../images/Emo214.gifמק-קבב!! XDDD ../images/Emo214.gif
תודו שזה יצירתי תודווו !! XDDDDDDD
שיר השבוע של מקפליי
pov not alone fil tcfc
שיר השבוע לא של מקפליי
sp-your love is just a lie jason-im yours 12 stones-the underdog blink 182-dont tell me it's over blink 182-i miss u
להקת/אלבום השבוע
בלינק, הקילרז, sp, מקפליי
קליפ השבוע
sp- ur love is just a lie
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
שנות ה-70 כל העונות! אמממ...מה עוד?...האח הגדולל !! XDDD
משהו שעיצבן
אמממ...שומדבר שאני יכולה להיזכר בו כרגע...
שימח השבוע
חלמתי על מישו שאני אוהבתת! חחחחח איזהה אושרר שקמתי חלמתי גם על שקית עם ממתקים!! XDDDDDDD אמא ואבא שוקלים לתת לי כסף להופעה של sp
עיצב השבוע
אממממ לא זוכרת...
ציטוט השבוע
ארוחת ערב בשישי: אמא:"איך הלימודים? ספרו דברים מצחיקים וכאלה.." אני:"אמממ...ראיתי את הסרט שימו גז אתמול...לא מצחיק בכלל" אבא ואח שלי מתחילים לספר על סצנות מצחיקות שקרו אני ואמא שלי:"לא מצחיק" ואז אח שלי בא ביציאה:"תעזוב אותי..תעזוב אותי!" [זה משחר חסון] ואני ואבא שלי מתפקעים מצחוק ואני:"פארטייייייייייי" בקול של רוסי והם שוב נשפכים מצחוק ואז חברה של אמא שלי רוסיה נכנסת לבית שלנו ולא שמנו לב בכלל ואני ואח שלי "פארטייייייייייייי" והיא מסתכלת עלינו בשוק XDDDDDDDDDD *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ אני:"בואו נשיר שירים!" אח שלי:"שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבול...?" אבא שלי:"בל..." אח שלי:"כל היום אני עושה שטויות לא בכוונה בכ..." אבא שלי:"לללל" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ אני בדרך לביצפר [ברכבת...] יושבת ליד חברה שלי והתחלתי לשיר "can you feel me...can you feell me..." [מאחד הסרטונים של מקפליי] ואני שומעת כזה מישו לוחש "i'll sure try..." XDDDDD *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
מתנגן בראש/בפלייליסט
the killers-somebody told me
תמונת השבוע
תמונה אקראית :]] כל פעם התמונה הורגת אותי מחדשש XDDDDDDDDDDDDDD