../images/Emo207.gifממש משעמם לי...
אז בידרתי את עצמי עם תרגום עלוב לשיר לונלי... תהנו!!! תרגום עלוב של לונלי\ דנה פלאוט (שם בדוי) עבר רק יום אבל זה כאילו אני לא יכול המשיך אני רק רוצה להגיד אני לא התכוונתי לעשות רע ואני נזכר איך אמרת לי נושי, משהו חייב לתת אם אני אהיה היחיד שיחזיק אותך, מאמי אני לא חושב שאחיה עכשיו נמאס להיות בודד זה הורג אותי באיטיות אל תעמידי פנים שאת לא מכירה אותי כי זה הדבר הכי דבילי שתוכלי לעשות עכשיו אני שר כ"כ שירים עצובים הדברים האלה מעולם לא נראו ארוכים מספיק משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי, נשמה, אני כ"כ מאוס להיות בודד הדברים שבבית שלי הרבה דברים שאני לא יכול להתעלם מהם מעילים עדיין על הספה, כן התמונות שלך על דלת המקרר שלי ואני נזכר איך אמרת לי נושי, משהו חייב לתת אם אני אהיה היחיד שיחזיק אותך, מאמי אני לא חושב שאחיה עכשיו נמאס להיות בודד זה הורג אותי באיטיות אל תעמידי פנים שאת לא מכירה אותי כי זה הדבר הכי דבילי שתוכלי לעשות עכשיו אני שר כ"כ שירים עצובים הדברים האלה מעולם לא נראו ארוכים יותר משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי, נשמה, אני כ"כ מאוס להיות בודד להלהלהלהלה אני כ"כ לבד!!!!!! (בוהו.) להלהלה ואני נזכר איך אמרת לי נושי, משהו חייב לתת אם אני אהיה היחיד שיחזיק אותך, מאמי אני לא חושב שאחיה כןכןכןכןכןכן עכשיו נמאס להיות בודד זה הורג אותי באיטיות אל תעמידי פנים שאת לא מכירה אותי כי זה הדבר הכי דבילי שתוכלי לעשות עכשיו אני שר כ"כ שירים עצובים הדברים האלה מעולם לא נראו ארוכים יותר משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי, נשמה, אני כ"כ מאוס להיות בודד אני כ"כ בודד אני כ"כ בודד!!!!