HOT HOT NEWS

גרבע

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo244.gif HOT HOT NEWS../images/Emo59.gif../images/Emo244.gif../images/Emo36.gif

תמונות חדשות.סרטונים חדשים.חדשות חדשות ^-^ אוי!תראו מה זה! כן כן.זו פרנקי נוגעת לדאגלס ברגל!

גרבע

New member
../images/Emo27.gifדאגי מציע לפרנקי נישואים../images/Emo70.gif../images/Emo37.gif

אז באמצע הופעה הוא בא,כרע על ברכו ואמר בהתרגשות *-* "פרנקי?תנשאי לי?" ואז היא חייכה עם דמעות בעיינים וכמעט לא יכלה לדבר מרוב התרגשות, מול כול האנשים האלה.באמצע הופעה הוא הציע לה נישואים *-* הלב שלה הלם בהתרגשות, ו..טוב.היא כל כך אוהבת אותו. ולכן.... "כן."היא אמרה מייד ואז הם התחבקו,התנשקו,ו..זה. סתם לא,אני באמת אוהבת לעבוד עליכן. מה,אסור להפעיל את הדמיון?
ו...לגריסה האמיתית
OMG!-Dougie-McFly-gets-down-on-one-knee!#votebox target=_blank style=color:blue>http://www.heatworld.com/Article/12460/Dougie-Poynter /OMG!-Dougie-McFly-gets-down-on-one-knee!#votebox
ולעצלניות שאינן מבינות אנגלית
הגישו ללהקה של פרנקי פרחים,ודאגי הוא זה שהביא לה
תוכלו לראות את זה בסרטון סוחט-דמעות זה http://www.youtube.com/watch?v=KLWCSTHbI5Q&feature=player_embedded#

Bleed for Me

New member
../images/Emo2.gif

הסרטון הרס אותי מצחוק! שהוא יורד על הברך ואז קם ועושה "נהההה" כזה (עם היד חחחח) חחחח ענקקקקק תודה=]

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif צורח תיכת פוסטמה

כשאני אתפוס אותך!!!!! אני האמנתי וישר שלחתי הודעה לסטפי ו- כוס אמא שלך
טיפשה!XDDDD מי עושה רווח??!?! הא!??!?!?! טיפשה!

גרבע

New member
../images/Emo105.gifואי סתמי ותתבגרי כבר

זה לא אשמתי שאין לך חוש הומור, זה לא כאילו אמרתי שדאגי מת כולה צחקתי על פראנקי ועליו, אני לא מבינה למה לקחת את זה קשה

גרבע

New member
../images/Emo105.gifתרגעי מה יש לך O.O

הומור,שמעת? נראה לי לקחת קצת יותר מדיי קשה, למה מה קרה?הוא התחתן איתה,אז? אפשר לחשוב כאילו הוא בעלך

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifמה הקשרר ?!?!

אני מכירה את הסירטון ואת התמונה הזאת כבר שבוע זה בסדר . אמרתי שלא היית צריכה לעשות רווח ענק ולעשות כותרת כזאת כי בנות מאמינות לזה כמו שני ועוד אחת שהגיבה על זה למה את כל כך רוצה שבנות עכשיו יבהלו ויחשבו שזה אמיתי ?

גרבע

New member
../images/Emo105.gifבשביל סתם לצחווקקקק ואי

מה חשבת? זה סתם הומור ילדה! זה שאין לך חוש לזה... וחוץ מזה אזמה אפשר לחשוב שהודעתי שהוא מת >.< ואם הוא יתחתן איתה?אז סטפילה הקטנה כבר לא תוכל להיות נשואה לו?ביג דיל!

למעלה