MCnews

butbut

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo215.gifMCnews../images/Emo215.gif../images/Emo36.gif

בוקר טוב לכול הבנות:] כאן-בוט הפעם הולך להיות עידכון קצר-יותר קצר מכול עדכון שעשיתי אי-פעם אני חושבת.
המגזיןהשוודי SWEDISH GUINNESS WORLD RECORDS.פירסמו כתבה על מקפליי.
הלינק: http://img125.imageshack.us/img125/4595/mcfly12uv7.jpg אתן יודעות-באותו האירוע אני רוצה כבר להזכיר משהו אחר. אני כול פעם מנסה להבין איך בעצם מקפליי הגיעו אל דוברי השוודית? כאילו למה שם הם מתפרסמים-ומקסלים עמודי שער-ועמודי כתבה רציניים.וכאן לא. החלטתי לחקור בנוגע לכך אצל ראש 1- ואני רק גיליתי שזה פשוט מאוד הולך על פי "עסקת רווחים". למה בעצם פירסמו את "טוקיו הוטל" בכול העיתוני נוער שקיימים בארץ? כי יש להם רווח לפרסם-המעריצות שלהם הן מטורפות..הן יכולות לרוץ ולקנות את הגיליון רק בגלל שתמונה של הראש של ביל היה בעמוד 10. וזהו. מסקנות אתן יכולות להסיק לבד:] יתכנו עוד עדכונים בהמשך=] יומעולה לכולן
LOVE YA!

butbut

New member
../images/Emo26.gifאוה,כן. וטום שלח בולטין:]../images/Emo215.gif

הוא מספר בו על הGreatest Hits. שאגב כבר אפשר להזמין באמזון=] Whats On The Greatest Hits These are the 14 songs on our Greatest Hits album, out this Monday 1. Five Colours in Her Hair 2. All About You 3. Star Girl 4. Obviously 5. The Heart Never Lies 6. Please Please 7. Room on the 3rd Floor 8. Don't Stop Me Now 9. I'll Be Ok 10. That Girl 11. Baby's Coming Back 12. Transylvania 13. The Way You Make Me Feel 14. Don't Wake Me Up There are 9 number one songs in all - you can pre-order it by clicking on the album banner (play.com) for 8.98 - also from amazon.co.uk. The fans edition has 22 tracks with all the singles - 9.95 from the sites above. See ya all on the arena tour - mostly sold out but a few tickets left! Tom

butbut

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gifכול-כך מסכימהXDקטנים-צעירים-וחתיכים

lirazraz

New member
טנקס בוט3>

ו.. אני מעריצה של טוקיו הוטל וכן, את צודקת, יש כאלה שיקנו ת'עיתון בשביל תמונה שרק השיער של ביל אפילו יופיע שם.. אבל אתן תראו שזה ירגע.. בדיוק כמו שראש 1 עצמו אמר.. הם כתבו עליהם מלא בגלל שמלא מעריצות רצו שהם יבואו להופיע [כמוני] ובשביל שהם יבואו צריך יותר מודעות להם בארץ.. בדיוק מה שצריך גם למקפליי.... ואפילו באתר הרישמי הגרמני של טוקיו הוטל הופיע תמונה של העיתון..וגם במלא כתבות בערוצים הגרמנים... וכך המודעות גדלה והם באו תוך חודשיים להופיע.. אה וגם שלחו עצומה עם 5000 חתימות.... ולפי מה ששמעתי המפיקים שלהם לא כל כך רצו לבוא לישראל.. הם-ארבעתם רצו ופשוט החליטו שהם באים.. אז אולי גם ככה צריך לעשות בשביל שמקפליי יגיעו? צריך לשלוח אליהם מכתב ועצומה עם הרבה חתימות... [?!]

l i t a l 369

New member
אממ.. אולי :|

שווה לנסות D: אבל קודם צריך להשיג עצומה עם הרבה חתימות ,

Yu vi

New member
תודה בוט D:../images/Emo85.gif

ומה שכתבת באמת דיי נכון.. :/

m i c k e y 15

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo187.gifTMI VIDEOS!../images/Emo215.gif../images/Emo187.gif

אין ממש את הקליפי וידאו של התוכנית כולה אבל יש כמה שמארק וסאם עשו בעצמם מהספייס שלהם [משו כזה] והם להורדה
תמונה מ-TMI מה זה השיער הנורא הזה שיש לסאם! והנה הוידאוים: McFly answer your questions Danny and Dougie have a thumb war (mobile) McFly interview Caroline (part 1) Caroline highlight- McFly play toy instruments http://www.mediafire.com/?esy3msf4vv0 Mark hightlight- McFly or TMI? hhttp://www.mediafire.com/?fxdhmcg9wnx Sam find Danny and Tom Looking at the TMI webspace (mobile) http://www.mediafire.com/?cmhu2gxdphw וגם
הסינגל "The Heart Never Lies
צנח למקום ה-9 מהמקום שהוא היה בו[מקום 3] במצעד שהיה השבוע ב-UK. הסינגל הזה מכר כמעט כבר 50 אלף עותקים בשבועיים! [
"... racing, pacing in the dark..."
]

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמה מקום 9?:|

ממקום 3? איך?:|

Little Sapir

New member
אויש מסכנים ../images/Emo10.gif

בטח הם ממש מאוכזבים... ורק 2 מהסרטונים עבדו לי
שהם מראיניים אותה (גירלז דונט פו
) ושהם מנגנים פייב קלורז, חחח הם מצחיקים שם. תודה

loli kiss

New member
יאוו למה? ../images/Emo10.gif מסכנים ..

אני לא מבינה את זה אנשים קנו ת'סינגל אז נמאס להם ממנו .. אווף .. :/ ובקשר לסירטונים מ- TMI - סירטונים 1 ו-3 לא עובדים לי.. לא יודעת למה והם דווקא צריכים להיות הכי מעניינים כי זה ראיונות .. בכל אופן הם ממש חמודים כשהם מנגנים על הכלים של הילדים הקטנים P: חח ולמה דאגיש לא בתמונה? מוזר חח תודה מיקיי

למעלה