הפרק השוביע

QueenMaria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifהפרק השוביע../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שם הפרק באנגלית: Life In A Fishbowl שם הפרק בעברית: חיים באקווריום. פרק מספר: 11 שודר לראשונה ב: 3 לאוגוסט, 2004. נכתב בידי: Stephen Tolkin בויים בידי: Jeff Bleckner תקציר: Johnny realizes his feelings for Ava when he sees her having a great time on a date with Nikki's principal,Dr. O'Keefe (Jay Harrington).Meanwhile,Bradin considers taking his friendship with Callie to the next level but is confused when Sarah comes back to town בעברית: ג`וני נאלץ להודות ברגשותיו האמיתיים כלפי אווה כאשר היא מתחילה לצאת עם מנהל ביה``ס של ניקי. במקביל, שוקל בריידן להפוך את ידידותו עם קיילי לרומנטית, אלא שאז חוזרת שרה העירה. אורחים בפרק (רק החשובים): דניאל סבר בתור קלי, זאק אפרון בתוק קמרון, שרה פקסטון בתור שרה בורדן ואביגלי מוויתי בתור מרתה. ציטוט נבחר מהפרק:Bradin: What are we 12? Callie: I wish!

yotaml

New member
כן...הם גם לא שחקנים קבועים כי הם

לא הופיעו בהתחלה ולא קשורים לסיפור הראשי- לעלילה הראשית, ועוד דבר- כמה שחקנים קבועים יכולים להיות? הגזמנו...חח

LIAH1

New member
לפי דעתי דווקא לא

אמורה להיות הגבלה כ"כ על כמות הדמויות הראשיות
בבוורלי הילס ובמלרוז פלייס היו הרבה יותר דמויות ראשיות, וזה ממש לא הפריע. ההיפך- זה נתן עוד נפח לסידרה, והרחיב את הסיפור. אני מקווה כי קמרון וקלי כן יהיה קבועים עם הזמן

yotaml

New member
יש שמועות שקמרון יהיה קבוע בעונה 2

אבל זה לא בטוח, אז אל תתפסי אותי במילה...

LIAH1

New member
או קיי... אני מקווה../images/Emo13.gif

ואולי אתה יודע- אבל זה ששיחק את טיילר היום, זה סאלי מדר' קווין רופאה במערב? כי הוא ממש מוכר לי...

yotaml

New member
../images/Emo45.gif- הוא באמת שיחק את ביירון סאלי:

אני אף פעם לא ראיתי את התוכנית, אבל נכנסתי ל-IMDB.COM וחיפשתי summerland. כשמצאתי חיפשתי רשימת שחקנים אורחים בפרק "life in a fishbowl" וראיתי את השחקן ג'ו לאנדו בתפקיד טיילר- נכנסתי לעמוד השחקנים שלו וראיתי שבין התפקידים שלו יש את- Byron Sully בסדרה- Dr. Quinn, Medicine Woman. כל הכבוד על זה ששמת לב...
... הנה הקישור לעמוד השחקן שלו.

LIAH1

New member
וואיי... ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gifעל המידע

כן, ראיתי את דר' קווין רופאה במערב ממש באדיקות... חחחחח אז זיהיתי אותו... תודה על המידע

שחקנים קבועים ושחקנים ראשיים

זה לא אותו הדבר................. זה שהם לא ראשיים זה לא אומר שהם לא קבועים!!1

QueenMaria

New member
אוווו../images/Emo99.gif גמני אלייך.../images/Emo3.gif

חע. אין לי מושג מיזה..
אבל עד כמה שידוע לי הוא לא. תשאלי בפורום The O.C. אם את רוצה להיות בטוחה.

למה היא לא נסעה איתו!!11 ../images/Emo7.gif

אני יושבת לתומי מול הטלוויזיה וצופה בסדרה. בקטע כשהראו את טיילר הזה וניקי שיכנעה את סוזנה ללכת לדבר איתו, קול אנחה נשמע מפי. "סוף סוף יהיה לה מישהו, סוף סוף הם יפסיקו לחיות אחד בתוך התחת של השני, יפי יאי". והאמת? חשבתי שהיא תסע איתו כשהיא ארזה את התיק
..וכ"כ רציתי שהוא ישאר כדמות אעעע
ודי, מישהו חייב לשלוח מייל לתסריטאים של הסדרה ולהודיע להם "נמאס לנו מאווה וג'וני, תתחילו להריץ עניינים". מישהו ממתנדב להכין עצומה?
פרק חביב, קצר מדי, שאווה וג'וני יהיו ביחד, יאא זה אומר שאולי בעונה הבאה טיילר הזה יחזור?
יפיייי

yotaml

New member
לא אהבתי את הקטע עם טיילר ../images/Emo4.gif

זה טוב שהוא הלך...כי אם לא הוא היה תוקע את כל העלילה, תארו לכם- סוזאנה לחלוטין הייתה מפקששת את החיים שלה בשביל דיונון שחי עם החופים? לא נראה לי...

למעלה