רותמיקה

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo32.gif../images/Emo36.gif

אז ככה
.... ראיתי את זה באחד הפורומים פה בתפוז וחשבתי שזה יהיה נחמד להביא את זה לכאן
..... אז יאללה... כולם.. לענות ... המלצה: כדאי לכם לעשות העתק הדבק ואז לענות זה הרבה יותר פשוט ככה
1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפ אתה שם: 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב: הרבה... 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

רותמיקה

New member
אני ראשונה../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

אז ככה... 1. השם שלי:רותם
2. כינוי\ם:רותמיקה
3. ארץ לידה:ישראל
4. בית ספר ומסלול: ע"ש יצחק רבין... ואני בחטיבה ככה שאין מסלול...(עדיין..
) 5. איך היית רוצה להיקרא:רותם
6. תבלין מועדף: מלח
7. שתיה מועדפת: מיצים טבעיים
... 8. דאורדורנט\בושם:פה כתום ובושם.. 212 9. שמפו וקונדישינר: הוואי
... 10. האם שחית בעירום פעם: לא..
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:לפעמים..
12. צבע מועדף:סגול ושחור
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא ממש...
14. חברים\ות הכי טובים\ות: אמממ רוני שרי עמית הילה יעל איתי אור אממ יש עוד אבל זה לא משנה אתם גם ככה לא מכירים אותם... 15. כרית אחת או שתיים: 3 16. חיות מחמד: כלבה ...
17. סרט מועדף:אין... 18.מוזיקה בכללית:רוק
... 19. מכונית אידיאלית: ג´יפ.. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:אמממ... כאילו.... 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף:תפו"א שנוא:כל מה שחי פעם.. 23. חבר\ה לעתיד: פיטר רוט 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא ממש
25. היחסים עם ההורים :סבירים... 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ישראל
ו.. תל אביב.. 27. ממתק מועדף: טופי חלב.. 28. נעליים מועדפות: אולסטאר/ד"ר מרטינס/ אדידס כאלה ... 29. שיר מועדף: אמממ אין ממש ....זה משתנה דיי הרבה... 30. אתר מועדף: אין... בעיקר תפוז.. בגלל הפורומים כמובן... 31. ספורט מועדף (לצפייה):אין ממש... 32. הספורט המועדף (למשחק): גם אין... 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אין לי משהו בראש כרגע... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח.. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לאף אחת מיוחדת... 36. אוספים: סיכות... 37. מה הפחד הכי גדול שלך:ג´וקים.. חושך... 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה:חחחח משה אפשר להתעלם.. 39. ספר מועדף: כל הספרים של אתגר קרת
... 40. עיתון מועדף:מעריב לנוער.. 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: חברים
42. כמה טיפ אתה שם: דיי הרבה בדרך כלל.. יותר ממה שצריך.. 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: ילד מהכיתה שלי...(דני..חחחח
) 44. מפלגה: נראה לי שמרצ... 45. חום או קור: קור|קור| 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר.. 47. זמר אהוב:אמממ יהלי סובול... 48. זמרת אהובה: אורית שחף... 49. להקות: היהודים מוניקה סקס מופע הארנבות.. נוסעי המגבעת.. יש המון... 50. סרט מצוייר אהוב:מלך האריות 1 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:בעעע אין לי כוח! 52. אתה שונא אנשים ש..: מעצבנים אותי... 53. אתה שונא מקומות ש..:יש להם גג... 54. אני אוהב/ת: לישון.. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אבי ביטר דודו טופז.. יש המון.. 57. מה הכי מגעיל אותך: גוקים8-( 58. מה את/ה הכי אוהב?: יש הרבה דברים... 59. משפטים שלך לסיכום:אני לא מאמינה שכתבתי את כל זה הרי גם ככה אף אחד לא נראה לי שיקרא את זה... בכל מקרה.. חברה תעשו את זה זה ממש ממש ממש מגניב!

טוב, שיהיה, בשביל רותם!

