הפרק השבועי

כן....מעצבן אותי שמאפרים אותה ....

ממש כמו בובה...והרבה...כאילו בגילה?!....מילא מייקפ אותו אנחנו "כאילו לא רואים" אבל שמים לה תמיד מזה הרבה בעניים ובכלל...היא אמורה להיות קטנה ותמימה!

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifהאיפור שלה דווקא היה נורמאלי

בהתחלה... אבל הוא באמת התחיל להיוץ מוגזם, למשל בפרק האחרון כשהיא דיברה עם החברה הזאת של קמרון ששחכתי את השם שלה (זאת רק אני או שהיא מזכירה את בריטני ספירס?
) אז היה לה אודם אדום חזק כזה.. לא כל כך מתאים..

נכון כאילו כמה?!

בסוף לא ישאר לה פרצוף משלה אבל היא יפה אז לא נורא כל כך רק כל פרק שמים יותר אז באישהו שלך כבר זה יהיה נורא!!!!1

Hezi The One

New member
נממ פרק מצויין

אבל אני לא חושב שבריידן צריך להיות עם שרה...היא סתם מקלקלת לו...היא לא רוצה אותו באמת לדעתי...הוא צריך להיות עם הג'ינג'ית ההיא

AC LoVeR

New member
יווו איזה פרקקקק..!!!!!

איזה מסכנים ניקי וקמרון.. בהתחלה היו בעיות לניקי ועכשיו לקמרון..הלוואי שיחזרו הם כ"כ חמודים ביחד.!! ובקשר לבריידן, לא הבנתי למה הוא חזר לשרה?.. הוא לא "נפרד" ממנה בגלל שלא התאים לו כל הקטע עם הסמים?.. ובסוף הקטע שהוא חזרה אליה.. היה די מיותר.. היא כ"כ משחקת איתו...!!!

איזה פרק פצץץ!!

את מזה טועה!! זה היה מזה טוב שהם חזרו ליהיות ביחד אולי היא הפסיקה עם הסמים ולא אמרו לנו חשבת על זה ?? וחוץ מיזה הוא מזה ממי ,והם גם מזה חמודים ביחד... וגם אני רוצה שקמרון וניקי יהיהו ביחד איך היא יכלה לומר עליו דברים כאלו ?? הוא כזה חמוד וגם היא הם שניהם מתוקים ביחד יהיה מזה חבל אם הם יפרדו.. וגם האח הקטן שלהם ממיי עם החברה הזו שלו איזה מתוקים הההםםםם.. עזבי בכלל אני אהבתי את הפרק הזה

את מה זה צודקת

הכי שווה שהם ביחד (שרה ובריידן) כמה זוגות יש אבל אלוהים ישמור!! אבל יותר יפה ככה מה שלא אהבתי את הג'ינג'ית הדוחפית הזאת היא לא קולטת שהוא אוהבת את שרה?!מה היא כזאת אבלה וכמה היא מדברת!

הקטע אם שרה ובריידן היה מוזר...

כאילו הם נפרדו סבבה והכל אבל פתאום פוף שוב פעם חוזרת הוא חולם אליה מתנשקים מזדיינים כאילו כלום אבל העיקר שראו את בריידן הרבה!!!!!!!!!!!!

yotaml

New member
שרה ובריידן הם בכלל לא זוג מושלם

שרה מטורפת על כל הראש, שקרנית פתולוגית ועוד ועוד...לדעתי הוא צריך להיות עם קאלי שהיא הכי נחמדה ומגניבה ולא מסוממת, ואמיתית. (עוד על השגעון של שרה בפרק הבא...

LIAH1

New member
אני גם חושבת ככה../images/Emo45.gif

שרה ובריידן?! זוג מושלם?! ממש לא! רחוקים מלהיות מושלמים! הלוואי והוא יהיה עם ההיא מקנזס. הם נראים מתאימים לאללה!

לא נכון הג'ינג'ית דפוקה כזאתי

היא לא מבינה מהחיים שלה וראית תפרק ששרה ובריידן שרו איזה חמודים הם היו ביחד!!!!!!!!!! שרה אולי סתומה כזאת אבל היא עדיין חמודה

פרק נחמד...

איזו העתקה מרוזוול ומסדרות אחרות עם הגל חום:-X... פרק טוב נהנתי מאוד
חחח ג'יי: "אני מקנא בך.." בריידן: "מה שאני בן 17 ובתול
" איזה ילד פוחז, הנוער של היום - צ צ צ... פרק משעשע, חח דאריק הזה כשהוא הרביץ לו זה היה משעשע... והאמא ההיא: "הבעל שלי מחכה בבית לארוחת בוקר שלו" חחח איך התסריטאים עשו אותה מטומטמת

לא כי חשבתי שהם עשו בכאילו../images/Emo3.gif

אני מתכוון לפרק שמציינים שממש חם וקוראים לו משהו כמו 'גלי חום', ושכולם חרמנים:X

yotaml

New member
זה נכון...

יש הרבה סדרות עם פרקים שקוראים להם: heat wave.

למעלה