ו
סופ"ש

• פותח הנושא r sh
  • פורסם בתאריך

r sh

New member
אמ, רעיון^^

אוקי אהה, חשבתי שאולי כדי שמקפליי יקלטו שגם בארצינו הקטנטונת יש להם טונות מעריצות , או לפחות לא מעט,אז אולי נשלח להם מן ספרון כזה, עם ברכות או משהו ,ותמונות של כל אחת, אפשר גם מהמשגש, למרות שלא הייתי כי לא הייתי בפורום מלא זמן, אבל אפשר לשלוח את זה בגלל אירוע מסוים או לא יודעת אולי בגלל שהם נבחרו להנחות את טקס של ניקולודיאון ( שאני חייבת לציין בחירה טובה P:)ולבקש מהם גם שיבואו לישראל. נמ, תגיבו, אפשר לשפר או אתן יכולות להגיד שהוא סתם רעיון דפוק P: XD

roni poynter

New member
אאמממ בנות לא ידעתי איפה לשים תהודעה אז...

פתחתי חדשההה.!! אוקיי אני מסתכלת לי ביוטיוב..בסירטונים של מקפליי...והגעתי לסירטון על דני ואוליביה ומראים שם כמה הם אוהביםם וכמה הם זוג יפה ובלה בלה בלהה...ואז הסתכלתי בתגובות ומשיהי אמרה :"הם נראים יפהה ביחד..אבל שמעתי שהם נפרדו" ..משו כזהה בערךך..!! אני לא בטוחה שזה נכוןן ... אז מישיי יודעת אם הם נפרדו באמת או שהילדה הזאת מפגרתת..?!!?!?!?=O הנה הסרטון תראו בעצמכןן...

just Kaya

New member
המ.

א. לא יכולת לנצל"ש? ב. הם מודעים לכך שיש בה מעריצים, והם מודעים שיש פה הרבה. -הם לא מתכוונים להגיע.- ג. כבר היו כמה פעמים שהפורום שלח ברכות לימי-הולדת שלהם. ואם כבר מדברים על זה, לכתובת הזו שהמעריצים אמורים לשלוח דברים למקפליי, צריך לשלוח 4 חודשים לפני. כדי שיגיע בזמן. |: למשל, לטום עוד שלחתם בדיילי, זה יגיע רק עוד איזה 3 חודשים [עבר משהו כמו חודש]. מבאס.

roni poynter

New member
רשום שם ..שההודעה נכתבה לפני 13 שעות

אבלללל כנסי לסירטון ששמתי שםם..וסתכלי על התגובות שלמטהה ..וליד כל תגובה רשום מתי היא נכתבה..!!=] וואוו את קולטת שאולי הם נפרדוו..!! או שזה סתם בולשיט..:p

roni poynter

New member
חחחח.. כן יש מצבב..!!

עובדהה שמלא בנות רשמו שםם את זהה.. קראי תתגובותתתת..:p

r sh

New member
לא משנה , הכל לטובה.

קודם כל יש מלא שמועות וזה לא חייב להיות נכון, והדבר השני גם אם הם נפרדו הוא ימצא לו חברה אחרתשהוא אוהב, ואולי אם היו להם בעיות זה יותר טוב שהם נפרדו,והקליפ יפה^^, וחוץ מזה, אני מקווה שהוא יהיה מאושר לא משנה עם מי הוא P: נ.ב ראיתם את השיער החדש של דוגי ?

roni poynter

New member
אעאעא תעניי אני משתגעתתת פפהההה!!!

ממהה הוא כבר יכול לעשות בשיעררר??!! תעני תעני תעניי בבקשההההה... חחחחחחחח אני באטרףף בגללך...:p

r sh

New member
היתה איזה תמונה, אני חושבת שהיא צולמה לא מזמן

אבל זה לא בטוח בכל מקרה בתמונה הארי מגולח ודוגי יש לו מן שיער מוזר, אני כבר מחפשת את התמונה ושמה אותה ברגע שאני מוצאת.

r sh

New member
טוב אז ככה

ראיתי את התמונה בקליפ שעשו מעריצים, על הקליפ החדש שלהם , אז אני שולחת לינק לקליפ והתמונה נמצאת ב 2:53-3:00 פחות או יותר, שם התמונה, יש מצב שאני טועה ושזה צולם ממזמן בואו נקווה^^. כי אהבתי את השיער שלו יותר כשהוא היה נורמלי :( מרות שדאג עדיין חמוד^^

r sh

New member
ד"א

מכיוון שאני עקומה XD כתבתי כל חוץ מהלינק אז הינה הלינק, והשיר ממש מהמם. http://www.youtube.com/watch?v=1Xnje3RMFgI

roni poynter

New member
איזה מצחיקה את..את כנראה ממש לא....

מעודכנתתת..כי זאת התסרוקת שלו עכשיו ..הוא מעריך שיערר!!! אבלל תודה בכל זאתת הקליפפפ מממש יפה אהבתיי..ויש שם תמונות שאין ליי..!! אז תודהה=]] אני כבר התחלתי לחשוב מה הוא כבר עולל לשיערווו המסכןןן..חחחחח

roni poynter

New member
יש מילה כזאת עולל?!! חחחח

טוב אני משנה תמשפטט האחרון ל....אני כבר התחלתי להלחץ מה הוא כבר עשה לשיערו המסכןן.. זה כבר נשמע יותר טוב..=]

r sh

New member
יש מששהו בדברייך , שאני לא ממש מעודכנת XD

המ, דאג עם שיער ארוך ,זה יכול להיות דווקא יפה D: אם יש עוד תמונות שלו עם שיער ארוך יותר בבקשה תשימו כדי שאני אתעדכן, ד"א מה עוד קרה?, כדי שאני אהיה מעודכנת נמ, מחכה לתשובות

roni poynter

New member
עוד אחתת

זאתי תמונה..די מוזרהה שלו >< ועדייןןן הוא שקסיי בטירופיי עלללל

למעלה