הנה זה בא..

• פותח הנושא i c y
  • פורסם בתאריך

i c y

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהנה זה בא..../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif ../images/Emo42.gif

התאריך: יום ראשון, ה-9.2.2003, בדיוק בעוד שבוע.
המשתתפים: כל, אבל כ-ל חברי פורום מוניקה סקס (607) בתפוז.
המארגנת: חברת הפורום רוני (i c y).
המטרות: גיבוש הפורום וגם סתם כיף.
תודות: לחן שאישר לי לעשות את זה ולכל חברי הפורום שעתידים להשתתף בזה.
האירוע...
אה! יש גם אירוע!
יום פורום!
... אה. זה הכל...?
אז זהו, שלא.
יום הפורום הזה הולך להיות ע-נ-ק-י! מה לא יהיה שם? חידונים, תמונות, אההה... עוד דברים, ו-
ההפתעה הגדולה!
כמו כן ביום זה יתחיל משחק הענק-גמד הרשמי של הפורום! *כפיים*
אז בשביל מה פתחתי את השרשור החדש
דבר ראשון, בשביל לעורר תודעה בקרב חברי הפורום כדי שכמה שיותר אנשים יתחברו ביום ראשון ויתרמו ליום המיוחד הזה. חוץ מזה- רציתי שמי שיש לו רעיונות
, הצעות, הערות והארות- מוזמן לשלוח לי מסר (בבקשה...?
). כמו כן כל מי שמעוניין להשתתף במשחק ענק-גמד- נא להגיב אל השרשור הזה.
ומה עושים במשחק ענק-גמד
ובכן, משחק ענק-גמד הוא משחק ממש מגניב שבו כל אחד הוא גמד (אחד שצריך לשמח את הענק שלו: לתת לו
ות, וירטואליות כמובן, תמונות, לכתוב לו שירים וכל דבר אחר העולה על רוחו) וענק (זה שמקבל את כל הדברים הנ"ל מהגמד שלו). הקטע הוא שאף אחד לא אמור לדעת מי הענק שלו ובסוף השבוע צריך לנחש והגמדים חושפים את עצמם.
כל מי שרוצה להשתתף במשחק צריך לכתוב בשרשור הזה את שמו, ניתן להרשם עד שלושה ימים מפתיחת השרשור (כלומר, עד שהוא יפסיק לקפוץ
). אני אעשה הגרלה בין כל השמות ואשלח לכל אחד במסר את שם הענק שלו. יהיו לכם ארבעה ימים לחשוב על רעיונות מקוריים לשמח את ענקכם וביום ראשון יתחיל המשחק שימשך שבוע בדיוק.
חשוב מאד!
כל אחד צריך להירשם ל
בניק חדש ולהיזהר במיוחד לא לחשוף את עצמו: לא לכתוב לענק שלו דברים מהניק הרגיל שלו, לא לכתוב הודעות אחרות בניק הגמדי שלו, לא להשתמש באייקון שלו (אם יש כזה, כמובן.
) ולא לכתוב שום פרט שיסגיר אתכם!
מי שנרשם למשחק צריך להבטיח שיהיה לו זמן להשקיע בענק שלו ולתת לו משהו לפחות פעם ביום (זה ממש מעצבן להשקיע בענק שלך ובתמורה לא לקבל כלום מהענק.
).
כמו כן, נסו להיות נחמדים אל הגמד שלכם, כי לי קרה ששיחקתי את זה בפורום אחר שהשקעתי את נשמתי בענק שלי והוא לגמרי התעלם ממני.
עוד משהו
אמממ... לא.
משהו לא מובן? אתם מוזמנים לשאול אותי!
תהנו,

רותמיקה

New member
../images/Emo45.gif אני רוצה!!! יווווו איזה מאגניב

אני רוצה להשתתף!!! ואנשים תשתתפו בזה זה יוצא ממש יפה!!!!!

i c y

New member
סנובים.../images/Emo11.gif../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

מקפיצה!
מקפיצה!
מק
!!!!

כל הכבוד רוני! ../images/Emo9.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo168.gif

אני סומך עלייך.., כל עזרה שתרצי אני אשמח לעזור... אני גם מעוניין להשתתף..... יאללה אנשים בואו נעשה שזה יצליח!!!!!!!!!!!!!!!!!

the king 25983

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גם אני רוצה להשתתף
רק שאלה קטנה: נגיד אני גמד של חן אז גם הוא גמד שלי

the king 25983

New member
אז מה פירוש המשפט הזה:

מי שנרשם למשחק צריך להבטיח שיהיה לו זמן להשקיע בענק שלו ולתת לו משהו לפחות פעם ביום (זה ממש מעצבן להשקיע בענק שלך ובתמורה לא לקבל כלום מהענק.).

exit_from_here

New member
לא

נגיד שאתה הגמד של רותם אז רותם יכולה להיות הגמדה של חן ואני הגמד שלך ולינור הגמדה שלי

היי גם אני רוצה:)

אני לא היתי מלא זמן כי לא היה לי אינטנט:( אבל אני פה ואני רוצה גם!!!:)

exit_from_here

New member
אני מצטער אבל

אני לא כ-ז-ה מעריץ של מוניקה,סה"כ בשבילי עוד להקה טובה... מה שאני יהיה הגמד שלו די יפסיד כי אני לא בטוח שיהיה לי כוח ללכת לחפש פה ולכתוב משהו יצירתי שם... אבל icy אם את רוצה תשחקי את ואני אעשה את ההגרלה במקומך.

i c y

New member
אממממ...../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

אתה לא צריך להיות כ-ז-ה מעריץ של מוניקה כדי לשחק בזה, מה שאתה נותן לענק שלך לא חייב להיות קשור למוניקה.
כבר תכננתי הכל: בתחילת השרשור הראשון של הגמדענק כל אחד יכתוב קצת על מה הוא ירצה לקבל מהגמד שלו (ואני בטוחה שלכל אחד כאן יש עוד תחביבים חוץ ממוניקה, אולי חוץ מלרותם...
) וזה יוכל לתת לכולם רעיונות.
חוץ מזה, אתה יכול להיעזר בשרשור הזה, שם כולם כתבו די הרבה על עצמם, ככה שזה יכול ממש לעזור.
רק תשחק, בבקשה...?

כן תשחק...., זה לא חייב../images/Emo168.gif

להיות דברים רק עם מוניקה.., נו תשחק איל שכולנו נהנה ויהיה כיף... :)

רותמיקה

New member
רוני../images/Emo70.gif יש לי עוד תחביבים../images/Emo168.gif

ואת יודעת שיש
חחחחחח
אבל אהבתי בכל מקרה
ולאיל:תשחק בבקשה בבקשה בבקשה

למעלה