ו
סופ"ש

Bleed for Me

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif ו../images/Emo207.gifסופ"ש../images/Emo36.gif

כל מה שרציתן לכתוב ולא ידעתן איפה לנצלש-לפה
\
וכל מה שעולה על דעתכן..

Swing life away

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo33.gif

אני מקווה ששלושה חיבוקים זה אחלה

just orr

New member
ווי זה מזכיר לי סרטון שראיתי פעם...

ממש מזמןןןןןןןן... של מישהו באוסרטליה נראה לי שהלך ברחוב וחילק חיבוקים לכל מי שרצה.. ואנשים הצטרפו אליו וזה [אם אני לא טועה, ראיתי את זה לפני שנים ><].. ואז היה סיפור עם משטרה ועצומה ובלה בלה.. טחח אני לא זוכרת ממש ><" זה היה כזה מתוק ^______^ [אם תרצו אני אחפש ואשים את זה כאן חח] אניוואי, איזה חמודה את D: אני תמיד שמחה לחיבוקים ^__^ אז הנה חיבוק גם ממני

נראה לי יצאתי סתומה ../images/Emo4.gif

אני אסביר בקצרה, בסוכות נפגשו אני, חברה שלי וידידים שלנו. הקיצר, הידידים הביאו איזה חבר שלהם והכירו לנו אותו. עכשיו, לפני כמה ימים הוספנו אותו לאיסיקיו ואנחנו מדברות איתו מידי פעם. לפני כמה דקות דיברתי איתו. בקיצור, הוא טען שזה לא הוא וזה חבר שלו ושהוא פרץ לו ושאני לא אגיד כלום. בקיצור, צחקתי מזה ודיברתי איתו. במהלך השיחה הוא אמר שאני אמרתי לידיד אחר שלי שאני התאהבתי בו והוא אמר לידיד שכביכול פרץ. אני הייתי מזועזעת מזה. מה לי ולהתאהבות בו? פגשתי אותו אולי 3 פעמים בלחץ ואני בקושי מכירה אותו. אז אמרתי לו שזה לא נכון ולא צריך להאמין לכל שטות שמישהו אומר. במהלך השיחה דיברתי בטלפון עם אותה החברה ואמרתי לה בדיוק מה הולך בשיחה. אני לא הבנתי מה קשור אותו הידיד שלו "סיפרתי" לסיפור המטורף הזה ושאלתי איזה פעמיים מה הוא קשור. בפעם השניה הוא נשבר ואמר 'לא משנה אני צריך ללכת ביי' והתנתק. המשכתי לדבר עם החברה והחלטנו להתקשר לזה שכביכול פרץ. התקשרנו - ותתפלאו הוא לא. לפני שהתקשרנו אמרתי לחברה שאם זה נכון הוא בטוח מתפוצץ מצחוק בטלפון והוא היה ההפך הגמור. בכל מקרה, כנראה שאותו ילד שהאיסיקיו שלו דיבר איתי ואני מרגישה ממש מפודחת. לא יודעת למה אבל כל העסק הזה מסריח לי. לא לדבר על זה שאתמול ילד מכתה שלי שואל באמצע השעה השניה מהקצה השני של הכתה "דפנה, מה עם ______?" (לא משנה איך קוראים לו) ואני מסתובבת אליו בשיא האדישות ואומרת לו "מה אתה רוצה מהחיים שלי?" והוא באמת אני לא יודעת מאיפה הוא יודע למרות שהוא חבר של אותו ילד. הקיצר, אני משתגעת !! אני צריכה עזרה. חיבוק מישהי? הבעת תמיכה?
~סליחה על החפירה~

ד"א,

אני חייבת לציין שהוא נראה טוב. והוא דיי נחמד. אבל מפה ועד להתאהבות יש הרבה מרחק!

חח, כן. ואני לא יודעת איפה לקבור את עצמי חח.

היום יש יומולדת לחברה שלי. ושלשום חזרנו הביתה אני, החברה והידידים ביחד. בקיצור הם שאלו אותנו אם להגיד לחבר שלהם לבוא ואמרנו להם שלא. מזל גדול! חח, אבל לא בטוח בכלל שהם באים. האמת, לא בא לי לראות עכשיו אף אחד מהידידים שלי. פאדיחות!~

kelly7i

New member
אבל למה את מתפדחת?