1. השם שלי: ענבל 2. כינוי\ם:עינבי, inb, בולבול ביפצ´ה 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול: רנה קסיין, מגמת ספרות אומנות 5. איך היית רוצה להיקרא: לא יודעת 6. תבלין מועדף: שום 7. שתיה מועדפת: ספרייט 8. דאורדורנט\בושם:ליידי ספיד סטיק וקנזו 9. שמפו וקונדישינר: הוואי 10. האם שחית בעירום פעם: בערך 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:כן, אבל רק אם מגיע להם 12. צבע מועדף:סגול וורוד (עצוב) 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: כן, אני מדעיפה לא לדבר על זה 14. חברים\ות הכי טובים\: אתם לא מכירים כעיקרון רותם אתי ויערה (לא מכאן) 15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: גורנישט, חתולה 17. סרט מועדף:ממנטו ופייט קלאב 18.מוזיקה בכללית:רוק ישראלי ועוד 19. מכונית אידיאלית: כבאית
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"לא יודעת" "אל תשאלי" "צחוקים" 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף:מממ.. יש המון שנוא:בורקס פיצה, זה פשע!! 23. חבר\ה לעתיד: מי שרוצה לדעת שישאל 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לפעמים 25. היחסים עם ההורים :מצויינים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: שקוף שישראל... עיר? גבעת זאב כנראה.. 27. ממתק מועדף: בזוקה! 28. נעליים מועדפות: נעלי ספורט למינהן 29. שיר מועדף: don´t cry- guns n roses 30. אתר מועדף: ממש אין!!! 31. ספורט מועדף (לצפייה):שחיה, יש גברים שווים 32. הספורט המועדף (למשחק): ריצה, ריצה!!!!!! 33. הרגע הכי משפיל בחייך: דפקתי נפילה ליד כל השכבה באיזה טקס 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: ליב טיילר 36. אוספים: מכוניות צעצוע 37. מה הפחד הכי גדול שלך:פיגוע.... 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה:רותם, את מותק! 39. ספר מועדף: "התא"- ג´ון גרישם 40. עיתון מועדף: ידיעות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: החבר´ה הטובים (אני יודעת שזה עצוב).. 42. כמה טיפ אתה שם: כמה שנשאר עודף 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: שרון!!! 44. מפלגה: שינוי או ליכוד 45. חום או קור: חום חום חום!!! בגדול 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר 47. זמר אהוב:מאיר אריאל ועברי לידר 48. זמרת אהובה: אורית שחף , לא יודעת... 49. להקות: היהודים , מוניקה סקס, גאנז, קווין!!!! 50. סרט מצוייר אהוב:שרק נחשב?! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:i love my country 52. אתה שונא אנשים ש..: עושים דווקא 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם רעש ואי אפשר לצאת לנשום אויר לכמה שניות 54. אני אוהב/ת: המון דברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אמיר ושגיא 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ערבים, טוב טוב מחבלים... 57. מה הכי מגעיל אותך: לחם רטוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 58. מה את/ה הכי אוהב?: לא יודעת, זה קשה 59. משפטים שלך לסיכום:נראה אם תשימו לב שלא כתבתי כלום

ממ תורי...למרות שאתם לא מכירים אותי

טאם נראה לי שאףחד פה לא מכיר אותי אבל בכל זאת 1. השם שלי: ורד
2. כינוי\ם: ורדע
3. ארץ לידה: ישאל להלה
4. בית ספר ומסלול: ממ בצפר קציר
(ב´) ומסלול אין...וטוב שכך 5. איך היית רוצה להיקרא: משו שהוא לא ורד
וממ אולי ניגר! 6. תבלין מועדף: מלח 7. שתיה מועדפת: מיץ תפוזימ
8. דאורדורנט\בושם: מממ משו שמריח טוב כנראה
9. שמפו וקונדישינר: דאב 10. האם שחית בעירום פעם: חיחי...לא עניינו של אף אחד
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: ממ תלוי מי...בעיקר על אלון
12. צבע מועדף: שחור
סגול
ואדום
טאם 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: מממ...גם על זה אני בוחרת שלא לענות:) 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אתם לא מכירים אבל ממ שני אורי דניאל טל ויש עוד אבל אלה הבסט פרדנז במיית
15. כרית אחת או שתיים:1
16. חיות מחמד: ממ שלי? יש לי כלבה
מטומטמת וחתולה
עוד יותר 17. סרט מועדף: ממ יש כמה...החבר´ה הטובים,המספריים של אדוארד,החומה,ביטלג´וס,וממ עוד כמה שאני לא נזכרת כרגע
18.מוזיקה בכללית: ממ רוק ורוק ישראלי...וצביקע פיק אהוב ליבי!
19. מכונית אידיאלית:בימבה אלא מה!
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:מממ,,בלאט,סעמק!,וזונע קטנע
21. אוכל מועדף\ שנוא: מועדף:ממ...משו טעים
שנוא:כל מה שפעם היה חי,יצא מהתחת של מישו,או מהחזה שלו! 23. חבר\ה לעתיד: עומר הבלונדינית:)
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:פחחח
25. היחסים עם ההורים : ממ...אין יחסים כי אנחנו לא כ"כ מדברים
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:ת"א מן הסתם! ואם בחו"ל אז לונדון
27. ממתק מועדף: מסטיק הובה-בובה
28. נעליים מועדפות: אולסטאררר אדומות ושחורות:)וגם סגול
29. שיר מועדף:ממ...משתנה מדקה לדקה...כרגע ´הכל מתפורר´ של גייפן
30. אתר מועדף: להלה האתר של שקורצ ואורי כמובן
31. ספורט מועדף (לצפייה): ממ החבר´ה הטובים
32. הספורט המועדף (למשחק): מממ יאק אבל אם בכלל אז בייסבול
33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש הרבה כאלה...
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח!(בגלל החופש) ופורים(לא כי מתחפשים..יאק...כי שוב פעם יש חופש) וממ...הלאווין של האמריקאים רול
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לפסיכולוגית
36. אוספים: ממ סיכות ושטויות שאני מוצאת ברחוב:)
37. מה הפחד הכי גדול שלך: בדידות(
) 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: אם הייתי יודעת מי הייתי אומרת אבל...אני לא!
39. ספר מועדף: הנסיך הקטן
40. עיתון מועדף: מעריב לנוער(בגלל השובר של 150 לקניית דיסקים שהם שלחו לי היום!
) 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: מממ...משו יפה כנראה:)
42. כמה טיפ אתה שם: מה שיש בארנק פחות מה שיספיק לי לאוטובוס הבית
43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: מצנע!
44. מפלגה: מרצ ואם לא אז עלה ירוק או חד"ש
45. חום או קור: קור כמובן
46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב בדואר-הכי ש(א)ווה
47. זמר אהוב: ממ אביב גפן ונמרוד שיקלר|פיס!| 48. זמרת אהובה: אורית שחף,דנה ברגר,איגי,ועוד כמה... 49. להקות: מוניקה טאם...שייגעץ,פינק פלויד,לד זפלין, המכשפות,הדורז(הלהקה הכי טובההה),קספר,נושאי המגבעת..וממ עוד כנראה 50. סרט מצוייר אהוב: החומה! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אין לי מה להגיד... 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאת אנשים צבועים ושקרנים. 53. אתה שונא מקומות ש..: שיש הפליות או סתם חרא של אנשים 54. אני אוהב/ת: אנשים טובים:) 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: טל אישתי הראשונה 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: צבועים 57. מה הכי מגעיל אותך: הרבה דברים... 58. מה את/ה הכי אוהב?: מממ כלום כמעט 59. משפטים שלך לסיכום:יאו!אנשים?אתם עדיין חיים אחרי כל זה?

