MCnews

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואי, איזה שיר חמוד D:

הוא באמת לא מקפליי, אבל הוא נורא חמוד ^^ קיטשי כזה, מרגש D: כיף ששרים לך אותו אהבתי ^__^

O0NoNi0O

New member
שיר פשוט מדהים../images/Emo99.gif

אהבתי כול כך. יותר ממה שאני יכולה לתאר. סוף סוף שיר בוגר עם ליריקס עם משמעות. פשוט מדהים. אני גאה בהם. ממש. פשוט אהבתי כול כך. אין הם קלעו בול. פשוט מהמם. חוץ מה אווו אווו למרות שבלעדי זה השיר היה טיפה סתמי. אבל אהבתי. אני ממש ממש גאה בהם. דיי הכישרון שלהם!

O0NoNi0O

New member
אה עוד כמה דבריםXD

זה באמת לא מקפליי, וזאת רק אני או שהדיסק הבא הולך להיות פשוט מדהים? דיי אני כול כך מחכההה.

Yu vi

New member
../images/Emo2.gifאהבתי.../images/Emo85.gif

השיר באמת שונה ממה שמקפליי עושים בדרך כלל >< אבל הוא יפה!!!
טום מדהים פה
כל קטע שהוא שר פה מדהים :0 במיוחד מדקה 2:25 עד הסוף $%^&^#%& *&%)%) *^&*%%^*
להירגע.

Sharon Kez

New member
הקול של דני כל כך מדהים ומרגיע.../images/Emo99.gif

פשוט וואו. הקול שלו בהתחלה עשה לי צמרמורת! זה באמת לא הסגנון של מקפליי, אבל פשוט א ה ב ת י. יש לי הרגשה שהאלבום הבא באמת יהיה מיוחד. המילים ממש יפות. אני באמת גאה בהם!

The Psycho Girl

New member
וואו זה קולדפליי או מקפליי ?

כי ממש קשה להבחין בהבדל זה בהחלט לא מקפליי

loli kiss

New member
אהבתי ../images/Emo99.gif

ממש שונה ממה שמקפליי עושים בדר"כ אבל זה מיוחד , במיוחד בקטע של המילים. הקול של דני מדהיםם כרגיל
הוא מרגיע כזה .. והפעם (למרות שתמיד גם הקול שלו יפה) טום ממש הפתיע אותי וכל הקטע של בשיר מהמם ! לקח לי קצת זמן להתרגל לשיר, אבל התרגלתי ואהבתי , מאווד חח

Yu vi

New member
תודה!!! D:../images/Emo85.gif

אני חייבת לציין שהקטע הזה שטום שר, הוא הקטע הכי יפה בשיר.
Look at us now Ask me, how did this get so I'll tell you how Drag my shoes on the ground But I'm taking em' all (taking em' all) And I'm ready to walk, yeah
ובכלל, אחד מרגעי השירה היפים ביותר של מיסטר פלטצ'ה

m i c k e y 15

New member
השיר ממש ממש חמוד לדעתי!!

אני נורא אוהבת את האוו אוו אוו שהם עושים וזה..

m i c k e y 15

New member
גאד אני כבר אוהבת!!

פשוט כל הקטע של האוו אוו וה- בה בה בה עושה לי את זה נורא! ובכלל הקול הרגוע של דני וזה.. לגמרי..שונה וזה נשמע שיר כזה..עצוב קצת..שקט.. אני אוהבת

חצמבוש

New member
מישהי יכולה להעלות לי את השיר החדש של דאגי?

את השיר IGNORANCE אני מאוד ישמח אם מישהי תוכל להעלות לי:)

למעלה