McWeekend

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifשלחי את הודעה כשתהיי XDDD

תמיד שהשם שלך מתחבר אני יודעת שזאת מל

like to be me

New member
שלי!../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי
Friday Night
שיר השבוע לא של מקפליי
The Fray - Look After You Lincoln Hawk – Everytime The Ting Things-That's Not My Name Rihanna - SOS Rihanna - Disturbia
להקת/אלבום השבוע
אין
קליפ השבוע
אין
תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע
טלויזיה: חברים עדי אשכנזי- מה זה השטויות האלה?! שנות ה-70 סרט: השמועה אומרת ש... 27 שמלות משחקי בילוש
משהו שעיצבן
ערב כיפור... לא משנה
שימח השבוע
שניגמר יום כיפור!!!!!!!!!!!! הייתי מה זה בלחץ....
עיצב השבוע
הלך לי הוידאו! והוי.או.די!
ציטוט השבוע
אין
מתנגן בראש/בפלייליסט
Rihanna - Disturbia
תמונת השבוע

Orange Sky

New member
../images/Emo204.gifMcWeekend

שיר השבוע של מקפליי
Only The Strong Survive Down Goes Another One
שיר השבוע לא של מקפליי
Simple Plan- I can wait forever Crazy Vacation Take my hand Your love is a lie Shut up Save you Untitled Brighter the sunshine Where does the good go? We are family
להקת/אלבום השבוע
סימפל פלאן, מקפליי
קליפ השבוע
where does the good go מהאנטומיה של גריי http://www.youtube.com/watch?v=l7lG8sFyV50 ומלא פרקים של חברים מיוטוב חח
האנטומיה של גריי חברים איך פגשתי את אמא גאווין וסטייסי דוקו-סופר סקיני, כדורים-זה אף פעם לא מפסיק, בית ההפרעות, כל השטויות האלו של הפרעות נפשיות שיש עכשיו בדוקו:) סרט-ספיידרמן3 ללכת על הכל, ללכת על הכל 2 אושן 12 חברות עם כסף רקוויאם לחלום3>
משהו שעיצבן
שימח השבוע
בשורות טובות מרופא... הזמנו כרטיסים לסימפל פלאן..אם זה לא קרה כבר שבוע שעבר
עיצב השבוע
פסטיבל עכו בוטל חח ורופאה מגעילה
ציטוט השבוע
-אח שלי על המחשב - "אוו סוף סוף התחבר!" אני- "מה, המוח שלך?" ~ואז נקרעת מצחוק עד שצועקים עליי לשתוקXDDDD~
מתנגן בראש/בפלייליסט
where does the good go
תמונת השבוע
ֻמרקוויאם לחלום:(

Orange Sky

New member
הארי......../images/Emo99.gif

חח שאני אוכל לטוס לא משנה לאיפה...ז"א טיסות ארוכות כמו לאמריקה:) (וגם לונה פארק וזה..) 33>

McGirl For Life

New member
האנטומיה../images/Emo99.gif חברים../images/Emo99.gif

למה את רואה פרקים של חברים ביוטיוב?? תורידי מIDOWN או מהורדות.נט
יש שם עונות שלמות.....אני עכשיו בפרק 7 של העונה הראשונה

Orange Sky

New member
בהחלט../images/Emo99.gif זה לא דרך אימיול? חח

ביוטוב היה את כל עונות 1-כמעט סוף 4 אבל אז נגמר פרקים רציפים
בכל מקרה אין לי מקום על המחשב להוריד את הפרקים חח

McGirl For Life

New member
זה אתרים באינטרנט....

הורדה ישירה.. אם אין לך מקום את תורידי פרק אחד, תראי, תמחקי, תורידי עוד אחד
אתרים מעולים יש שם כ=ל מה את רוצה... תחפשי אותם בגוגל

מגיבה, למרות שהסופשבוע כמעט נגמר... ../images/Emo26.gif

שיר השבוע של מקפליי > Lies
שיר השבוע לא של מקפליי > End, של סימפל
להקת/אלבום השבוע > בהחלט מקפליי.. פתאום חזרתי ממש לאהוב אותם.. קליפ השבוע > אין.. תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע > נממ.. לא יודעת
משהו שעיצבן > לא יודעת >< שימח השבוע > אממ.. שתיכף חופש? עיצב השבוע > עיצבן? לא יודעת
ציטוט השבוע > "הוא הסתכל במראה. אני כזה אידיוט"
אהמ מור אהמ מתנגן בראש/בפלייליסט אני לא שומעת שירים במחשב |: אני שומעת רק שירים מהחדר של שני
תמונת השבוע אני כבר כותבת בתגובה מהירה
>< לא נורא.. גם אין כ"כ תמונת שבוע..