חח זה היה מבולבל ממה שספרת, את בעצם דברת עם איזה ידיד אחד שהתחזה לידיד אחר שדיבר על עצמו, אז בעצם דיבר עם ילד אחד על ילד אחר, תגידי לו בשביל מה זה היה, והוא זה שצריך להיות מפודח, לא את!

העניין הוא שאני לא בטוח שזה הוא ב-100%

אני צריכה לבדוק את זה. ודברים עוברים פה מפה לאוזן מהר מאד. ואנשים שלא קשורים לסיפור יודעים דברים עלי שאני לא יודעת. זה דפוק.

Swing life away

New member
וואו,באמת שאין לי מה להגיד לך../images/Emo33.gif

אני רק מקווה שהכל יסתדר במהרה

Dana Argamen

New member
זה לא אמור להיות משנה לך מה הם חושבים,

את יודעת שאת לא אוהבת אותו, והחברים הטובים שלך יודעים וזה מה שחשוב.. את לא צריכה להוכיח את זה לאף אחד, שיחשוב שאת מאוהבת בו - בכייף שלו, האגו של מישהו פה קצת נפוח הייתי אומרת XD קחי את זה כמחמאה שהוא ממציא דבר כזה.. ככה שאם בא לו להיות פתאטי ולהגיד שמישהו נכנס לו לאיסיקיו רק בשביל לברר אם את אוהבת אותו [אגב, יש לו משהו אלייך מאה אחוז XD] ואז אולי להגיד את זה לכמה חברים שלו [מה שמסביר את ההוא שצעק לך באמצע השיעור] מראה שהוא סתם ילד קטן..
פשוט תמשיכי כרגיל ואל תתייחסי.. וכמובן -

חח, תודה ../images/Emo24.gif

והאמ, יכול להיות שיש לו משהו אלי. הרבה דווקא אמרו לי. יום אחרי שפגשתי אותו הלכנו לחגיגות היין וראיתי אותו בעיר. הוא היה עם איזה חבר ואני עם איזה 2 חברות ואני חושבת כזה 'זה הוא?' ואז הוא הסתכל עליו והמבטים שלנו נפגשו ואז הוא התחיל לחייך חיוך קטן והיה נראה שהוא גם קצת מסמיק ואז הוא הסיט את המבט ואני גם הפנתי אותו מהר. הוא היה ממש חמוד באותו רגע חחח. הקטע הוא, שלפני כמה ימים שמעתי את ידיד שלי (זה שאמרתי לו שאני כביכול מאוהבת בו) אומר שיש לו חברה. ואני לא יודעת חח. כרגע, הוא חמוד בעיניי. אני לא יכולה להגיד שיותר כי אני לא ממש מכירה אותו. ותודה

Dana Argamen

New member
אממ...תראי...

יש לך דרך לברר אם יש לו חברה? נגיד להגיד לאחת החברות שלך שתשאל בסתמיות את אחד הידידים? כי אם יש לו חברה, כל העניין הזה של החיוך והכל פשוט לא משנה, אל תכניסי את עצמך למצב כזה זה סתם חרא.. ואם הוא באמת יפלרטט איתך שיש לו חברה הוא עצמו חרא, מה שאומר שהכל חרא!!! חח אבל אם אין לו ואת הרי רוצה להכיר אותו כמו שאמרת פשוט פעם הבאה שידידים שלך שואלים אם להגיד לו לבוא תגידי שכן.. זתומרת מה כבר תפסידי? יצא לכם לדבר קצת, תכירו והכל ותראי איך העניינים זורמים... ובכייף, אני באמת אוהבת לעזור.
(בן אדם חופר שכזה)

האמת, לא נראה לי שיש לו חברה.

הוא לא נראה אחד שיש לו עכשיו ככה והוא גם לא מתנהג כמו מישהו שיש לו חברה. ניסיתי לברר אבל לא ממש הצלחתי.. אני לא נוטה להאמין לאותו אחד שאמר את זה כי הם לא ממש מכירים, עד כמה שאני יודעת לפחות. ובחנוכה יש סמינר של המדצי"ם ומסתבר שגם הוא בזה! הייתי בשוק! הוא ממש לא נראה אחד כזה. עכשיו, כרגע, הסיכוי שאני אסע לסמינר הוא 50-50. אם אני אדע שהוא גם מגיע הסיכוי שאני אלך לסמינר יהיה הרבה יותר גבוהה וככה אני גם אוכל להתחבר איתו יותר, אני מקווה.. חח ותודה!

למעלה