הפרק השבועי

LIAH1

New member
סודות...../images/Emo98.gif

היה פרק נחמד למדי... אהבתי לאללה את הקמפינג שלהם בהרי קליפורניה החלומיים
וגם אהבתי ת'גישה של סוזנה לדאריק. סופסוף מישהי מכניסה לו קצת Sence לראש ולא מדברת אליו כמו איזה ילד קטן. ילדים תמיד מבינים ותמיד רואים הכל- אז אהבתי את ההסבריישן שלה
ג'וני המדהים... לו ולאווה יש מבטים של ניצוצות ביניהם- אני מתה כבר שיהיו ביחד. מה ניסגר עם היובש הזה?! אין כמעט בכלל אקשן רומנטי עם הדמות הראשית! כאילו, אווה לרוב בכלל לבד!
אז אם הם לא מתכוונים לשים אותם ביחד בקרוב, אז שלפחות יתחילו לעשות לה קצת אקשן אחר
לא סובלת ת'שרה הזאתי! יש לה שריטה חבל"זית... שניה אחת היא מדברת נורמאלי, בשניה האחרת היא כבר מתפרצת באמצע בית קפה ועושה פאדיחות. יש לה כנראה חתיכת היסטוריה מתוסבכת בשביל לנהוג ככה
חבל רק שדווקא בריידן נידפק מכל העסק. נראה לי שאווה ממש לא מרוצה מכל הקטע, ובצדק
קצת קשה לי להחליט אם אני מסכימה עם הצעד של ניקי לגבי ג'יי ואריקה, או אם אני מתנגדת. כאילו, מצד אחד ג'יי הוא משפחה. ממשפ' לא מסתירים כלום- ובטח לא כאלה דברים חשובים. אבל מצד שני- צריך להיות גבול לרמת ההתערבות, כי זה החיים הפרטיים שלו ושל אריקה. אבל... יצא טוב בסופו של דבר
כי הם השלימו וסידרו את ההדורים, ועכשיו הרבה יותר ברור לכל אחד מהם מה השני מרגיש...

תאמת היה קצת טנלובלי כזה

טנלובלי---> יש המצאתי מילה חדשה חח לא חשוה הקיצר הפרק קצת דרמה והכל אבל זה מה שהכי מעניין היה פרק דווקא ממש יפה הייתי אשכרה מרותקת לטלוויזיה חח

LIAH1

New member
מה בדיוק היה כ"כ

טלנובלי בפרק של אתמול?
את בטוחה שאתה מכירה מזה טלנובלה במלוא מובן המילה?
ולא הכוונה פה לישראליות... אלא ללטיניות כמובן... טלנובלה זו ליגה אחרת לגמרי

STA1

New member
עזרה בבקשה!!מישהו יכול לספר לי

מה קרה בפרק אחרי שג'וני אמר לסוזנה "UNDER THE STARS , UNDER THE STARS" כל מה שקרה אחרי!!נרדמתי!!חח..איזה שעה עלובה להירדם!!

yotaml

New member
אם את רוצה לדעת מה קרה אתמול

כנסי להודעה הזאת שפרסמתי לפני כמה ימים...יש בה הכל בפרטי פרטים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1154&msgid=44623305 או הקישור להודעה

תאמת נכון אנ'לא ממש יודעת

לגמרי מה זה טנולובלה...אני בקושי אומרת תמילה נכון..חח.. אז אני ישנה קצת תמילים הפרק של יום חמישי היה מהממם ממש אבל היה קצת קטעים דרמטים

LIAH1

New member
../images/Emo8.gif אני ממליצה לך

לנסות... זה אף פעם לא מזיק... ונכון, יש באמת פרקים עם הרבה דרמות בסאמרלנד, אבל זו סידרת דרמה לא?!

פרק נחמד מאוד../images/Emo70.gif

חח השרה הזאת דרמה קווין אמיתית - "שכבתי איתו
זה אומר משהו על התחייבות לא
" לא, זה אומר שאת נימפונה:-X. אבל נהנתי מאוד לראות^^, הקטע עם הקמפינג היה מאוד משעשע, ודאריק הזה
היה כיף

למעלה