ניגר כתבה 59 דברים על עצמה

ואף אחד לא מגיב תתבישו לכם אחרי שהיא כול כך התאמצה באמת קצת כבוד

רוXי

New member
חח אני לא מאמינה שאני עושה את זה...

1. השם שלי: רות 2. כינוי\ם: רוXי, שסק 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: תיכון לאו-באק 5. איך היית רוצה להיקרא: סיון 6. תבלין מועדף: ג´ינג´ר 7. שתיה מועדפת: POPIN´ PINK LEMONADE 8. דאורדורנט\בושם: דאב, CK 9. שמפו וקונדישינר: אלביב לתלתלים 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לפעמים 12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אממ.. כלום 14. חברים\ות הכי טובים\ות: מוריה,אביחי.רנן,עליק´ה,אלן,קרן,לנדא... 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד:חתול (בגודל של כלב) 17. סרט מועדף: אממ אין אחד 18.מוזיקה בכללית: רוק, עולם 19. מכונית אידיאלית:חיפושית של פולקסווגן 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"..מן הסתם.." 21. אוכל מועדף\ שנוא:אוכל מועדף שניצלים ואוכל סיני בכלל 23. חבר\ה לעתיד: א.א (המבין יבין) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא ממש.. 25. היחסים עם ההורים : עם אמא מצויין 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: רומא,אמסטרדם או כמובן ניו יורק 27. ממתק מועדף:טוויקס או טובלרון 28. נעליים מועדפות:האדידס האלוהיות שלי 29. שיר מועדף: DRIVE ופרפר של מוניקה סקס 30. אתר מועדף:אין ממש 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל 32. הספורט המועדף (למשחק):לא קיים כזה בעולם... 33. הרגע הכי משפיל בחייך:לא היו כאלו רגעים משפילים האמת 34. איזה חג אתה הכי אוהב:פסח 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:ממ לא עולה לי בראש אף אחת 36. אוספים:מדבקות,מחקים,בולים,"פרסים" למי שמכיר 37. מה הפחד הכי גדול שלך:להישאר בלי אף אחד 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: אני לא מכירה אותה... 39. ספר מועדף: דיויד קופרפילד, ספרי אתגר קרת לדורותיהם חוץ מאניהו 40. עיתון מועדף:מעריב,ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אינסלי מבשל 42. כמה טיפ אתה שם: אממ הרבה 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות:חח כולם גרועים אני אפילו לא טורחת 44. מפלגה: אולי שינוי? מה אני מבינה... 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב בדואר 47. זמר אהוב: ברי סחרוף, ברנדון בויד,בק, אנטוני קידיס... 48. זמרת אהובה: אין לי מיוחדות... 49. להקות: COLDPLAY,INCUBUS,ZERO 7,PORKIPINE TREE 50. סרט מצוייר אהוב:פינוקיו אני חושבת 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: וואו אני עייפה... 52. אתה שונא אנשים ש..: דוחפים את האף שלהם לעניינים שלא להם 53. אתה שונא מקומות ש..: מסריחים 54. אני אוהב/ת: שוקולד 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: מארק האווקר 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין 57. מה הכי מגעיל אותך:נחשים 58. מה את/ה הכי אוהב?: את אמא שלי ואחותי וכל החברים שלי 59. משפטים שלך לסיכום:חח יצאתי דיי דפוקה בתגובה הזאת...

