להישאר עם ג'יי ולעבור לגור ביחד.. ודרך אגב לא נראה לי שזה רמז זה די ספוילר לא??
D dolca1 New member 7/1/05 #20 להישאר עם ג'יי ולעבור לגור ביחד.. ודרך אגב לא נראה לי שזה רמז זה די ספוילר לא??
H Hezi The One New member 8/1/05 #26 נמממ גם לי יש רעיונות לסקרים...הנה אחד... מה ביידן צריך לעשות? להיות עם קלי להיות עם שרה
Y yotaml New member 8/1/05 #28 הוא לא יכול להיות כבר עם שרה... לקחו אותה לבית ספר לבני נוער עבריינים...
D dolca1 New member 7/1/05 #19 איזה פרק מדהים.!!! אהבתי את כולו רק חבל שלא הראו כל כך הרבה את ג'יי אבל זה בסדר כי הראו הרבה יותר את בריידן המדהים!
איזה פרק מדהים.!!! אהבתי את כולו רק חבל שלא הראו כל כך הרבה את ג'יי אבל זה בסדר כי הראו הרבה יותר את בריידן המדהים!
K Kingsley Shacklebolt New member 7/1/05 #21 היה פרק טוב../images/Emo13.gif מאוד נהנהתי והד"ר אוקיף הזה היה משעשע ביותר נחמד מצד בריידן (הו אני ילד מקנזס טוב לב שעוזר לעלמות זנותיות במצוקה )
היה פרק טוב../images/Emo13.gif מאוד נהנהתי והד"ר אוקיף הזה היה משעשע ביותר נחמד מצד בריידן (הו אני ילד מקנזס טוב לב שעוזר לעלמות זנותיות במצוקה )
H Hezi The One New member 7/1/05 #22 כן אממ פרק טוב פאק נו ניקי גאונה:O להקפיץ כיתה זה דבר רע שתדעו רצו בכיתה ד' להקפיץ אותי לו' וזה גועלללללל נממ אריק לא תעזוב אסור לה מה פאק אווה הייתה בהתחלה בבקיני ואממ אני לא יודע מה עם בריידן...אבל קלי נראית הרבה יותר טוב משרה והיא גם יותר חמודה
כן אממ פרק טוב פאק נו ניקי גאונה:O להקפיץ כיתה זה דבר רע שתדעו רצו בכיתה ד' להקפיץ אותי לו' וזה גועלללללל נממ אריק לא תעזוב אסור לה מה פאק אווה הייתה בהתחלה בבקיני ואממ אני לא יודע מה עם בריידן...אבל קלי נראית הרבה יותר טוב משרה והיא גם יותר חמודה
ח חנוווש9 New member 7/1/05 #23 וואי היה פרק מדהים אני ממש אהבתי:] איזה כיף שרה סופסוף עפה אבל פאק למה אריקה?!היא וג'יי כאלה חמודים ביחד!!.
וואי היה פרק מדהים אני ממש אהבתי:] איזה כיף שרה סופסוף עפה אבל פאק למה אריקה?!היא וג'יי כאלה חמודים ביחד!!.