../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהנה זה בא..../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif ../images/Emo42.gif
התאריך: יום ראשון, ה-9.2.2003, בדיוק בעוד שבוע.
המשתתפים: כל, אבל כ-ל חברי פורום מוניקה סקס (607) בתפוז.
המארגנת: חברת הפורום רוני (i c y).
המטרות: גיבוש הפורום וגם סתם כיף.
תודות: לחן שאישר לי לעשות את זה ולכל חברי הפורום שעתידים להשתתף בזה.
האירוע...
אה! יש גם אירוע!
יום פורום!
... אה. זה הכל...?
אז זהו, שלא.
יום הפורום הזה הולך להיות ע-נ-ק-י! מה לא יהיה שם? חידונים, תמונות, אההה... עוד דברים, ו-
ההפתעה הגדולה!
כמו כן ביום זה יתחיל משחק הענק-גמד הרשמי של הפורום! *כפיים*
אז בשביל מה פתחתי את השרשור החדש
דבר ראשון, בשביל לעורר תודעה בקרב חברי הפורום כדי שכמה שיותר אנשים יתחברו ביום ראשון ויתרמו ליום המיוחד הזה. חוץ מזה- רציתי שמי שיש לו רעיונות
, הצעות, הערות והארות- מוזמן לשלוח לי מסר (בבקשה...?
). כמו כן כל מי שמעוניין להשתתף במשחק ענק-גמד- נא להגיב אל השרשור הזה.
ומה עושים במשחק ענק-גמד
ובכן, משחק ענק-גמד הוא משחק ממש מגניב שבו כל אחד הוא גמד (אחד שצריך לשמח את הענק שלו: לתת לו
ות, וירטואליות כמובן, תמונות, לכתוב לו שירים וכל דבר אחר העולה על רוחו) וענק (זה שמקבל את כל הדברים הנ"ל מהגמד שלו). הקטע הוא שאף אחד לא אמור לדעת מי הענק שלו ובסוף השבוע צריך לנחש והגמדים חושפים את עצמם.
כל מי שרוצה להשתתף במשחק צריך לכתוב בשרשור הזה את שמו, ניתן להרשם עד שלושה ימים מפתיחת השרשור (כלומר, עד שהוא יפסיק לקפוץ
). אני אעשה הגרלה בין כל השמות ואשלח לכל אחד במסר את שם הענק שלו. יהיו לכם ארבעה ימים לחשוב על רעיונות מקוריים לשמח את ענקכם וביום ראשון יתחיל המשחק שימשך שבוע בדיוק.
חשוב מאד!
כל אחד צריך להירשם ל
בניק חדש ולהיזהר במיוחד לא לחשוף את עצמו: לא לכתוב לענק שלו דברים מהניק הרגיל שלו, לא לכתוב הודעות אחרות בניק הגמדי שלו, לא להשתמש באייקון שלו (אם יש כזה, כמובן.
) ולא לכתוב שום פרט שיסגיר אתכם!
מי שנרשם למשחק צריך להבטיח שיהיה לו זמן להשקיע בענק שלו ולתת לו משהו לפחות פעם ביום (זה ממש מעצבן להשקיע בענק שלך ובתמורה לא לקבל כלום מהענק.
).
כמו כן, נסו להיות נחמדים אל הגמד שלכם, כי לי קרה ששיחקתי את זה בפורום אחר שהשקעתי את נשמתי בענק שלי והוא לגמרי התעלם ממני.
עוד משהו
אמממ... לא.
משהו לא מובן? אתם מוזמנים לשאול אותי!
תהנו,
התאריך: יום ראשון, ה-9.2.2003, בדיוק בעוד שבוע.