eb182

New member
חח

עדיין נתקע לך בראש הלימונדה הזאת 1. השם שלי:עלי 2. כינוי\ם: עלי´קה 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול:highland park highschool 5. איך היית רוצה להיקרא:hot red 6. תבלין מועדף: קינמון 7. שתיה מועדפת: קולה,ג´ינג´ר אייל ונקטר אלים(המבין יבין) 8. דאורדורנט\בושם: סיקרט(נראה לי)/בושם פיות 9. שמפו וקונדישינר: סוואב 10. האם שחית בעירום פעם: לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:מאוד 12. צבע מועדף: סגול 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע:לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: רות,קרן,גילי,גילי,אלן,קת´רין,קרינה,ג´אד,כריס,דינה 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: אין 17. סרט מועדף: מופע הקולנוע של רוקי,Wayne´s world 18.מוזיקה בכללית: פאנק, רוק ישראלי 19. מכונית אידיאלית: שברולט 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:סבבה,disturbing,פיקטיבי 21. אוכל מועדף\ שנוא:אהוב-פסטה שנוא-אפונה 23. חבר\ה לעתיד: E.T (לא החייזר) 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא יודעת 25. היחסים עם ההורים : טובים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:ניו יורק או ישראל או ניו זילנד 27. ממתק מועדף: סקיטלס חמוצים 28. נעליים מועדפות: נעלי הגולגולת שלי 29. שיר מועדף: יש הרבה... 30. אתר מועדף: quizilla,תפוז 31. ספורט מועדף (לצפייה):אקסטרים 32. הספורט המועדף (למשחק): כדור עף-כשכולם מאשימים אותי שהכדור נפל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא יודעת 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אממממ...אין לי מושג, תזרקו שמות של כוסיות 36. אוספים: בובות פרווה, לשוניות של פחיות 37. מה הפחד הכי גדול שלך:מוות 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה:לא רלוונטי 39. ספר מועדף:Zelda wisdom-משפט אחד בעמוד עם תמונות של כלב בולדוג-כמו שצריך 40. עיתון מועדף:אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:בנות גילמור,סאות´ פארק 42. כמה טיפ אתה שם:כמה שצריך 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות:לא רוצה אפילו לחשוב על זה 44. מפלגה: מרצ 45. חום או קור:קור 46. מכתב דואר או אי מייל:דואר 47. זמר אהוב: ג´ואי ראמון 48. זמרת אהובה: ברודי ארמסטרונג 49. להקות: שייגעצ, מוניקה סקס, ראמונס, דיסטילרס, קוקו בלוף והיתושים, סקס פיסטולס 50. סרט מצוייר אהוב:הצוללת הצהובה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:בוטה,מוזרה,עצלנית,אופטימית 52. אתה שונא אנשים ש..: שונאים אותי 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם יותר מדי שקט 54. אני אוהב/ת: לטייל ברחוב בלי מטרה גלויה 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: wtf? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: סדאם חוסיין ועראפת 57. מה הכי מגעיל אותך: נחשים ולגעת בצמר גפן 58. מה את/ה הכי אוהב?: משפחה, חברים, שלג, י"בניקים ג´ינג´ים
59. משפטים שלך לסיכום:כל מי שלא ראה את המופע של רוקי שיזיז את התחת שלו לחנות וידאו וישכור את הסרט! פורנו יביא שלום עולמי ותמיד יש תקווה או משהו כזה

i c y

New member
וואו. הרבה שאלות.../images/Emo2.gif../images/Emo42.gif

1. שם: רוני.
2. כינוי: icy...?
3. ארץ לידה: ישראל.
4. בית ספר ומסלול: ע"ש רבין במזכרת בתיה, אין מסלול...
5. איך היית רוצה להיקרא: רוני, כבר התרגלתי...
6. תבלין מועדף: נראה לי שמלח.
7. שתיה מועדפת: מים, ורק מים!
8. דיאודורנט: "ליידי ספיד סטיק ג´ל".
9. שמפו וקונדישינר: קרליין HAIR.
10. האם שחית בעירום פעם: כן, באמבטיה...
11. האם את נהנית לצחוק על אנשים: לא, אבל לפעמים אני עושה את זה...
12. צבע מועדף: צהובבבב.
13. האם נמצאת אשמה באיזשהו פשע: לא!
14. חברות הכי טובות: אני לא אוהבת לדרג את החברים שלי...
15. כרית או שתיים: שתיים.
16. חיות מחמד: חתול, כלבה וחתולה.
17. סרט מועדף: אינלימושג...
18. מוזיקה בכללית: רוק/היפ-הופ.
19. מכונית אידאלית: חיפושית בצבע צהוב...
20. משפטים או מילים שאת מרבה להגיד: "אני רעבה."
21. אוכל מועדף/שנוא: אהוב- שוגי GO!
וקרח.
שנוא- קינמון (זה איכסה!
).
22. שמתם
שאין שאלה 22? מוזר...
23. חבר לעתיד: לא נתברכתי בראיית העתיד.
24. האם אתה מחשיב את עצמך סקסי: ברור...
25. היחסים עם ההורים: כרגע בסדר.
26. העיר/ארץ בה היית רוצה לחיות: תל אביב, ישראל.
27. ממתק מועדף: שוגי GO!
28. נעליים מועדפות: יש לי זוג אחד, ריבוק. אבל אני אוהבת גם אולסטאר.
29. שיר מועדף: אינלימושג.
30. אתר מועדף: תפוז.
31. ספורט מועדף (לצפיה): כדורסלללל!
32. ספורט מועדף (למשחק): כדורסל, וקרב מגע.
33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא אומרת.
34. איזה חג את הכי אוהבת: פורים!
35. אם היית לסבית למי היית עושה טובה: לאף אחד, שיסתדרו לבד.
36. אוספים: יש לי המון בובות של פילים, אבל אני כבר לא אוספת, זה נחשב?
37. הפחד הכי גדול שלי: לעסוק בעתיד במשהו משעמם/שאני לא אוהבת.
38. מילה טובה על מי ששלח לי את זה: רותם, תעשי לי ילד!
39. ספר מועדף: הארי פוטר.
40. עיתון מועדף: מעריב לנוער.
41. סדרת טלוויזיה מועדפת: לאיודעת.
42. כמה טיפ את שמה: אני לא זאת שמשלמת...
43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: אני לא אעשה דבר כזה לאנשים שקרובים אליי...
44. מפלגה: מר"צ.
45. חום או קור: קור.
אבל לא יותר מידי.
46. מכתב דואר או אימייל: תלוי בנסיבות.
47. זמר אהוב: לא יודעת.
48. זמרת אהובה: כנ"ל...
49. להקות: מוניקה, איפה הילד, משינה, מופע הארנבות, הדג נחש (זה נשמע כל כך לא קשור!
).
50. סרט מצוייר אהוב: הרקולס.
51. תארי את עצמך בארבע מילים: אני לא כמו כולם.
52. אני שונאת אנשים ש: עושים דברים כדי להרשים אחרים.
53. אני שונאת מקומות ש: שיש בהם אנשים שעושים דברים כדי להרשים אחרים.
54. אני אוהבת: לצייר.
55. מיהו/י האהבה האפלטונית שלי: הא?
56. האנשים שאני הכי שונאת: וואנאביז.
57. מה הכי מגעיל אותך: חשופיות.
58. מה את הכי אוהבת: לעשות דברים בלי לחץ...
59. משפטים שלי לסיכום: מי המשועמם שקרא את כל זה???

