אני בלונדון בהופעה ב6.12. אני יכולה להעביר להם את זה איכשהו אם אני שם, לא? בטוח נותנים למעריצות להעביר להם דברים, לא? ואז זה גם יתן יותר זמן להכין ולא צריך להיות בלחץ כדי שזה ייצא יפה.
אפשר לעשות הכל להכין מן ספר כזה או לא יודעת , ואז תעבירי והם יוכלו לקבל את זה.... זה יכול להיות נחמד, ואם איכשהו תצליחי להצתלם איתם תשימי את התמונות גם פה ,בבקשה^^, וגם ממההופעה, בבקשה.
אממ בפורים היה מפגש של פורום מכר שצילמנו את עצמנו אומרים כל מיני דברים ומבקשים מהם לבוא לארץ. ואממ חשבתי שכאילו אפשר גם לעשות כזה משהו ואממ להביא להם בהופעה, אני טסה באוקטובר.
יהיה לזרוק להם משהו על הבמה. -___- ובד"כ הם מתעלמים מזה. אם תזרקי לדאגי חוטיני, הוא פרובבלי ישים את זה על המקרופון שלו. אם תזרקי לו כובע והוא יחבב את זה, הוא יקח לעצמו או ישים עליו ויזרוק חזרה לקהל. X___x אוו, ואם תביאי להם רוביי מים -טעונים- הם יתחילו להשפריץ אחד על השני + על הקהל. xD
תנו לקיה להעביר יש לה לא סתם קשרים אלא מגה קשרים חחח XD בכל זאת היא מארגנת לנו איזה שיבוט דאגי קטן שכזה **עוד לא הכרזתי לך על זה אפילו XD** כי הילדה השיגה דגימת זיעה שלו יחד עם המגבת שלו XDDDDDD**אאאאאאאאארררררררררגגגגגג*** I מקנאה מקנאה מקנאה מקנאה I
תנו לקיה להעביר יש לה לא סתם קשרים אלא מגה קשרים חחח XD בכל זאת היא מארגנת לנו איזה שיבוט דאגי קטן שכזה **עוד לא הכרזתי לך על זה אפילו XD** כי הילדה השיגה דגימת זיעה שלו יחד עם המגבת שלו XDDDDDD**אאאאאאאאארררררררררגגגגגג*** I מקנאה מקנאה מקנאה מקנאה I
מישהו הרגיש בחסרוני? O: לאמשנה, בקיצור אני רק אגיד שנהניתי הכי בעולם פגשתי את אהבת חיי אאאאאאאאאאא.. מישהו מהצוות בידור תזכרו את השם-קובי אקריש! הוא היה מדהים ישבתי ודיברתי עם הצוות איזה 3 שעות הם ענקיים אני אוהבת אותם ובמיוחד את קובי עשיתי חיים נהניתי הכי בעולם התגעגעתי המוןןן ומצאתי את אהבת חיי
הייתי במוזיאון השעווה היה מגניייייייב D: הייתי מלא בבריכה בטיילת בקניון נו זה אילת אאאאאאאאאאאאאאאאא אני עדיין מאוהבת בו אהבת חיי עודמעט אני אעלה תמונות DD: התגעגעתי המון, אוהבת