ו
סופ"ש

• פותח הנושא r sh
  • פורסם בתאריך

roni poynter

New member
וואו נכוןן...*יןןן ענקקקקקקקקק

ועכשיו עד שכולן יירשמו תברכות ייקח עוד איזה שלושה שבועותת..אווףףף באססססססססהההה=/ למה לא רשמנוו גם לדאגייי ביחד עםם טוםםם??!!!?? אעאעאעאעאעאע

LironPoynter

New member
הממ תקשיבו;

אני בלונדון בהופעה ב6.12. אני יכולה להעביר להם את זה איכשהו אם אני שם, לא? בטוח נותנים למעריצות להעביר להם דברים, לא? ואז זה גם יתן יותר זמן להכין ולא צריך להיות בלחץ כדי שזה ייצא יפה.

r sh

New member
זה מעולה^^

אפשר לעשות הכל להכין מן ספר כזה או לא יודעת , ואז תעבירי והם יוכלו לקבל את זה.... זה יכול להיות נחמד, ואם איכשהו תצליחי להצתלם איתם תשימי את התמונות גם פה ,בבקשה^^, וגם ממההופעה, בבקשה.

yael0000

New member
../images/Emo211.gif גם אני חשבתי על משהו בסגנון

אממ בפורים היה מפגש של פורום מכר שצילמנו את עצמנו אומרים כל מיני דברים ומבקשים מהם לבוא לארץ. ואממ חשבתי שכאילו אפשר גם לעשות כזה משהו ואממ להביא להם בהופעה, אני טסה באוקטובר.

r sh

New member
אבל לא הייתי במפגש:(

אין מצב שאני אשים תמונה שלי שהיא לא מהמפגש, כי לא הייתי בו :(

roni poynter

New member
אני חושבת שזה מצוייןןן!!

גם יהיה לנו זמןן..וגם את תוכלי לראות אם הם באמת ייקבלו את זהה!! אאחללהההה:p ואני מקנאהה בךך גמנייי רוצהה..!! אבל רגע למי בדיוק את תביאי את זהה?

just Kaya

New member
אז זהו - שלא יתנו לך להעביר להם דברים.

רק אם יש לך קשרים. *אהמאהממגהסלבהאניבאהמאהמ* P.S- ניב את ממש צודקת, אני בהחלט מגהסלב. xD קורעה קטנה. :)

just Kaya

New member
+ הכי הרבה שתוכלי לעשות..

יהיה לזרוק להם משהו על הבמה. -___- ובד"כ הם מתעלמים מזה. אם תזרקי לדאגי חוטיני, הוא פרובבלי ישים את זה על המקרופון שלו. אם תזרקי לו כובע והוא יחבב את זה, הוא יקח לעצמו או ישים עליו ויזרוק חזרה לקהל. X___x אוו, ואם תביאי להם רוביי מים -טעונים- הם יתחילו להשפריץ אחד על השני + על הקהל. xD

חחח קיה י'מגה סלב כן XD

תנו לקיה להעביר יש לה לא סתם קשרים אלא מגה קשרים חחח XD בכל זאת היא מארגנת לנו איזה שיבוט דאגי קטן שכזה **עוד לא הכרזתי לך על זה אפילו XD** כי הילדה השיגה דגימת זיעה שלו יחד עם המגבת שלו XDDDDDD**אאאאאאאאארררררררררגגגגגג*** I מקנאה מקנאה מקנאה מקנאה I

חח כן תנו לקיה המגה סלב להעביר XDDD

תנו לקיה להעביר יש לה לא סתם קשרים אלא מגה קשרים חחח XD בכל זאת היא מארגנת לנו איזה שיבוט דאגי קטן שכזה **עוד לא הכרזתי לך על זה אפילו XD** כי הילדה השיגה דגימת זיעה שלו יחד עם המגבת שלו XDDDDDD**אאאאאאאאארררררררררגגגגגג*** I מקנאה מקנאה מקנאה מקנאה I

HiLa0mcfly

New member
אממ שאלה

אני שאלתי אותה אבל כנראה אפחת לא ראתה אז אני חוזרת עליה ^^ אממ אם אני רוצה לפתוח פינה כזאת באתר כמו מקוויקנד מה אני אמורה לעשות ?!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifחזרתי :)

מישהו הרגיש בחסרוני? O: לאמשנה, בקיצור אני רק אגיד שנהניתי הכי בעולם פגשתי את אהבת חיי אאאאאאאאאאא.. מישהו מהצוות בידור תזכרו את השם-קובי אקריש! הוא היה מדהים ישבתי ודיברתי עם הצוות איזה 3 שעות הם ענקיים אני אוהבת אותם ובמיוחד את קובי עשיתי חיים נהניתי הכי בעולם התגעגעתי המוןןן ומצאתי את אהבת חיי
הייתי במוזיאון השעווה היה מגניייייייב D: הייתי מלא בבריכה בטיילת בקניון נו זה אילת אאאאאאאאאאאאאאאאא אני עדיין מאוהבת בו אהבת חיי עודמעט אני אעלה תמונות DD: התגעגעתי המון, אוהבת :)

למעלה