רותמיקה

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo187.gif../images/Emo94.gif

רוני.. הצלחת להצחיק אותי ובגדול...LOL

i c y

New member
למה?../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif

זאת אומרת- מה אמרתי שכל-כך הצחיק אותך...?

גמאני רות´ה!!!! ../images/Emo9.gif

1. השם שלי: ליטל גלבוע 2. כינוי\ם: גלבוע... 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: חטיבה 5. איך היית רוצה להיקרא: אותו הדבר 6. תבלין מועדף: סוכר 7. שתיה מועדפת: ענבים 8. דאורדורנט\בושם: דאורדורנט פה ובושם אסקדה 9. שמפו וקונדישינר: שמפו ממוצרי ים המלח וקונדישינר ד"ר פישר 10. האם שחית בעירום פעם: לא [WTF?!] 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן
12. צבע מועדף: שחור 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: בכיתה ג´,אבל עזבו 14. חברים\ות הכי טובים\ות: טל,מעיין,אור,דנה,לונה,ענבר...צריך עוד?
15. כרית אחת או שתיים: 1 16. חיות מחמד: יש לי תוכי אבל החיה שאני מעריצה זה חתולים 17. סרט מועדף: יוסי וג´אגר!!! 18.מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: שו? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"מה הקשר?" 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף סיני שנוא צרפתי 23. חבר\ה לעתיד: אין 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:מממ...לא יודעת שאלה מכשילה 25. היחסים עם ההורים : רעים 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: עיר תל אביב...ארץ אין 27. ממתק מועדף: גומייי 28. נעליים מועדפות: מגפיים נמוכות 29. שיר מועדף: ozzy osbourne-dreamer 30. אתר מועדף: www.tpuz.co.il 31. ספורט מועדף (לצפייה): שום דבר 32. הספורט המועדף (למשחק): חחח...הצחקתם אותי 33. הרגע הכי משפיל בחייך: כשנולדתי 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אהמ..אהמ... 36. אוספים:בשמים
37. מה הפחד הכי גדול שלך: להשאר לבד 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: רותתתםםםםםםםםם מילה טובה
39. ספר מועדף: כה אמר זרתוסטרא 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: שבתות וחגים,ראשון בדרמה 42. כמה טיפ אתה שם: 10 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: טומי טומי טומי!!! 44. מפלגה: שינוי 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: [email protected] 47. זמר אהוב: אביב גפן 48. זמרת אהובה: אורית שחף 49. להקות: מוניקה סקס,היהודים,נושאי המגבעת,שייגעצ וכו וכו 50. סרט מצוייר אהוב:סאות פארק וחתולים בצמרת 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:צינית אדישה עוקצנית וזיינית שכל 52. אתה שונא אנשים ש..: משקרים,שונאים אותי,אוהבים לריב,לקלל או להרביץ 53. אתה שונא מקומות ש..: צפופים,עם מוזיקה על פול ווליום 54. אני אוהב/ת: חתולים,קניונים,דברים ורודים נוצצים עם פרווה,בקוצור שלחו אותי להפנינג...
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ----- 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: גזענים וערסים 57. מה הכי מגעיל אותך: עגבניות חיות 58. מה את/ה הכי אוהב?: גלידה ושוקוו 59. משפטים שלך לסיכום:

