ו
סופ"ש

michalie XD

New member
כןןןןןן

קראתי רק עכשיו את פרק 29 כי אני קראתי את כל הסיפור מהתחלה כי אני לא הייתי בזמנים שפירסמת אותו (עדין לאהצטרפתי) אז הייתי צריכה לקרוא הכל מהתחלה והגעתי סוף כל סוף לפרק 29 ועכשיו אני אהיה בקצב
ואני חייבת להגיד שאת כותבת ממש יפהההה ואני נכנסתי עמוק אל הסיפור והסיפור הוא בין הסיפורים היפים שקראתי

sweet shir

New member
פה את יכולה להגיב, אבל במסן התעלמות? ../images/Emo11.gif

ככה, הא? הא? הא? ... אריאל קלקלה אותי, עמכם הסליחה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifOOOOOOOOOOOOOOO:

היזהרו ממלתעותיי מוחעעחחע

sweet shir

New member
"ברייקינג פריייי וויר סורייינג אווו פלייינג"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDD או שמא, בייקינג פרייייייייי XDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבייקינג פרי רולז../images/Emo47.gif

אנחנו אופים את הפרי <:

butbut

New member
עשיתם לי חשק למיץ תות-בננה...עם כול הדיבורים

על דברים שמזכירים את זה... ורק עכשיו אני מגלה שזה משקה הומואי לגמרי.

butbut

New member
חח לא,שמעת פעם בן-זכר מבקש את צמד

המילים "תות בננה"
תדמייני לך מישהו שאת מכירה שאומר "בקיצור, שתיתי תות בננה". זה יישמע הכי הומואים בעולם. ה"תות" גורם לפה לבוא קדימה וה"בננה" גורמת לו להימתח לצדדים.. XDDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח אוקי... XD

אם כבר רק הבננה חחחחחחחחחחחחחחחחח או מלפפון. או גזר. או קישוא. איכ, קישוא לא מבושלXDDD ~אני לא שפויה. להתעלם ממה שכתבתי פהXD~

N e r d y

New member
כבר ציינתי שהמסנג'ר שלי ארב ../images/Emo69.gif

ובכלל לא ראיתי הודעות
ופאקקקקקקקקקקק למישי יש ת'רשימת שירים המזורגגת?!?!

Dirty wings2

New member
הנה הסדר../images/Emo27.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

1. Five Colours In Her Hair 2. All About You 3. Star Girl 4. Obviously 5. The Heart Never Lies 6. Please, Please 7. Room On The 3Rd Floor 8. Don't Stop Me Now 9. I'll Be Ok 10. That Girl 11. Baby's Coming Back 12. Transylvania 13. The Way You Make Me Feel 14. Don't Wake Me Up

Fall Out Inbar

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gifעזרהעזרהעזרהעזרה!!!1

אווקי, אז באיחור ע-נ-ק-י המחנך שלנו נזכר שבכלל לא התחלנו לעבוד על עבודת שורשים, ועכשיו הוא הפיל עלינו לעשות את עמוד 20.. וחלק מהמשימות שם זה לכתוב על שיר שאת אוהבת, ואם הוא באנגלית אז גם לתרגם. אני לא אוהבת מוזיקה ישראלית [בעע!!] אז בחרתי לתרגם את THNL כי זה ועוד שיר דיי מסובך לתרגום של פו"ב הם השירים היחידים שממש גורמים לי לצמרמורת כשאני שומעת אותם.. בקיצור, אז תירגמתי, ואני לא ממש בטוחה שזה ייצא כל כך נכון [מבחינת הפירושים לכל מילה ומילה] מי שיכולה לעזור לי, מלכה!
הנה התרגום: יש אנשים שצוחקים, יש אנשים שבוכים יש אנשים שחיים, ויש כאלה שמתים. יש אנשים שרצים, ממש לתוך השריפה, ויש אנשים שמחביאים את כל התשוקות שלהם [לדעתי הכוונה למה שהם אוהבים] אבל אנחנו המאהבים, אם את לא מאמינה לי, רק תיסתכלי לתוך העיניים שלי, כי הלב אף פעם לא משקר. יש אנשים שרבים, יש אנשים שנופלים,[מלשון ליפול בקרב, להתמוטט] אחרים מעמידים פנים, שלא אכפת להם בכלל.. אם את רוצה להילחם, אני אעמוד ממש לצידך, ביום שתיפלי,[שוב, ביום שתמותי, תתמוטטי] אני אהיה ממש מאחורייך.[כאילו להחזיק אותי, להגן עלייה] להרים את החלקים,[החתכים, הדברים שנשברו, נהרסו] אם את לא מאמינה לי, רק תיסתכלי לתוך העיניים שלי, כי הלב אף פעם לא משקר. וואואואואוואואוואואואואוואאווא עברה עוד שנה, ואנחנו עדיין ביחד, זה לא תמיד קל, אבל אני אחייה לעד [?] כן, אנחנו המאהבים את יודעת שאת מאינה לי, כשאת מסתכלת לתוך עייני, כי הלב אף-פעם לא משקר {X3}

m i c k e y 15

New member
אמאני תירגמתי פה את כל השירים אם את רוצה

מצורף בקובץ
למה לא מחפשים
תרדי עד למטה צריך להיות שם תרגום

m i c k e y 15

New member
אה ושוב לכל אלה שאומרים "אנחנו המאהבים"

זה ממש ממש ממש לא! יש לזה 2 פירושים 1. מתי ששני אנשים ביחד ויש בינהם מערכת יחסים נגיד איזה שבוגדת בבעלה אומרת לו " he is my lover" המאהב שלי אז ביחד הם Lovers או שיעני זוג, מאוהבים. 2. אנחנו האוהבים כמו שמקפליי מתכוונים לזה בשיר הזה. אוהבים, לא שונאים לא רעים.

Fall Out Inbar

New member
תודה רבה! וכן, ניחשתי שזה לא הכוונה אבל לא בד

+יוק הבנתי למה הכוונה. ובכל זאת, בעברית זה נשמע טיפה לא מובן: "אנחנו האוהבים". בכל מקרה, תודה רבה רבה!

למעלה