רק בגלל שמשעמם לפתע..
. השם שלי: אור 2. כינוי\ם: McGreztkey וזה שאיתו אני כותב בתפוז. 3. ארץ לידה: ארצנו הקטנטונת 4. בית ספר ומסלול: אני כבר לא לומד..גם יומכם יגיע. 5. איך היית רוצה להיקרא: הוד מעלותך יהיה טוב! 6. תבלין מועדף: קטשופ נחשב? אם לא, אז פלפל. 7. שתיה מועדפת:מים. 8. דאורדורנט\בושם: ספיד סטיק ואפטר שייב מוזר. 9. שמפו וקונדישינר: אם כתוב על זה "שמפו" אני אשתמש בזה. 10. האם שחית בעירום פעם:האמת כן,ואל תבקשו לפרט. 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: כן, במיוחד כאלו שצחקו עליי לפני שקיבלו כגמולם. 12. צבע מועדף: שחור ואדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: ממ כן, אבל לא הורשעתי! 14. חברים\ות הכי טובים\ות: **י** ו*ו***.. 15. כרית אחת או שתיים: אחת מספיקה לי 16. חיות מחמד: כלבה צולעת וחולת אסטמה. 17. סרט מועדף: מועדון קרב,חומות של תקווה,החיים יפים,מאטריקס,וכל סרט מלחמה שקיים כמעט. 18.מוזיקה בכללית: rock 19. מכונית אידיאלית: toyota 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד:"הוא זכאי הוא זכאי" (לא לקחת ללב) 21. אוכל מועדף\ שנוא:פיצה,בשר! ספגטי. 23. חבר\ה לעתיד: עוד לא הכרתי אותה אז אני לא יודע את השם. 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:השערות ברגליים אוי כן! 25. היחסים עם ההורים : זוג זקנים חביבים.. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: קנדה 27. ממתק מועדף: שוקולד חלב 28. נעליים מועדפות: נעלי ריצה 29. שיר מועדף: מתחלף כל רגע 30. אתר מועדף: forums.tapuz.co.il/hockey 31. ספורט מועדף (לצפייה): הוקי 32. הספורט המועדף (למשחק): בהוקי 33. הרגע הכי משפיל בחייך: אני לא רוצה לדבר על זה.. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: יום כיפור..קשה להדרס מבדרך כלל. 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:לעצמי בצורתי הקודמת. 36. אוספים: לא הבנתי את השאלה 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שהMP3 שלי ילכו קיבינימט. 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: משועמם מקצועי ביותר. 39. ספר מועדף: האלכימאי,משפחתי וחיות אחרות,מלכוד 22. 40. עיתון מועדף: הארץ 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סימפסונים ואחים לנשק 42. כמה טיפ אתה שם: נותן למי שאיתי לשלם,אני עני מדי. 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: פרס,כולם כאלו לוזרים..אולי זה שמודה בלוזריות שלו יצליח. 44. מפלגה: הירוקים 45. חום או קור: חום 46. מכתב דואר או אי מייל: שוב לא הבנתי 47. זמר אהוב: תום יורק 48. זמרת אהובה: זאתי מהקורס 49. להקות: להקת אווזי הבר בראשות אקה 50. סרט מצוייר אהוב:סאות פארק 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: אין עוד אחד כמוני 52. אתה שונא אנשים ש..: קוראים לך כשהם רוצים להגיד לך משהו 53. אתה שונא מקומות ש..: מעשנים בהם יותר מדי 54. אני אוהב/ת: סקרים ! 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: טל הופמן 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: יוצרי הפרסומות בטלויזיה! אתם תלכו לגהנום! 57. מה הכי מגעיל אותך: הלכלוך על המסך 58. מה את/ה הכי אוהב?: שאין לכלוך על המסך 59. משפטים שלך לסיכום: תודה לכל מי שעזר לי במילוי הסקר, אני לא מאמין שהגעתי עד לכאן. זה היה קשה אבל הצלחתי.