אוקיי... תורי....../images/Emo168.gif

1. השם שלי: חן הוכמן
2. כינוי\ם: mister guitar, guitar man
3. ארץ לידה:ישראל
4. בית ספר ומסלול:זינמן דימונה,
5. איך היית רוצה להיקרא: אוהב את השם שלי
6. תבלין מועדף: אין לי מושג איזה תבלינים אמא שלי שמה בכלל...
7. שתיה מועדפת: מיים, לימונדה
8. דאורדורנט\בושם: דאודורנט- ספיד סטיק, בושם- ז´אן פול גוטייה
9. שמפו וקונדישינר: פינוק
10. האם שחית בעירום פעם: כן, באילת ב2 בלילה
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: בכלל לא...
12. צבע מועדף: כחול
13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: חס וחל"ש
14. חברים\ות הכי טובים\ות: לא אוהב לדרג, אבל הכי טוב זה מיקי.
15. כרית אחת או שתיים: כרית אחת שלי, שהיא מאז שאני תינוק...
16. חיות מחמד: --אין--
17. סרט מועדף: ג´ון קיו, סרט ענק ממליץ בחום!
18.מוזיקה בכללית: רוק!!!
19. מכונית אידיאלית: אממממ..... פג´רו קינג
20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:
21. אוכל מועדף\ שנוא: הסטייקים והשניצלים של אבא שלי
23. חבר\ה לעתיד: אין לי מושג....
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: בכלל אבל בכלל לא...
25. היחסים עם ההורים : תלוי בריבוע....
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארגנטינה, ת"א!!!!!
27. ממתק מועדף: שוקולד אגוזים!!
28. נעליים מועדפות: ניו באלנס, נייק...
29. שיר מועדף: אווווו..... יש כל כך הרבה....
30. אתר מועדף: הפורום שלנו!!!!!!!!!
31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורסל!
32. הספורט המועדף (למשחק): כדורסל
33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא זכור...
34. איזה חג אתה הכי אוהב: פסח, כי יש חופש ארוך!
35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אה
36. אוספים: דיסקים
37. מה הפחד הכי גדול שלך: שיקרה משהו לאחים שלי,להורים,לגיטרה!
38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: רותם,אחלה ילדה!!
39. ספר מועדף: הבא להרגך
40. עיתון מועדף:הקטלוג של פנדר...
41. סדרת טלוויזיה מועדפת: אין לי מושג...
42. כמה טיפ אתה שם: אמממ 10, 15...
43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: שונא פוליטיקה~~!!!!!!!!!!!!!
44. מפלגה:שונא פוליטיק , אבל עם כבר מרצ!, כי אני מת שיהיה שלום ונחיה כולנו יחד!
45. חום או קור: חום
46. מכתב דואר או אי מייל:
47. זמר אהוב: הרבה...
48. זמרת אהובה: אורית שחף
49. להקות: מוניקה סקס!!!!!!, היהודים, איפה הילד ועוד הרבה!!
50. סרט מצוייר אהוב: מלך האריות I
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: שונא אלימות ורוצה שלום!!!
52. אתה שונא אנשים ש..: מאמינים לסיפורים של עצמם, ואנשים קנאים
53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם ערסים
54. אני אוהב/ת: את הגיטרה שלי
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: אה
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: זה לא בריא לשנוא...
57. מה הכי מגעיל אותך: אין לי מושג...
58. מה את/ה הכי אוהב?: לנגן, ולשמוע מוזיקה...
59. משפטים שלך לסיכום: אני שונא אלימות, לא אוהב ערסים ולא אוהב את דימונה כי יש בא ערסים! אוהבב את מוניקה סקס בנפש! ו... זהו אני חושב...

space girl

New member
אבל זה לא קשור למוניקה ..

וכן, זה רעיון מאוד נחמד . אבל אני סבורה כי בפורם הזה לפחות שרשורי ההיכרות די מיצו את עצמם
.אבל זה רעיון חמוט
, ומשעמם לי אז הנה זה בא:
משעמם מוות
1. השם שלי: אור
2. כינוי\ם: אממ אוריקי ? אין לי שמצמצ... 3. ארץ לידה: ישראל
4. בית ספר ומסלול:
תיכון חדש על שם יצחק רבין בת"א, חסרת מסלול
. 5. איך היית רוצה להיקרא: אממ לא אור , אולי נוגה , אין לי מושג צ´כה לחשוב על זה. 6. תבלין מועדף: לא נראה לי ששוקו נחשב תבלין
7. שתיה מועדפת:
מייייייים
*
שתו עוד מים , כן רק עוד מיייים ...
* 8. דאורדורנט\בושם: נטורל פורמלה (לא מנוסה על חיות
) 9. שמפו וקונדישינר: מה שנמצא באמבטייה (לא פלא שהשיער שלי נראה כך
) 10. האם שחית בעירום פעם: בטח שהייתי בת 3 או משו
... (ילדות עשוקה) 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כייין
, אני אדם רעעעעע
12. צבע מועדף: כל צבעי הקשתגאווה| , תלוי איך זה בא. 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: אני שומרת על זכות השתיקה
|. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אתם במילא לא מכירים
. 15. כרית אחת או שתיים: תלוי איזה כרית
16. חיות מחמד: אח שלי לא ממש נחשב
, אבל פעם היה לי אפרוח ואיזה 352489
דגי זהב שהרגתי
(באמת בטעות
). 17. סרט מועדף: סיפורו של וויל האנטינג.
18.מוזיקה בכללית: גראנג´.
19. מכונית אידיאלית:
חיפושית חדשה של פולקסווגן בצבע ירוק ליים
. 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: לא יודעת
( זה לא שאני לא יודעת , אני פשוט אומרת הרבה לא יודעת
) וכדאי לי
21. אוכל מועדף\ שנוא: אהוב - שוקולד
, דברים שעושים במיקרו , ודברים משמינים
. שנוא - דברים בריאים
, ירוקים
או
כתומים , ובייחוד כאלו שדיאטניות ממליצות עליהם
. 23. חבר\ה לעתיד: אהובי
. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:אם שיער אחר
, עיניים אחרות
, רגליים אחרות , וידיים אחרות , ברור שכן
25. היחסים עם ההורים : טובים.
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: טיבט.
27. ממתק מועדף: כל מה שכולל בתוכו שוקולד
28. נעליים מועדפות: הנעלי ספורט שלי
29. שיר מועדף: פאק , שאלה מכשילה
כל השירים של נירוונה
יש טונההה 30. אתר מועדף: שיהיה תפוז ...
31. ספורט מועדף (לצפייה): סומו , זה מצחיק
32. הספורט המועדף (למשחק): ללכת
ולרקוד
. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: השאלה הזו
34. איזה חג אתה הכי אוהב: החופש הגדול
(כן , עבורי זה חג
! לא ´כפת לי שאלוהים לא מודע לקיומו
) 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: אני לא עושה טובות .
36. אוספים: דיסקים , בשמים , גלויות , טלכרטים , כרטיסי ביקור , בגדים , מטבעות , לקים, צעיפים , כרטיסי ברכה , חרוזים,ספרים,פוסטרים,מדבקות,סיכות , צמידים, שרשראות , גרביים
, תמונות , חלקי פאזלים , ובעיקר הרבה ג´אנקקקק
37. מה הפחד הכי גדול שלך: אני עצמי .
38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: רותם , את סבבה.
(את שלחת לי את זה נכון?) 39. ספר מועדף: התפסן בשדה השיפון
/ ג.ד סלינג´ר 40. עיתון מועדף: איין
41. סדרת טלוויזיה מועדפת: דריה רולזזזז
42. כמה טיפ אתה שם: זו לא אני ששמה . 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: האוגר של חברה שלי
. 44. מפלגה: עלה צהוב
45. חום או קור:
פושר כזה
... *צפונית
* 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר ברור
, הצבי הרץ או איך שלא קוראים לו ...
47. זמר אהוב: קוביין את וודר .
48. זמרת אהובה: טורי איימוס.
49. להקות:
נירוונה , פרל ג´אם , אליס אין צ´יינס, R.E.M, מוניקה כמובן
50. סרט מצוייר אהוב: ממממ ... משו של דיסני בטח
51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אני יודעת לספור
. 52. אתה שונא אנשים ש..: אני לא אוהבת
53. אתה שונא מקומות ש..:לא נוח בהם
*בצפרררר* 54. אני אוהב/ת: שוקולד ועוגת גבינה
וארטיק וסכריות ותות גינה ....
55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: ביל קלינטון.
56. האנשים שאת/ה הכי שונא: הם קקי
57. מה הכי מגעיל אותך:האוכל שההורים שלי מכינים
, חרקים בלתי ידועים
ואנשים סנובים
. 58. מה את/ה הכי אוהב?:
מוסיקה,שינה
חופש,
ואהבה.
59. משפטים שלך לסיכום:
KEEP ROCKING IN THE FREE WORLD

