ו
סופ"ש

kelly7i

New member
היום קרה את הדבר הכי מציק שיכול לקרות לבנאדם!

אני הולכת לישון ב-4 ומשו, וקמה אחרי 3 שעות שחברה שלי מתקשרת אלי לפלא ואומרת לי "קלי, קומי, אין שביתה, יש בצפר!" יוו ואני כולי חושבת: "מה התקשרת לעזאזל? יכולת לחסוף מידע ולתת לי להמשיך לישון!><" ובעודי מדברת איתה, אני שומעת את אמא שלי קוראת את הפתק שהיה כתוב לי על הדלת שאומר שיש שביתה ואל להעיר אותי, ואחרי שניה צועקת+פותחת לי את הדלת "קליי אין שביתההה קומי יש בצפר!" יו חרא חיים! ישנתי 3 שעות, פאקינג 3 שעות!! ולא התייחסתי לשעה שבה התחיל הבצפר, דברתי עם חברה שלי ואנחנו ככה: "מי שמסיים להתארגן ראשון- מתקשר, מי שלא- מחכים לו." אחרי כמה זמן שאני מתלבשת, התחלתי לסדר תיק ואמרתי שאני יכניס רק את המחברות של המקצועות של היום, והיה לי הסטוריה במערכת, ולא היה לי מושג איך נראית המחברת, אז אני מתקשרת אל חברה שלי: "הלו? כלנית, את יודעת איך נראית המחברת הסטוריה שלי..?" זה היה קורעXD פשוט לקחנו לנו את הזמן, ושהיינו מוכנות הלכנו לנו לבצפר
לסיומו של עינין, לישון 3 שעות בלילה, ואז לקום בדאגה לבצפר ליום חדש ועמוס
זה לא צחוק.
כל דקה שעברה ביום הזה הרגשתי את העיפות נופלת עליי. עכשיו אני מחכה להכנס לאמבטיה, וללכת לישון, אני כל כך מתה לישון כבר, גאד.

yaelsee

New member
מכירה את זה

אני ישנתי אפילו פחות ממך
ואני ממש עייפה! וגם לי היה היסטוריה היום ושכחתי איך נראית המחברת
אבל אז נזכרתי
טלפתיה XDDDD

sweet shir

New member
אלי חברה שלי התקשרה ב-7 ורבע ואמרה שאין שביתה

ואני כזה: "ההורים שלי לא העירו אותי, הם חושבים שיש שביתה, אני חוזרת לישון." XD חברה אחרת התקשרה ב-8 ואמרתי לה את אותו הדבר חחחחחחחחחחחחחחח ישנתי 10 שעות בסוף! ווט ווט! <:

Fairy of Rock

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo6.gif

אני כולי ישנה
, הלכתי לישון בשש, פתאום אמא דופקת בדלת:"חן@#%$!#$%!@#$ יש בית ספר", שניה אחרי זה אנשים מתחילים להתקשר, יווווווווו, סמעק, לא יכולו לחתום על הסכם יום לפני

kelly7i

New member
זהו מה מודיעים לי מעכשיו לעכשיו!

כולי לא הספקתי לישון><

McGirl For Life

New member
../images/Emo26.gifמצאתי תמונה [דיי ישנה..] שהארי וטום

יצאו בה ממש שמנים [במיוחד טום]
וגם דיי לא הבנתי מה החצים הורודים אמורים להראות..[כן אני טיפשה] אני יודעת שאני לא קשורה עכשיו לכלום אבל משעמם לי ואין לי מה לעשות[חוץ מלצחוק כמו מפגרת..כל היום] אז..זה..מה..שקורה.. [תתעלמו מהחפירות שלי><]

Yu vi

New member
הוו דאגי. ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

אני כלכך אוהבת אותו בתקופת האימו!!!
והתמונה הזאת יצאה לו ממש יפה! 3> הפרצוף של הארי קורע XD דני דופק פרצוף סקסי למצלמה.
וטומי....אחח.......למרות הכל....אני אוהבת אותו פה
333> *למרות שזאת התקופת שיער הכי מזעזעת שלו! X:*

butbut

New member
../images/Emo27.gifטומי שמן../images/Emo9.gif

ואני מבקשת
הוא לא שמן...הוא בריא

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif בת-אל ?

ביקשתי היום מאחותך במשך חצי שעה שתאמר לך להתחבר למסן ולא התחברת >< אני מבקשת עכשיו שתתחברי אם את יכולה אני חייבת לדבר איתך .. סביר להניח שאת על המחשב יכ רק לפני 10 דקות שלחת את ההודעה ... בבקשה תתחברי, יעל...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifולצופות סאות'פארק מבינינו

הוא לא שמן, ישלו עצמות גדולותXD

sweet shir

New member
סאות'פארק? תנסי הארי פוטר... ../images/Emo6.gif

הרי משמה לא ענקית, סתם יש לה עצמות גדולות. XD וואי, ברח לי השם שלה חחחחחחחחחחחחחחחח נו, המאהבת של האגרידXDDDD המנהלת של בובאטון! גאדמאט.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהטווילה הזאת?

סתם כונפה
הרמיוני רולז

sweet shir

New member
מה הקשר אבל?! XD

"טווילה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמרו את זה היום בבובות, יא מושפעת. XD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבחיי שלא ידעתי שאמרו את זה היום

אז מי שמושפעת פה זאת את אהמ אהמ
חוצמזה, בובות שולת
גיאימו רולז3>