ו
סופ"ש

• פותח הנושא r sh
  • פורסם בתאריך

roni poynter

New member
יש מלאא אני לא יכולה להפסיקקק...

איזההה חמודייייי עאעאעאעאע

roni poynter

New member
ואחרונה כי נמאס ליייי חחחח

עצובביייי....לבוא לחבק אותךךך??!! מי שואללל אותךך אני בדרךך אלייךךך..ואז אני אקפוץ עליוו אוווויייי החלומות החלומותתת

r sh

New member
אוי

הוא ממש חמוד, ועם הכובע הוא נראה כזה אימו וחמוד3> D: תודה על העידכונים , יואו הוא ממש חמוד ככה. 3>.והארי נראה גם חמוד ^^.

roni poynter

New member
אההה קלטי את הארי מאוחרה...יש לו גם ...

תספורת חדשהההה..אז הנה לךך עוד עידכוןןן

just Kaya

New member
אני חושבת שזה סתם שמועות.

כבר היו שמועות כאלו בעבר. -___- אני חושבת שהם עוד ביחד, אם לא - בהצלחה לו. >.<

סאמוואן

New member
איך את יודעת..

שהם בטוח לא מתכוונים להגיע??....נכון שהסיכוי קלוש אבל אולי כן מי יודע??

roni poynter

New member
לאא הם אמרו שהם מפחדים..

בגלל המצב הביטחוניי פהה...לא זוכרת מי אמרה לי את זהה!! והסיכוי שהם יבואו הוא קלוש..אז אנחנו נצטרך לבוא אליהם לא הם אלינוו..!!:p

MoVe AlOnG

New member
בולשיט

אין מצב שהם אמרו שהם מפחדים לבוא לכאן בגלל המצב הביטחוני. אבל באמת צריך להתחיל לעשות יותר דברים...למרות שאנחנו יודעים שבזמן הקרוב הם לא יבואו כי הם בסיבוב הופעות ובאפריל מתחילים להקליט את האלבום הבא. אבל עדיין....אנחנו חושבות יותר מדי שלא יקרה שומדבר...אבל אי אפשר לדעת אם לא ננסה. אני אמשיך את החפירה אח"כ חייבת ללכת.

r sh

New member
מה?

הם תכננו לבוא ולא באו בגלל המצב הבטחוני? איזה באסה.:/ אוף כלך העולם חושב שהארץ הזאת רק מופצצת וזה,וזה לא נכון. וד"א עדיין צריך לנסות, וכמה שיותר, כי בסופו של דבר הם יצתרכו לבוא לפה, ואם הם באים הם צריכים לדעת שיש להם מעריצות, אחרת אי אפשר לקיים הופעה, אם אין מי שיקנה את הכרטיסים. אז לא משנה מה אנחנו עושים ,זה מקרב אותנו עוד יותר, ועדיין יש תקווה^^ זאת דעתי לפחות

1AnastaciA1

New member
XDDDD

אמרת את זה שזהנשמע כאילו הם חברים שלנו שגרים בחול או משהוXD "אז אנחנו נצטרך לבוא אליהם לא הם אלינוו." XDDDDDD זה הצחיק אותי -____-'

just Kaya

New member
כי טום אמר. -__-

שהם לא מתכוונים להגיע, לא בזמן הקרוב לפחות. 'אולי בעתיד' - כן עאלק. -_____- סתם תירוצים. >.<

למעלה