kasperit

New member
תשובות

1. השם שלי: יעל 2. כינוי\ם: יעלי, יעלה, קספרית (
) 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: אליאנס-חיפה, חטיבה 5. איך היית רוצה להיקרא: יעל 6. תבלין מועדף: רוטב שוקולד נחשב? 7. שתיה מועדפת: קולה 8. דאורדורנט\בושם: נוה noa 9. שמפו וקונדישינר:פינוק, או קרוליין 10. האם שחית בעירום פעם: עדין לא יצא לי 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן 12. צבע מועדף: כחול\תכלת כתום צומי 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: עדין לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: נוגה יוליה עופר ושחר, לא אומר לכם כלום, מה? 15. כרית אחת או שתיים: כמה שיותררר אבל בד"כ אני ישנה עם אחת 16. חיות מחמד: אח קטן 17. סרט מועדף: אני והחבר´ה (
) 18.מוזיקה בכללית: רוק ישראלי 19. מכונית אידיאלית: אה? כאילו אני אמורה להגיד סוג של מכונית? מאיפה לי? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:וואטאוור, וואללה, אשכרה, אממ, בלה בלה בלה, פאק, גאד דאמיט, פאקינג גאד דאמיט, מופע הארנבות של ד"ר קספר, איי גאס סו, בלה, בעעעעעעע, תודה לאל על חסדים קטנים ואז אני מתחילה לשיר את הבית השני של הפוך בשמש השולט מקום 2 21. אוכל מועדף\ שנוא:אהוב- שוקולד צדפות [URL='http://'] אממממ [/URL] שנוא- יש יותר מדי......... 23. חבר\ה לעתיד: אה... לא יודעת 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:איי גאס סו:) 25. היחסים עם ההורים : בסדר 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: אה.... כרגע אני אשאר בחיפה, ישראל, טוב? 27. ממתק מועדף: שוקולד צדפות, שוקולד 28. נעליים מועדפות: כפכפים, ז"א אין איזו חברה או משו של נעלים 29. שיר מועדף: השיר שלי, הפוך בשמש 30. אתר מועדף: www.monicasex.co.il www.ppgworld.com סתם לא יודעת כל מיני נוסיף את: www.geocities.com/yaeloosh_digggory מיומנה של ילדה עצובה 31. ספורט מועדף (לצפייה): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתם אותי:) 32. הספורט המועדף (למשחק): חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתם אותי:) 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא רוצה לחשוב על משו:( 34. איזה חג אתה הכי אוהב: פורים, חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אה ז"א ברגעים אלו אני צריכה לחשוב על מישהי כוסית........ אממממממממממממ לא יודעת.......... 36. אוספים: מגנטים, פסיכויות, פיצולי אישיות 37. מה הפחד הכי גדול שלך: כלבים:( 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: אממ אז כאילו מה אני אמורה לעשות כאן? (כאילו כזה שיוו דה, טוב די... אני מעצבנת את עצמי) 39. ספר מועדף: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן, חי חי לא מקורי:) 40. עיתון מועדף: מעריב לנוער, סתם נו מה אני יודעת... 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: תמיד תמיד כשאני מגיעה לקטע הזה אני שוכחת איזה סדרות אני אוהבת. אממ אז נחשוב מה אני רואה: המורדים, פאוורפאף גירלז, בעעעעע אני לא מצליחה להיזכר אוף:((((((((((((((((((( 42. כמה טיפ אתה שם: 10 לפעמים יותר 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: ז"א את מי הייתי בוחרת אם הייתי יכולה? לא יודעת... 44. מפלגה:לא יודעת.. אבל משהו שמאלני... 45. חום או קור: קורררר 46. מכתב דואר או אי מייל: אימייל 47. זמר אהוב: חמי רודנר בערך 48. זמרת אהובה: אין ממש 49. להקות: מופע הארנבות של ד"ר קספר(
), מוניקה סקס 50. סרט מצוייר אהוב:היפה והחיה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:אני ילדה פסיכית שסוגדתלמופעהארנבותשלד"רקספר 52. אתה שונא אנשים ש..: מניאקיםםםם, בעעים! 53. אתה שונא מקומות ש..: בעעים! 54. אני אוהב/ת: את מופע הארנבות של ד"ר קספר, שוקולד צדפות, אני והחבר´ה, השיר שלי, מוניקה סקס, הפוך בשמש ועוד 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: *מתביישת, מה זה אפלטונית* 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אני לא אתחיל להזכיר שמות:) 57. מה הכי מגעיל אותך: מורים. 58. מה את/ה הכי אוהב?: כמה פעמים אני עוד אוכל להגיד? סעיף 54 59. משפטים שלך לסיכום:ולא אכפת לי מה תחשבו תשנאו או תאהבו, אם מרגישה עצובה והכל כבר לא חשוב אז אשיר תשיר שלי, שוב אני מוצאת אותי רק מחכה מחוץ לדלת, רק מציצה מהחלון רק בחלום אבל בבוקר הוילון נסגר הדלת שוב ננעלת הדלת שוב ננעלת, עד שלא תרגיש חופשי לא תהיה אמיתי אני יודע אבל אין לי חלל נקי ובלה בלה בלה, אל תתבישו בפסיכויות שלכם! יעל

