הפרק השבועי

סאן סאן סאן סאן

בין כל שאר המחמאות, מחמאה אחת מתבקשת כלפי הסדרה היא בחירת צוות השחקנים האורחים. בפרק של היום מקבלים עוד שתי "אריקות" ואפילו את השחקן ממת לצעוק 3 + what i like about u (ואני בטוח שיש עוד רבים) אז מי השחקנית ששיחקה את חברתו של ג'יי והצלמת?

חנוווש9

New member
גם..

לפני 2 פרקים נראה לי..הפרק שהיה עם טאנר..הוא מהסרט "יום בניו יורק" של מרי קייט ואשלי..

Hezi The One

New member
פרק מצויין...

למרות שניקי ממש עיצבנה אותי...כמה כבר היא יכולה להציק לקמרון אז לא דיבר איתה יומיים ביג דיל...נממ לדעתי כבר את הקשר שלהם טחנוווו

ganitav1

New member
פרק נחמד../images/Emo136.gif../images/Emo85.gif

היא פרק נחמד... אבל היו כמה דברים שעיצבנו אותי...כמו למשל ניקי...אני לא יודעת עם אפשר לקרוא לה פראנוידית...אבל היא מעצבנת לפעמים..חושבת שכ להעולם בוגד בה... וגם ג'וני עיצבן אותי קצת...אבל הוא היה חמוד בסוף... כל הקטע עם ג'יי ממש תרם לפרק...רק התעצבנתי שהוא אמר לבריידן שהוא גולש סתם כזה..."גולש סופשבוע"... אבל בכללי היה פרק נחמד...למרות שהיו יפים ממנו...

LIAH1

New member
אחרי מה שקרה לה עם

אמבר, אפשר עוד להבין את הפאראנויה שלה. היא חסרת ביטחון בכל מה שקשור לקמרון, ועד שהוא לא יראה לה שהיא היחידה, ועד שהיא לא תבין את זה- אז ימשיכו להיות לה קטעים של חוסר ביטחון
ג'יי יצא בסוף אחלה עם בריידן
בסופו של דבר הוא הרי פירגן לו ונתן לו ת'גלשן המיוחד שלו, כך שזה כיפר על הכל

jack 1

New member
פרק יפה

אהבתי הכול.....חוץ מניקי שעיצבנה אותי וג'יי שירד על בריידן. אבל בסוף הוא נתן לו את הגלשן שלו

LIAH1

New member
Linda Playa ../images/Emo99.gif

קליפורניה המדהימה... היה אחלה פרק
אהבתי שג'יי ככה תמך בבריידן בכל הקטע של הגלישה. יפה שהוא מפרגן לו, זה יהיה אחלה לראות ת'בחור הצעיר מתפתח לכיוון, אני מקווה שלא יחסכו את זה מאיתנו בסידרה, לראות אותם גולשים זה מדהים
מה ניסגר עם ג'וני?! כל בחורה יפה גורמת לו ככה להסתחרר? והוא בכלל יהיה עם אווה בסוף?! בקצב הזה הוא יכול לשכוח ממנה, או אולי הוא כבר שכח
מסכנה "החתיכה" (וואלה שכחתי איך קוראים לחברה של ג'יי
) איזה היסטוריה יש לה... מפיליא אותי אבל שהיא דחפה ככה את ג'יי למפגש הזה. הייתי מצפה ממנה דווקא לנהוג הפוך. לא פלא שאח"כ היו לה רגשות אשמה.
איזה חמודים ניקי ואחיה הקטן... חחחחח איך הם שניה אחת יושבים כמו ילדים טובים מול הטלויזיה ואוכלים פופוקרן, ושניה אח"כ מתכסחים על השלט... חחחחח חמודים כאלה...

yotaml

New member
הגלישה של בריידן בסאמרלנד מזוייפת

את יודעת את זה לא?...היה כתבה אמריקאית לפני כמה חודשים וגם ראיון עם בריידן שהם משתמשים בכפיל ובאותו זמן מצלמים אותו במכונת גלים...אבל הוא אמר גם ברעיון שהוא לומד לגלוש וינסה להיפטר מהגלישה המזוייפת עונה הבאה...

LIAH1

New member
../images/Emo4.gif לא ידעתי את זה, אבל זה ממש

לא מפתיע אותי... כאילו, בד"כ זה תמיד ככה עם כפילים. אם השחקן יצליח ככה ללמוד ועוד אח"כ לעשות הכל לבד, זה יהיה הישג יפה מאוד. זה ידוע ששחקנים משתמשים בכפילים. אבל... זה עדין לא גורע מהיופי של לראות גולשים בחופי קליפורניה

yotaml

New member
זה נכון...קליפורניה ממש יפה ומגניבה

הלוואי שאני הייתי גר שם...זה כמו חלום...

אני חדשה

איזה שווה גם יודע לשיר גם לשחר גם חתיך ועוד מעט גם ידע לגלוש איזה בנאדם מושלם

למעלה