../images/Emo214.gifמק-קבב!! XDDD ../images/Emo214.gif

תודו שזה יצירתי תודווו !! XDDDDDDD
שיר השבוע של מקפליי
pov not alone fil tcfc
שיר השבוע לא של מקפליי
sp-your love is just a lie jason-im yours 12 stones-the underdog blink 182-dont tell me it's over blink 182-i miss u
להקת/אלבום השבוע
בלינק, הקילרז, sp, מקפליי
קליפ השבוע
sp- ur love is just a lie
שנות ה-70 כל העונות! אמממ...מה עוד?...האח הגדולל !! XDDD
משהו שעיצבן
אמממ...שומדבר שאני יכולה להיזכר בו כרגע...
שימח השבוע
חלמתי על מישו שאני אוהבתת! חחחחח איזהה אושרר שקמתי חלמתי גם על שקית עם ממתקים!! XDDDDDDD אמא ואבא שוקלים לתת לי כסף להופעה של sp
עיצב השבוע
אממממ לא זוכרת...
ציטוט השבוע
ארוחת ערב בשישי: אמא:"איך הלימודים? ספרו דברים מצחיקים וכאלה.." אני:"אמממ...ראיתי את הסרט שימו גז אתמול...לא מצחיק בכלל" אבא ואח שלי מתחילים לספר על סצנות מצחיקות שקרו אני ואמא שלי:"לא מצחיק" ואז אח שלי בא ביציאה:"תעזוב אותי..תעזוב אותי!" [זה משחר חסון] ואני ואבא שלי מתפקעים מצחוק ואני:"פארטייייייייייי" בקול של רוסי והם שוב נשפכים מצחוק ואז חברה של אמא שלי רוסיה נכנסת לבית שלנו ולא שמנו לב בכלל ואני ואח שלי "פארטייייייייייייי" והיא מסתכלת עלינו בשוק XDDDDDDDDDD *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ אני:"בואו נשיר שירים!" אח שלי:"שלום לכם ילדים וילדות אני יובל המבול...?" אבא שלי:"בל..." אח שלי:"כל היום אני עושה שטויות לא בכוונה בכ..." אבא שלי:"לללל" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_ אני בדרך לביצפר [ברכבת...] יושבת ליד חברה שלי והתחלתי לשיר "can you feel me...can you feell me..." [מאחד הסרטונים של מקפליי] ואני שומעת כזה מישו לוחש "i'll sure try..." XDDDDD *_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_*_
מתנגן בראש/בפלייליסט
the killers-somebody told me
תמונת השבוע
תמונה אקראית :]] כל פעם התמונה הורגת אותי מחדשש XDDDDDDDDDDDDDD

../images/Emo214.gifאינלי שמץץץ!!! XDDDDDDDD

אני יושבת מול המחשב וחושבת... בובה? לא...בובה?? לא... בובה?!?! אין מצב... בובהההה??!?!?!?!? XDDDDDDDDDDD

../images/Emo214.gifאיןןןןן אני על הריצפה עכשיו !! XDDDDD

אין עלייך גדוללללללללללללללללללללל XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח

Little Joanna

New member
המקוויקנד שליD:

אוי כמה התגעגעתי לזהXD
שיר השבוע של מקפליי
POV the last song TCFC
מאוהב|
שיר השבוע לא של מקפליי
sp-Save You sp-No Love
להקת/אלבום השבוע
מקפליי-רדיו:אקטיב לייק דהההD: סימפל פלאן-סימפל פלאן[איזה משחק מיליםXD]
קליפ השבוע
לייס33333333333>
גוסיפ גירל[אחת שיודעת] ומשפחת סימספון הסרט בפעם המי יודע כמה
מאוהב|
משהו שעיצבן
מורה לספורט!!
שימח השבוע
הפוסטר קולולוD:
עיצב השבוע
שהדיסקים לא באים!!:'(
ציטוט השבוע
שיעור מתמטיקה: ילד:"המורה למה אנחנו חייבים ללמוד יידיש?" המורה:"אני חושבת שיידיש זה מאוד נחמד וזה במורשת היהודית" ילדה:"כן זה כדי שנלמד את זה את הילדים שלנו" ילד:"איפה מדברים יידיש?" ילד אחר:"מה אתה מפגר!? ביידישיה@!" כולם:"כן רם? אז איפה זה יידישיה?" רם:"אממ ליד שוודיה לא?" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ------- תולדות האומנות:המורה:"בדרך כלל כל היצירות אומנות זה מתוך עצבים" אני:"אז זה אומר שפיקאסו פסיכי?" ------ בשיעור יידיש:אני:"קישמנן תוכס" כולם:"האאאאאאאאאאאאאאא
" ------ המורה ללשון:"תפתחו עמוד 112 עמוד ראשון" אני לחברה:"מה ההגיון במשפט הזה?" חברה:"זה מורות ללשון. לכי תביני אותן."
מתנגן בראש/בפלייליסט
לייס
מאוהב
תמונת השבוע

למעלה