אז אולי זה לא הצלקת הזאת אבל זה כן קרה לו ...
K kelly7i New member 29/10/07 #50 אני לא חושבת שזה צלקת, זה נראה כאילו שגילחו לו את הראש לגלח כזה, אז השאירו את החלק הזה קרחתי כזה, בתור צורה פשוט
אני לא חושבת שזה צלקת, זה נראה כאילו שגילחו לו את הראש לגלח כזה, אז השאירו את החלק הזה קרחתי כזה, בתור צורה פשוט
P purple floyd New member 29/10/07 #65 הוא הסביר, שזאת צלקת שהוא היה קטן[נראה לי X:] אבל מה שהבנתי בטוח, זה שהיה לו את הצלקת הזאת גם כשהיה לו את המוהק, בדקתי ויש לו אותה שם באמת D:
הוא הסביר, שזאת צלקת שהוא היה קטן[נראה לי X:] אבל מה שהבנתי בטוח, זה שהיה לו את הצלקת הזאת גם כשהיה לו את המוהק, בדקתי ויש לו אותה שם באמת D:
B butbut New member 29/10/07 #13 ../images/Emo220.gifטום-עכשיו הבנתי הם צילמו את זה מיוטוב=] איזה טוב-היצור-הזה-נראה!@
B butbut New member 29/10/07 #15 ../images/Emo220.gifדני בחיוך כובשש../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif אהה איזה חמודייי=]שוב במיליוני צבעים=]
../images/Emo220.gifדני בחיוך כובשש../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif אהה איזה חמודייי=]שוב במיליוני צבעים=]
L Little Sapir New member 29/10/07 #42 הווווו ../images/Emo99.gif הוא נראה כמו שפן קטן וחמוד... תודה בוט על התמונות!