הפרק השבועי

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השבועי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Skipping School שם הפרק בעברית: לקפוץ כיתה פרק מספר: 9 שודר לראשונה ב: 20 ליולי, 2004. נכתב בידי: Graham Yost בויים בידי: Steve Miner תקציר: Ava begins to thinks that it might be in Nikki's best interest to skip her last year of junior high and go straight to high school, but Nikki does not think that it is in her best interest. Sarah invites Bradin to run away with her to Mexico, but he soon discovers that she's actually attempting to get out of going away to a strict boarding school. Also Erika's estranged mother shows up unannounced and attempts to get Erika to leave Jay and Playa Linda to come home to live with her. בעברית: אווה מנסה לשכנע את ניקי לדלג על שנתה האחרונה בחטיבת הביניים ולקפוץ ישר לתיכון; אימה המנוכרת של אריקה מגיעה לביקור ומנסה לשכנע את בתה לעזוב הכל ולחזור איתה הביתה. אורחים בפרק (רק החשובים): דניאלה סבר בתור קלי, רוזנה ארקט בתור רוני וקים מורגן דרין בתור אמא של שרה. ציטוט נבחר מהפרק: יש שניים השבוע.
Susannah: Good morning. Ava: AHH! You scared me! Susannah: Guess I did. Glad I didn't do what I originally planned which was jump out of the closet with a knife. Bradin: Nikki, You are the only person I know that actually looks forward to going back to school. Nikki: What? I just wanna learn about the ancient indians that Inhabited at Playa Linda. Bradin: Course you do.

QueenMaria

New member
איזה פרק../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

אני לא מאמינה שאריקה עוזבת עם אמא שלה
ובריידן כזה חמוד
הוא עשה מעשה כ"כ טוב
הוא וקלי זוג מזהההה יפה [הא. נשמעתי לעצמי כמו פקאצה.
]
אני אמצא תמונות מפורום אחר של הפרק הזה אבל הן רק של ביירן וקלי.

yaya1989

New member
../images/Emo99.gifאיזה פרק שווה!!!!

ג'סי היה כוסון שווה כמו תמידדדדדד חחח סוף סוף העיפו את שרה המסוממת זאת.... ומה הקטע של אמא של אריקה זה היה so מיותר!!!! קלי ובריידן כאלה חמודים ביחד

לגבי אמא של אריקה-קבלו השערה-

נכון בסוף כשג'י אמר סוף סוף שהוא אוהב את אריקה ...הם התנשקו...בלה בלה בלה....אריקה קראה לרוני אמא....בלה בלה...רוני אמרה שזה טוב לראות אהבה אמיתית (משהו בסגנון) ואז רבותי היא אמרה: " אני אחכה באוטו" (להזכיר לכם...האוטו שלה!) אז נראה לי שיש סיכוי שהיא תעזוב ....תשאיר איזה פתק ותסע משם....כי היא לא תרצה שבתה (שהיא השלימה איתה עכשיו) תהיה אומללה ...כל אמא לא הייתה רוצה לראות את בתה מאושרת ומאוהבת ועוד שאהובה אוהב אותה בחזרה ואז להפריד ביניהם! אז אני חושבת שהיא תעזוב.... * מקווה שזה נכון* *מקווה שזה נכון* אוי לה ...אם היא מפרידה לי את ג'ריקה!!!!! עד שהוא אמר לה את 3 המילים!

Aranel Nenharma

Well-known member
פרק מדהים

איזה חמודה היתה זו שלקחה את היל ליום הולדת (לא זוכרת שימות) איזה צפוי זה היה שזה הולך להיקרע ולמה אריקה צריכה ללכת (האם היה באמת תעזוב) בקיצור פרק יפה כמו כל פרק של סאמרלנד.

פרק גם טוב וגם רע....

מצד אחד סוף סוף מעיפים את המטורפת\ משוגעת\ מסוממת הזאתי, שרה, ומחזיקים (אני מקווה לתמיד) את קלי החמודה! אך מצד שני מעיפים (כרגע אני לא יודע בודאות) את אריקה
הנהדרת! ד"א, הסיפור איתה ועם אמא היה כל כך לא מעניין שבא לי להקיא! למי אכפת מהאמא שלה? מצדי שתמות, בשביל מה היא "צריכה" אותה אחורי 10 שנים?

תותי 14

New member
../images/Emo107.gifאיזה פרק מהמם!

שרה סופסוף עזבה ועכשיו בריידן יכול להיות עם קלי! וסוזנה פוצצה את המקפצה הזאת
ואני לא פספסתי את הפרק!!!

oren456

New member
פרק נחמד

אהבתי איך שסוזאנה ניצלה את המסיבה של הילד של המעצב בגדים לפירסום.

פרק שווה!!!!!!!!!

איזה חמודה קלי! פעם חשבתי שהיא לא אבל בפרק הזה היא הייתה מה זה חמודה אפילו אווה אוהבת אותה...(שהם הלכו מחובקים כזה בסוף) איזה מצחיק היה אם המקפצה!!!!!1 ואיזה חמוד ג'סי!!!!!!!!!!(בריידן) אבל הקטע אם אריקה ממש אידיוטי לאף אחד לא אכפת מאמא שלה אז מה אז היא חולה מי מכיר אותה בכלל?!?!?! ושוב פעם איזה חמוד בריייייייידדדדדדדדדדןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!

°JesseGirl°

New member
כן פרק טוב..!!

קלי כזאת מלכה!! בריידן מושלם!!!...ואמא של אריקה מעצבנת!! שתמות למי אכפת

Kippi S

New member
פרק יפה!!!!!!!!!!!!!!!

ניקי ממש לא מתאימה להיות בתיכון!! ו...גסי מושלם!! כמו תמיד...

STA1

New member
חבל לא ראיתי!!אבל ראית את הטריילר

והוא נראה ממש מגניב!!!! אני מוריד את הפרק אז אני אוכל לראות את הפרק!!1;

yotaml

New member
למרות שהסקר כבר הוחלף הנה עוד רעיון

מה אריקה צריכה לעשות? לעזוב את ג'יי וללכת עם אמא שלה למרות שהוא אמר לה שהוא אוהב אותה, או להישאר עם ג'יי ולעבור לגור ביחד...(רמז)

למעלה