ו
סופ"ש

McSon of Busted

New member
וואי איזה מסובך זה D:

מה שיש לי להגיד זה שבנים הם פחדנים, זה הכל P= אם אנחנו כבר מתלוננים על בנים, היה לי אתמול לילה מזעזע לפחות הוא נגמר בטוב

ועוד משהו שרציתי להוסיף כי זה נורא מפריע לי..

קצת הרחבה על מה שקרה עם הילד מהכתה שלי. ~כולל חזרה קצרה על מה שכתבתי חח~ באמצע השעה השניה ילד מהכתה שלי צועק "דפנה, מה עם ____?" אחרי דקה וחצי, 2 אני מסתובתת אליו בשיא האדישות ושואלת מה הוא רוצה מהחיים שלי ובדיוק המורה אומרת לו להיות בשקט. איזה ילדה שאני לא סובת שואלת "מי זה ____?" והילד עושה לה "מישהו שדפנה דלוקה עליו" ובקולי קולות. וזה כ"כ עיצבן אותי! הוא יודע משהו עליי שאני לא יודעת! זה ממש הרגשה של חודרים לי לורידים וזה כ"כ מעצבן! הם מודיעים לי (באיחור, כמובן) שאני דלוקה עליו. טוב לדעת באמת. וסליחה על כל החפירות פשוט אני לא יכולה לדבר על זה עם חברות שלי והחברה שקשורה למקרה נמצאת במקום אחר וזה מוזר מידי וידעתי שפה אני אקבל תמיכה ועזרה והכל! אז תודה!

McSon of Busted

New member
ואע איזה חופרים הילדים מהכיתה שלך!!!

מה אכפת להם? P: אחחח בנים זה פשוט עם דפוק לגמרי וזהו . !

אני יודעת!

זה מדהים איך שנערים בני 14 וחצי יכולים להיות כ"כ קרציות! חחח ואני מסכימה איתך בכל מילה~!

mcfly danna

New member
../images/Emo207.gifממש משעמם לי...

אז בידרתי את עצמי עם תרגום עלוב לשיר לונלי... תהנו!!! תרגום עלוב של לונלי\ דנה פלאוט (שם בדוי) עבר רק יום אבל זה כאילו אני לא יכול המשיך אני רק רוצה להגיד אני לא התכוונתי לעשות רע ואני נזכר איך אמרת לי נושי, משהו חייב לתת אם אני אהיה היחיד שיחזיק אותך, מאמי אני לא חושב שאחיה עכשיו נמאס להיות בודד זה הורג אותי באיטיות אל תעמידי פנים שאת לא מכירה אותי כי זה הדבר הכי דבילי שתוכלי לעשות עכשיו אני שר כ"כ שירים עצובים הדברים האלה מעולם לא נראו ארוכים מספיק משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי, נשמה, אני כ"כ מאוס להיות בודד הדברים שבבית שלי הרבה דברים שאני לא יכול להתעלם מהם מעילים עדיין על הספה, כן התמונות שלך על דלת המקרר שלי ואני נזכר איך אמרת לי נושי, משהו חייב לתת אם אני אהיה היחיד שיחזיק אותך, מאמי אני לא חושב שאחיה עכשיו נמאס להיות בודד זה הורג אותי באיטיות אל תעמידי פנים שאת לא מכירה אותי כי זה הדבר הכי דבילי שתוכלי לעשות עכשיו אני שר כ"כ שירים עצובים הדברים האלה מעולם לא נראו ארוכים יותר משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי, נשמה, אני כ"כ מאוס להיות בודד להלהלהלהלה אני כ"כ לבד!!!!!! (בוהו.) להלהלה ואני נזכר איך אמרת לי נושי, משהו חייב לתת אם אני אהיה היחיד שיחזיק אותך, מאמי אני לא חושב שאחיה כןכןכןכןכןכן עכשיו נמאס להיות בודד זה הורג אותי באיטיות אל תעמידי פנים שאת לא מכירה אותי כי זה הדבר הכי דבילי שתוכלי לעשות עכשיו אני שר כ"כ שירים עצובים הדברים האלה מעולם לא נראו ארוכים יותר משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי, נשמה, אני כ"כ מאוס להיות בודד אני כ"כ בודד אני כ"כ בודד!!!!

