הנה זה בא..

• פותח הנושא i c y
  • פורסם בתאריך

exit_from_here

New member
יש לה עוד תחביבים

מוניקה סקס...שחר אבן צור...יהלי סובול ועוד איזה אלמוני בשם פיטר רוט...

exit_from_here

New member
אחשוב על זה בחיוב...

וההמשך בחתימה אף פעם לא אהבתי את המשחק הזה סורי

i c y

New member
אוקיי...../images/Emo4.gif../images/Emo42.gif

אז אתה מוכן לעשות את ההגרלה?

i c y

New member
אוקיי, תודה!../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

אני שולחת לך מסר עם הפרטים.

i c y

New member
אהה... זה קצת מביך אבל...../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אמממ... יש אנשים שאמרו שהם רוצים להשתתף במשחק ו... אני פשוט לא יודעת איך קוראים להם...
אז... אפשר שכל מי שנרשם עד כה, או רוצה להירשם, ישרשר בצורה מסודרת להודעה הזו את השם שלו, בבקשה?

the king 25983

New member
טוב אז ככה:../images/Emo103.gif

למרות שבד"כ אני נמנע מלהגיד את השם שלי ואני אומר לכולם שהשם שלי זה כפיר וזה לא כי אני מתבייש בשם שלי
אלא בגלל שפשוט אין לי כוח להסביר כל פעם מאיפה אני ואיפה נולדתי ומה ואיך אבל הפעם בגלל שנקשרתי איליכם אני אסביר. קוראים סמיון (samyon למרות שאת השם שלי באנגלית ממש לא כותבים ככה) וזה על מלעיל
נולדתי ברוסיה ועליתי לארץ בגיל 3 (אפילו הייתי פחות משלוש אז...) שזה אומר שאני מרגיש את עצמי ישראלי לכל דבר
אז נא לא להפלות. בטח כבר ראיתם (או שלא) שכבר כתוב בלוח אירועים שב-21/2/03 יש ל"כפיר" יום הולדת. הכוונה היא אליי ובאמת ביום הזה אני אהיה בן 14. חן נא לשנות. אני חושב שזה הכל. אני מוכן לספר עוד אודותיי אם זה מעניין אותכם... לא השתתפתי בשירשור היכרות כשהוא היה אז הנה אני ממלא את זה עכשיו: 1. השם שלי: סמיון 2. כינוי\ם: סם, גטס דה וואי (לא אני המצאתי...
) 3. ארץ לידה: ברית המועצות 4. בית ספר ומסלול: אותו בית ספר שאייל לומד בו, חטיבה 5. איך היית רוצה להיקרא: כמו שאני, סמיון (לא כפיר...) 6. תבלין מועדף: לא מתעניין בתבלינים 7. שתיה מועדפת: ספרייט 8. דאורדורנט\בושם: משתמש בחלבילין - ממליץ בחום
9. שמפו וקונדישינר: הוואי 10. האם שחית בעירום פעם: ככל הזכור לי באמבטיה 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: תלוי איזה אנשים 12. צבע מועדף: ירוק 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: לא 14. חברים\ות הכי טובים\ות: אתם גם ככה לא מכירים... 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: חתול. היה לי
דני ענק אבל אידיוט אחד דרס אותו 17. סרט מועדף: אין כזה 18. מוזיקה בכללית: רוק 19. מכונית אידיאלית: רוק די כבד, לא יותר מדי, בין 20 ל-25 ק"ג 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: מת על ספגטי ופיצה 23. חבר\ה לעתיד: מה הקטע של השאלה הזאת
24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: לא 25. היחסים עם ההורים : יחסית מצויין 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: לא חשבתי על זה עדיין... 27. ממתק מועדף: אגוזי 28. נעליים מועדפות: לא אכפת לי העיקר שיהראו נורמאליות 29. שיר מועדף: נכון לעכשיו, chop suey 30. אתר מועדף: הפורום הזה
31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): טניס שולחן 33. הרגע הכי משפיל בחייך: לא יודע... 34. איזה חג אתה הכי אוהב: חנוכה 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לא רלוונתי... 36. אוספים: פעם אספתי את ההפתעות של ביצת קינדר ועכשיו הם של אח שלי ויש מלא 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שאני אמות בלי שעשיתי הרבה בחיים 38. תגיד מילה טובה על האדם ששלח לך את זה: ילדה נחמדה 39. ספר מועדף: לאהוב עד מוות 40. עיתון מועדף: מעריב/ידיעות אחרונות 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: צער גידול בנות 42. כמה טיפ אתה שם: לא הרבה, אם בכלל 43. מועמד פוליטי לבחירות הבאות: יש עוד הרבה זמן (או שלא...) 44. מפלגה: המפדל 45. חום או קור: קור 46. מכתב דואר או אי מייל: מכתב דואר 47. זמר אהוב: שלמה ארצי 48. זמרת אהובה: רק לא שרית חדד 49. להקות: מוניקה סקס, היהודים, nirvana, system of down ועוד... 50. סרט מצוייר אהוב: הכינה נחמה 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: רוצה שלום ולארוצהאנשים עצבניים 52. אתה שונא אנשים ש..: אוהבים את עצמם יותר מדי ואגואיסטים 53. אתה שונא מקומות ש..: אין מקום לזוז 54. אני אוהב/ת: את המשפחה שלי 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לא יודע 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: אין כאלה 57. מה הכי מגעיל אותך: חנונות 58. מה את/ה הכי אוהב?: לגלוש באינטרנט 59. משפטים שלך לסיכום: "הפחד העמוק ביותר שלנו הוא לא שאנחנו חלשים מדיי. הפחד הגדול ביותר שלנו הוא שאנו חזקים מדיי. האור שלנו, לא החושך, הוא שמפחיד אותנו" (נלסון מנדלה)

the king 25983

New member
מה אתה עושה בשעה כזאת בבית../images/Emo35.gif

אתה לא אמור להיות בבי"ס עכשיו
או שאתה שולח מהבי"ס

the king 25983

New member
ב-15:09../images/Emo35.gif

הלימודים מסתיימים רק ב-15:20, נוטוב אתם עם תרצה בטח, אז זה יכול להיות. עזוב, אני מצטער.

the king 25983

New member
תודה../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

אבל אם כבר באנגלית אז semion. ככה זה, אני חושב שזה טעות של המורה בכיתה ג' אבל כבר התרגלתי וזה נוח יותר ככה...

למעלה