הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Secrets שם הפרק בעברית: סודות פרק מספר: 8 שודר לראשונה ב: 13 ליולי, 2004. נכתב בידי: Jon Cowan ו- Robert Rovner בויים בידי: Harry Winer תקציר: Ava begins to get really worry about Bradin's relationship with his wild girlfriend Sarah when they get caught by the police for swimming near the pier at night. Bradin begins to think about breaking up with her, but he finds it harder to do than he thought it would be. Erika is caught off guard when a former boyfriend shows up, which is pretty obvious, as Nikki observes while talking to her. Meanwhile, Derrick misinterprets a friendly embrace between Susannah and Johnny on a camping trip. בעברית: אווה מתחילה לדאוג לבריידין לאחר שהוא וחברתו הפרועה נעצרים ע``י המשטרה בעת שחיה לילית; אריקה מאבדת את שלוות רוחה כשחבר לשעבר חוזר לחייה; ודריק מפרש שלא כהלכה חיבוק ידידותי בין סוזנה לג`וני. אורחים בפרק (רק החשובים): שרה פקסטון בתור שרה. ציטוט נבחר מהפרק:Nikki: I don't have to get naked, do I? Ava: For a facial...no

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאני לא הולכתת לראות..../images/Emo7.gif

יש לחברה שלי יומולדת...

משהו קטן על הפרק...

נראה לי שאווה לא ממש שמחה שברידן הביא איתו את המסוממת ואני לא מאשים אותה - היא ממש לא מתאימה לבריידן ואם כככה היא מתנהגת למי שמנסה לעזור לה (ד"א, זו לא הפעם הראשונה שאנשים מגיבים ככה בסדרות כשמנסים לעזור להם והם חושבים שאף אחד לא רוצה לעזור להם) אז שתשאר לבד! שיעיפו את המסוממת המטורפת מהסדרה ויהפכו את קמרון לקבוע! רק בבקשה תישרו לו את השיניים....

טורטלית

New member
וואי אני מתה על קמרון!

המסוממת דפקא מגניבה.. היא מוסיפה לסדרה ובסוף היא גם תיהיה בסדר... ובאמת שיהפכו את קמרון לקבוע אם תיהיה עוד עונה..

טורטלית

New member
כנס..

לא עשיתי את זה בכוונה זה פשוט יצא לי... ואני יודעת שזה דווקא... וגם אם כן עשיתי בכוונה.... זה עדיין לא עיניינך!

Phoebe D best

New member
פרק ממש ממש טוב../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

לפי דעתי פרק מעולה!!!!! האבתי את כל הקטעים עם בריידן ושרה (הכי שווים!!! סוג מתאים
) וגם עם ניקי וההתערבות שלה בקשר של אריקה וג'יי (נדמה לי לא??).... פרק ממש שווה
הלוואי שכל הפרקים יהיו כאלה

nati 911

New member
וואי איזה פרק יפה!!!!!!!!!!

איזה מדהים ג'יי
וג'וני
וגם ג'ס מקרטני!!!!! בן כמה הוא ד"א? גאדדדדד כל השחקנים בסדרה הזו יפים! ועכשיו לפרק... היה פרק ממש יפה (כמו שכתבתי בכותרת) ולאן קמרון נעלם? זאת רק אני, או שבכלל לא הראו אותו הפרק?

Riot Boy

New member
נחמד אבל...../images/Emo168.gif

זה התחיל להיות כמו פאקינג טלנובלה!!!!!! כל פעם מראים שום דבר והופכים אותו ל"משבר" ו"דרמה"!!!!!!!!!! ואווה אמורה להיות הדודה המגניבה והקולית... איפה היא?!

אז עכשיו את התגובה...

בעצם בסדרה הזאתי יש כל מני סכסוכים שנפתרים בפרק אחד! אני לא מבין למה ג'יי כל כך כעס על אווה, ניקי הייתה צריכה להגיד לו שהם ראו אותה מתנשקים והיא רצתה להגיד לו אבל אווה אמרה לה לא כי אולי זה לא כמו שזה נראה ואז ניקי ראתה אותם ביחד היא חשבה שזה נראה לא טוב אז היא החליטה לספר לו! לפי הסבר כזה (ולא גמגומים) ג'יי לא צריך לכעוס!
אריקה
אריקה
אריקה
כמו שכבר אמרתי, בריידן צריך לזרוק את המסוממת המטורפת הזאתי ולחזור למשהי יותר שפויה - קלי (החמודה שהוא פגש בפרק הקודם).
אריקה
אריקה
אריקה

ג ק 1

New member
פרק חביב.

ממש רחמתי על שרה בפרק הזה.ודריק כזה מעצבן. ומממ ניקי הייתה בסדר בפרק,וגם אווה.

למעלה