אוי זה היה מזמן
D DannyMcFly New member 10/10/09 #72 ../images/Emo189.gifצור את בנאדם מרושע../images/Emo11.gif חחח סתם כשראיתי את התמונה נפתח לי הפה ולא הצלחתי לסגור אותו לאיזה דקה שלמה ואז ירדתי למטה וגיליתי שסתם עבדת עלינו פשוט מרושע!(וגאוני חחחחחח
../images/Emo189.gifצור את בנאדם מרושע../images/Emo11.gif חחח סתם כשראיתי את התמונה נפתח לי הפה ולא הצלחתי לסגור אותו לאיזה דקה שלמה ואז ירדתי למטה וגיליתי שסתם עבדת עלינו פשוט מרושע!(וגאוני חחחחחח
מ מאי יהודאי New member 10/10/09 #112 ../images/Emo146.gifחחח גאוני ../images/Emo6.gif בהתחלה רציני חשבתי ואני כולי כזה :O כי בתכלס שני עבדה עליי במסן. ואז נכנסתי לפורום וראיתי תתמונה , ואז נזכרתי שאתמול ראיתי תסרטון והוא לא באמת הציע לה (; חח אהבתי LOL
../images/Emo146.gifחחח גאוני ../images/Emo6.gif בהתחלה רציני חשבתי ואני כולי כזה :O כי בתכלס שני עבדה עליי במסן. ואז נכנסתי לפורום וראיתי תתמונה , ואז נזכרתי שאתמול ראיתי תסרטון והוא לא באמת הציע לה (; חח אהבתי LOL
S stavik love mcfly New member 10/10/09 #115 ../images/Emo73.gifלא יפה להבהיל ככה אנשים! XDD מאי עבדה עליי ואני אשכרה התחלתי לבכות סתומות XDDD ואייי אבל זה מזה טוב..
../images/Emo73.gifלא יפה להבהיל ככה אנשים! XDD מאי עבדה עליי ואני אשכרה התחלתי לבכות סתומות XDDD ואייי אבל זה מזה טוב..
X xXxAmitushxXx New member 10/10/09 #129 ../images/Emo214.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD את רוצה מכות?!?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD למרות שכבר ידעתי על הסרטון הזה, לא יכולתי שלאא להיבהל...XDDD בבקשה אל תעשי את זה שוב...בבקשההההההההההההההההה
../images/Emo214.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD את רוצה מכות?!?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD למרות שכבר ידעתי על הסרטון הזה, לא יכולתי שלאא להיבהל...XDDD בבקשה אל תעשי את זה שוב...בבקשההההההההההההההההה
T That YuvGirl New member 11/10/09 #210 ../images/Emo19.gifחחחחחחחח איך הרגו אותי פה עם התגובות איך לקחו את מה שרשמת קשה XDDDDDDDD תודה צור =]
../images/Emo19.gifחחחחחחחח איך הרגו אותי פה עם התגובות איך לקחו את מה שרשמת קשה XDDDDDDDD תודה צור =]
L Lex 1 New member 12/10/09 #281 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח וואי רציני שהבהלת אותי לרגע בעיקר בגלל שממש לא ציפיתי לדבר כזה מדאג במיוחד לא עכשיו.. למרות שהתיאור שלך היה נשמע מציאותי אבל יש לציין שדאגי נראה מדהים! בימים אלו מישהי יודעת כמה זמן הם כבר ביחד?
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח וואי רציני שהבהלת אותי לרגע בעיקר בגלל שממש לא ציפיתי לדבר כזה מדאג במיוחד לא עכשיו.. למרות שהתיאור שלך היה נשמע מציאותי אבל יש לציין שדאגי נראה מדהים! בימים אלו מישהי יודעת כמה זמן הם כבר ביחד?
ג גרבע New member 9/10/09 #3 ../images/Emo59.gif ובגלל שאני סופר-רעה, אני אגרום לכן רגשות קנאה עזים ורצון עז למות על ידי צפיה בסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=kl29xSIJgpM&feature=player_embedded הרי זהו דאגלס שלנו "on tour" with The Saturdays
../images/Emo59.gif ובגלל שאני סופר-רעה, אני אגרום לכן רגשות קנאה עזים ורצון עז למות על ידי צפיה בסרטון הזה http://www.youtube.com/watch?v=kl29xSIJgpM&feature=player_embedded הרי זהו דאגלס שלנו "on tour" with The Saturdays
D DannyMcFly New member 10/10/09 #74 ../images/Emo189.gifיאו שתעשה משו עם השיער שלה כבר! היא נראית כמו פאקינג גבר!
D DannyMcFly New member 10/10/09 #94 ../images/Emo189.gifאני חושבת שזה כלב../images/Emo69.gif../images/Emo5.gif
מ מאי יהודאי New member 10/10/09 #113 ../images/Emo146.gifראייתי שלשום את כל הסרטונים החדשים האלה שהעלית והייתי בטוחה שהם נחשבים לישנים LOL כאילו גם מלא מהסיבוב הופעות של הסטרדייס,, והוא אפילו ניגן בהופעות שלהן :O כלבה
../images/Emo146.gifראייתי שלשום את כל הסרטונים החדשים האלה שהעלית והייתי בטוחה שהם נחשבים לישנים LOL כאילו גם מלא מהסיבוב הופעות של הסטרדייס,, והוא אפילו ניגן בהופעות שלהן :O כלבה
S stavik love mcfly New member 10/10/09 #117 ../images/Emo73.gif שונאת אותה , כלבה ../images/Emo69.gif
B baril New member 11/10/09 #151 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהנעליים של דאג :O../images/Emo23.gif
S stavik love mcfly New member 11/10/09 #169 ../images/Emo73.gif למה מזעזעות? הן ממש יפות לדעתי ../images/Emo99.gif
B baril New member 11/10/09 #178 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמה מזעזעותתתת אע זה אחד הנדירים! *_*