MCnews

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifיאי!תודה בוט D:

אני כלכך הולכת להזמין את הדיוידי הוא נראה לי כלכך שווה אעאעאעאעאעא$%@^%^

תודה בוט!

אני משתגעת פה! איך אפשר להשיג אותו בארף? לא יביאו אותו נכון? ועם לא אני טסה לאנגליה בשביל זה (כמו שעשיתי בקיץXD)

Yu vi

New member
אני רוצה אתזה!!../images/Emo85.gif

וכשיהיה לי כסף אני גם אזמין אותו. העטיפה שלו מדהימה
!!

loli kiss

New member
תודה בוט ../images/Emo24.gif גמני רוצה את זה ..

אווף באלי את זה , זה נשמע אחד הDVD הטובים ! יש בו המון דברים .. והעטיפה מדהימה

just orr

New member
ווי! אם זה מקום שלישי בסינגלים, יש מצב שזה

יהיה היום ב- MTV במצעד הבריטי?!?!?!?!?!?!!?!?!? אמג~ יש סיכוי~~ אוף כמה הייתי רוצה את ה DVD הזה חח ^^ תודה על המידע בוט

Yu vi

New member
הם במצעד!!! DDDDDDDDDD:../images/Emo85.gif

כןכןכן הם במצעד עכשיו MTV עכשיו עכשיו ברגע זה DDDDDDDDDD: מקום 3 !! D:

כןן!!!!!!!!!!!!! הם היו באמטיוי!!!! סוףף סוףף

פעם ראשונה שראיתי את הקליפ הזה בטיוי!!! הגיע הזמןןןןן וואי איך התרגשתי שראיתי אותם!!!!!!!! הייתי כולייי ייייאאיייי מקפלליייייי!! XDDD

just orr

New member
כן, הם היו~

איזה התרגשות XDD לא הפסקתי לקפץ XDDDDD שתבינו, יש לי יס. לא יוצא לי לראות אותם בטלוויזיה. >< DDDDDDDDD:

purple floyd

New member
תודה^^

אומגיאש, אני רוצה את הדיודי
[אפילו אם אני כנראה יצטרך להיכנס למזוודה של מישהו שטס לאנגליה ויקנה את הדיודי ויחזור לישראל ברגל P:] [טוב אולי לא]

m i c k e y 15

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo20.gifUK BIG GIG VIDEOS../images/Emo20.gif../images/Emo184.gif

כמה וידיואים מההופעות שהיו שבוע שעבר..להורדה
Chat - Uk Big Gig 2007 5CIHH - Uk Big Gig 2007 The Heart Never Lies - Uk Big Gig 2007 That Girl - Uk Big Gig 2007 http://www.mediafire.com/?3mm4zjerck5 Umbrella - Uk Big Gig 2007 http://www.mediafire.com/?eem3w61dpjw וטום שלח בוליטין

I am feeling much better - thanks to everyone who asked? Also, stop with the silly messages about whether we are splitting up after the greatest hits - of course not and we are already working on our 4th studio album out next year! Meanwhile our greatest hits is out including new songs next Monday - the regular 14 song album is 8.98 on play.com and amazon.co.uk - you can order from play.com by clicking the album banner on our page and have it delivered to your door the first day! There is also a fans singles collection with 22 tracks for 9.95 on these websites! You can see the Nick Awards if you have missed them on MTV Hits this week (see our diary) or TMF at 9am on friday, sat and sunday - for european countries, check your mtv hits schedule as they might be carrying some of the feeds - and another tv bulletin - we will be performing a song on the strictly come dancing results show next Sunday night! Tom.​
תרגום: אני מרגיש הרבה יותר טוב- תודה לכל מי ששאל? וגם תפסיקו עם ההודעות הטיפשיות על כך אם אנחנו מתפרקים אחרי הליהיטים הגדולים..ברור שלא, ואנחנו כבר עובדים על אלבום חדש שיצא בשנה הבאה! [אוהוו טום מעוצבן! XDDD[ לבנתיים האלבום שיצא שבוע הבא יום שני יכלול גם שירים חדשים-האלבום הרגיל שבו 14 שירים יעלה 8.98 פאונד [?] באתרים הנל XD אתם יכולים להזמין את האלבום דרך האתר של פליי על ידי לחיצה על הבאנר שנמצא אצלנו בדף ושזה ישלח אליכם ביום הראשון! ויש גם אוסף סינגלים למעריצים הכולל 22 שירים באתרים האלה ב-9.95 פאונד אתם יכולים לראות שוב את הטקס KCA אם פיספסתם בערוץ MTV HITS
השבוע [תבדקו ביומן שלנו] או ב-TMF בתשע בבוקר יום שישי,שבת וראשון-בשביל הארצות האירופאיות, תבדקו בערות הזה שלכם את השעות כי אולי הם ישתנו [?] ועוד משהו שקשור לטלוויזיה- אנחנו נופיע עם שיר בתחרות ריקוד [משו כזה] ביום ראשון הבא. טום.
זהו לעכשיו, אני עפה לישון אני מתה מעייפות! לילה טובבבב
[
"... we've got no worries in the world ..."
]

loli kiss

New member
כבר שמו את זה ../images/Emo13.gif

אבל לא היית פה אז סבבה חח וואלקם בק

meningher

New member
לא הבנתי

כל השירים האלה יהיו בדיוידי? ואם כן למה יש רק רשימה של 22 שירים על העטיפה האחורית שלו?

למעלה