kasperit

New member
אוי שכחתי במילים שאני אומרת

מאגניב, גבררררררררררררררר, אישהההההההההה, פסאיכו, פסיכו פסיכו פסיכופט בואו נאשפז אותו במוסד, חס חס חסידה תתפגרי יא בת זונה וזהו יעל

exit_from_here

New member
לא שמישהו יקרא

1.איל 2. exit_from_here 3.ישראל 4.בקיבוץ שלי-רק שנה הבאה יש מסלולים (עובר ביצפר) 5.זה לא מה שמטריד אותי 6.מלח 7.אין משהו ספציפי 8.ספיד סטיק וטיטניום 9.לא זוכר... 10.באמבטיה נקרא? 11.like daaaaaaaaaa
12.שחור 13.להתחיל לספור?אני זכאי! 14.*אפצי* 15.אחת 16.אין ששייכת לי חוץ מקרקס הפרעושים הנודד שלי (500 שקל כרטיס),אבל יש כלבה שאני מטפל בה כי היא לא שייכת לאפחד. 17.אחי,איפה אתה? 18.רוק-ראפ ישראלי. 19.טרנטה טרנטה-אבל מלפנייך. 20.סוגריים,סוחבים ועוד כמה שאני לא זוכר 21.אהוב-צ´יפס,שוקולד לבן,שנוא-פטריות. 23.דליה איציק. 24.לא 25.קשה אבל סוחבים. 26.שוויץ-ואני גם אגיע לשם כי יש לי אזרחות (אבל אני רק אטייל) 27.פרינגלס 28.אדידס 29.יש הרבה 30.תפוז(?) 31.כדורגל,כדוריד,הוקי קרח (לא לפי דירוג) 32.כדורגל/כדורעף. 33.אני מסרב לענות
34.פסח,חוץ מהמצות יש חופש ארוך וגם יש לי יומלדת 35.שאול יהלום,ללא ספק. 36.פעם אספתי בולים חחחח,גם עיתוני ספורט היה לי אוסף גדול אבל אמא שלי זרקה-טראומה לכל החיים.כרגע אני אוסף דיסקים
37.המורה שלי בה-ו 38. די עם שאלות מכשילות
39.רומח הדרקון-הבלגיראד-קלנסי-טרי פראצ´ט 40.העלון של הקיבוץ
41.הגיע זמן לשון עם אבשלום קור
42.עשר אגורות (כבר קרה לי) 43.גולדה מאיר. 44.עלה ירוק. 45.קור-קור אפשר להעביר חום הרבה יותר קשה 46.אי מייל 47.הרבה 48.ענבל פרלמוטר. 49.החברים של נטאשה,מוניקה,פונץ´,הזבובים ועוד הרבה. 50.אין. 51.תאר את עצמך במילים. 52.שנדחפים מולי שאני הולך או ששומעים בריטני ספירס. 53.צפוף בהם. 54.לישון 55.חיים נחמן ביאליק. 56.ערסים פרחות,מנסים להיות ערסים,מתלהבים שונים ואנשים לא נחמדים 57.הומואים עושים את זה
58.לישון 59."אחשוב על זה בחיוב ואענה לך בשלילה"(עופר פליישר)

למעלה