m i c k e y 15

New member
יש כבר תירגומים לכל האלבום +כמה תיקונים

אני תירגמתי את כל האלבום.. וגם ביקשתי שישימו במאמריםכנראה שלא שמו הכל השורה הזאת: ואני נזכר איך אמרת לי נושי, מה זה אמור להיות נושי??
ופשוט תכתבי מותק...או בייבי כי כל שניה לשנות את המשמעות מנושי לנשמה למאמי...זה קצת מבלבל וזה...XD ובבית הזה..כמה תיקונים בערך שנראים לי יותר הגיונים..לפי המילים של השיר. "כי זה הדבר הכי דבילי שתוכלי לעשות עכשיו אני שר כ"כ שירים עצובים הדברים האלה מעולם לא נראו ארוכים יותר משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי, נשמה, אני כ"כ מאוס להיות בודד" =>>> כי זה הדבר הכי גרוע שתוכלי לעשות הפירוש של worst זה לא דבילי..
עכשיו אני שר שיר כ"כ עצוב הדברים האלה לא נמשים הרבה זמן משהו שמעולם לא תכננתי תעזרי לי מותק, כל כך נמאס לי להיות בודד" והשורה הזאת: "אם אני אהיה היחיד שיחזיק אותך, מאמי" היא בעצם: אם אני לא אהיה היחיד שיחזיק אותך, מותק" זה בערך איך שאני תירגמתי..ממה שאני זוכרת כי אני לא במחשב שלי עם התרגומים..XD מתי שאני אהיה במחשב שלי אם מישהי רוצה את כללל התירגומים אז יש לי...ויש גם כמה במאמרים פשוט דניאל לא העבירה את כל התירגומים לשם

mcfly danna

New member
בכוונה תרגמתי את זה דבילי...

אני יודעת שזה לא הדבר הכי דבילי, פשוט סתם שיניתי את זה לשיעשוע עצמי... והמאמי והמותק הם פשוט השפעה שלי של החברות שלי, וסתם שיעמם לי אז בחרתי להשתמש בהם... שיניתי את זה בכוונה... אבל תודה... ומגניב שתירגמת..

loli kiss

New member
../images/Emo207.gif מישהי יכולה להעלות לי בקשה ..

את השירים - McFly- Don't know why McFly- The balled of paul k (הגירסה הרגילה) McFly- Rokin' Robin Danny Jones- You sould know by now אין לי אותם במחשב :/ ואני באמת שלא יודעת איך אני חיה עם זה P: חח

Yu vi

New member
יואו אני בדיוק רציתי לבקש את YSKBN../images/Emo12.gif!../images/Emo85.gif

איזה קטע
תודה!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאבל אני שלחתי לך אותו!! ];

אני אומרת לך שאני שלחתיי#$%!^ איזה מחשבילג ];

Yu vi

New member
אבל...אני לא זוכרת ששלחתXD../images/Emo85.gif

ואם היית שולחת היה לי אותו על המחשב 0.0 נו לא נורא XD

loli kiss

New member
תודהה ../images/Emo24.gif

אתן מזה חמודות בפורום הזה .. רציני.. כל פעם שמישהי מבקשת איזה שיר להורדה או משו ישר מישהי מביאה .. אז מלא תודה

Yu vi

New member
../images/Emo207.gifהארי וטום../images/Emo25.gifXD../images/Emo85.gif

מצאתי סירטון שרואים בו את טום והארי נותנים נשיקה קטנה XDDDD http://www.youtube.com/watch?v=lv7ys4iceWo תשימו לב מ2:27 זה 2 שניות בערך אבל זה ממש מצחיק משום מה XD ולכל הבנות שטוענות שיש סירטונים שממש רואים אותם מתנשקים מוזמנות להביא הוכחות כי אני לא ראיתי שומדבר יותר ממה ששמתי למעלה XD

למעלה