הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Heat Wave שם הפרק בעברית: היה שלום עם עצמך. פרק מספר: 7 שודר לראשונה ב: 6 ליולי, 2004 נכתב בידי: Gay Walch בויים בידי: Timothy Busfield תקציר: When Derrick's friend finds a naked picture of Ava and takes it home with him Ava has to do some expaining to his mother why Derrick and her son had them .Meanwhile Bradin goes to Jay and Johnny for advice when he considers having sex with Sarah for the first time,but the next night Bradin feels hurt and confused when he sees Sarah on a date with another guy.Nikki's possessiveness is putting a strain on her relationship with Cameron. Bradin meets a young mysterious girl named Haley בעברית: חבר של דריק מוצא תמונת עירום של אווה, ועד מהרה נאלצת אווה להסביר לאימו איך הגיעה התמונה המחפירה לידי בנה. במקביל, מבקש בריידין את עצתם של ג`יי וג`וני לגבי הלילה הראשון עם שרה. אורחים בפרק (רק החשובים): שרה פקסטון בתור שרה, זאק אפרון בתור קמרון, שלי בקנר בתור אמבר, ציטוט נבחר מהפרק: SARA: I tryed calling but your housekeeper doesnt speak English. BRADIN: We dont have a housekeeper. JAY: Never ever under estimate the power of love.

איזה פרק חמוד :(

לא הראו מספיק את ג'יי
ואוח, כמה שרציתי שג'וני יסתכל לאווה בעיניים [כשהיא נתנה לו את התמונה] וינשק אותה :| נו זה ברור שהם רוצים את זה[?] *-) אגב, מה היא אמרה שהוא היה נשוי לבת'[?]? הוא היה נשוי?
מה הפסדתי? בעקרון פרק חמוד, אבל זה מעצבן שהם מושכים דברים ולא מסיימים את רובם בפרק אחד. כל הסיפור עם קמרון לא נגמר, כל הסיפור עם קלי לא נגמר.. זה מעצבן

QueenMaria

New member
נכון.|עידו|../images/Emo187.gif

אבל בכל זאת אולי עדיף שלא יעשו את זה כמו אריזה משפחתית ותכוניות כאלה שהקונפליקטים נמשכים בדיוק פרק אחד וזה די מעצבן לפעמים. זה שהוא היה נשוי לבת' לא נראה לי שמישהו ידע.
לא אמרו את זה קודם. ולסיום: קמרון לא דומה לג'לי פיש

yotaml

New member
אני ראיתי את העונה כמה פעמים

ולא היה מוזכר חתונה עם בת', הם סתם הוציאו את זה מאיפה שהוא. דבר שני, קמרון די דומה לג'לי פיש (חחח) אבל לפחות ניקי אמרה שהוא ה"בסט ג'לי פיש אין דה אינטייר אושן", את זה אבל, כמובן הוא לא שמע.

לפי דעתי היה פרק היה מה זה שווה...

בעיקר כי ראו את בריידן מלא..... איזה חמוד איך שהוא הסמיק שאווה דיברה איתו על סקס חחח הוא כזה פישפש אני רוצה שהוא ישיר עוד ומה שאמרת על אווה וג'וני זה בטוח שהם יהו חברים בסוף אבל לא ממש ברור כל העבר שלהם וזה ואיזה חמוד הילד הקטן והילדה מחזיקים ידיים הם כאלה חמודים!!!!!!!!!!! :)

יוווווווואוווווווו איזה פרק מדהים..

חחחחחחח איזה מסכן חבר של ניקי(שכחתי ת'שם שלו......) אם הוא היה שומע את ההמשך...... לא הבנתי את התאוריה של אריקה שאם ניקי תתחבר לילדה שהיא לא אוהבת החבר שלה יאהב אותה........ חחחחחחח אבל אין להתווכח עם עובדות החיים... פרק בא מת מדהים.....

בת7 007

New member
איזה פרק חמוד!

אבל למה בריידן הלך אליה בסוף הפרק השניה הייתה יותר חמודה ולא מעצבנת!!! הרי הבלונדה רצתה אותו כי הוא היה עם מישהי אחרת!!!!!!!!!

Good Insanity

New member
הוי!פרק מגניב!

כל הקטע של הבחורים בסדרה עם הסקס...הם כ"כ ב-נ-י-ם! ואווה באמת ציפתה מהם שהם יגידו לו לא לעשות את זה?! זה יהיה די צבוע מצידם! ואני מניחה שהאגו של בריידן ושל ג'וני וג'יי די התנפח כש...בריידן לא החזיר עודף... אחח בנים בנים..אז אתם בטוחים שאי אפשר בלעדיהם??
נ.ב. זה רק אני או שבאמת קראתי שבמציאות השחקן שמשחק את ג'וני הוא האבא החורג של אריקה???כי אם כן אז...קריפי...

oren456

New member
וואי היה פרק מדהים

חחח איזה מצחיק שיש תמונת ערום של אווה חחחחחחחח.

מה הוא אבא החורג?!

מגניב אבל הוא מה זה לא אבהי כזה ובקשר לקטע עם הקונדומים ....מיותר! זה היה מצחיק והכל אבל הוא נתן לו איזה חמש קונדומים ובלילה אחד לא נגמר! באיזה עולם אנחנו חיים?!

yotaml

New member
כן...במציאות ג'וני הוא כן האבא

החורג של אריקה: (שון כריסטיאן-טיילור קול)

פרק מעניין כמו כל השאר...

עוד פעם הראו לי שתי חתיכות מהעבר: המסוממת והנוכלת. רק עכשיו אני מבין שהנוכלת (אמבר) לא כזאת נוראית. רק חבל שהיחסים בין ניקי לקמרון מדרדרים... לדעתי בריידן צריך לזרוק את המסוממת הזאתי כי היא חזרה אליו רק בגלל שהוא דיבר עם שרה. הוא צריך לזרוק ת'מסוממת ולהשאר עם שרה הנחמדה שגם באה מכמעט קנזס. אני חושב שאווה צריכה לבוא בטענות כלפי הבין המטרוף שלה - גם לוקח את התמונה וגם משככפל אותה ומוכר אותה ב- 50 סנט? רואים שאמא שלו היא זאתי שלא לוקחת אחראיות עליו! ואחורי זה היא באה בטענות כלפי אווה. חוצפנית
ולסיכום: חבל שאריקה
לא הופיע יותר

jack 1

New member
פרק חביב

שרה כוסית,אבל היא מעצבנת. וקמרון מסכן....איך הוא מיהר לקפוץ למסקנות...אני מקווה שהם יחזרו... ובריידן חסר אופי...לדעתי השניה התאימה לו יותר..

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאיזה פרק טוב..../images/Emo99.gif

אבל מה שהיה מוזר זה שכולם הזיעו שם כמו חמורים חוץ מניקי!

Good Insanity

New member
חחחח...

אבל היו כאלה ש..זיעה ממש התאים להם!! אבל ניקי נראתה קצת כמו בובת שעווה...חשבתי שכל רגע היא עומדת לפתוח בסיבוב בלרינה!

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifנכון...

במיוחד ג'סי..
אבל אצל קמרון זה היה ממש מוגזם..

למעלה