הפרק השוביע

LIAH1

New member
../images/Emo45.gifמסכימה איתך...

גם אני חושבת שזה היה יכול להיות בזבוז שלם... מגיע לה גבר הרבה יותר ברמה, אם הרבה מה להציע, כי היא בחורה כ"כ מקסימה
אולי הוא עוד יחזור ויהיה דמות קבועה... זה יכול להיות נחמד... אבל לא כנווד עם מערכת יחסים עם בחורה ששווה הרבה יותר ממנו, אלא כבחור שיש לו יותר מה להציע...

LIAH1

New member
פרק יפה../images/Emo127.gif

ניקי קרעה אותי מצחוק...
נהייתה לי שדכנית, מארגנת יציאות גברים\נשים, ועוד גם צופה אח"כ מהצד ונותנת ביקורת
יפה לה לילדונת הזו... שמחתי שאווה נסעה עם הדר'
למרות שאני בכלל רוצה אותה עם ג'וני(
) אני חושבת כי היא צריכה להראות לו שהיא לא מחכה לו כל החיים, ושאם הוא לא יזיז ת'צמו, אז חבל"ז
אז שיתחיל להזיז עניינים! לא הבנתי מה סוזאנה כ"כ התלהבה מטיילר. חתיך חתיך, אבל בשביל נווד ככה לזרוק הכל?! לא שווה את זה... אם הוא יחזור ויהיה קטע- אז סבביישן, ואם לא- לא אבדה גדולה
(אגב, השחקן ששיחק את טיילר, זה לא סאלי מדר' קווין רופאה במערב?!
הוא פשוט היה מוכר לי לאללה...)
לבריידן על זה שלא התחנף לשרה בגלל המצב שלה עכשיו. סופסוף קצת כנות ודברי אמת! וקלי פשוט מקסימה! הרבה יותר מתאימה לו

White Magic

New member
נכוון

קלי הרבה יותר מתאימה לו....ושרה הזאת פשוט יצורה...אחרי כל מה שהיא עשתה לבריידן..היא עוד חושבת שהוא ירוץ אליה....חושבת תעצמה יותר מדי...יאללה שתשאר בשקט במוסד ותתן לקלי להמשיך תעיניינים

LIAH1

New member
גם אותי זה עיצבן שהיא

ככה מופיעה לה ביום בהיר אחד, וחושבת שהוא ירוץ לרגליה
שמחתי לאללה על התגובה שלו

yaya1989

New member
פרק שווה אבל גם מעצבן...

מה פתאום שרה המופרעת הזאת חזרה?????? זה כזה לא מתאים... הלוואי שהיא לא תחזור יותר... היא סתם סטומה!!
ג'סי וקלי היו כאלה חמודים ביחד!! אני מתה על קלי... היא הכי מתאימה לו!!!
מה הקטע עם אווה וג'וני? הם לא יכולים למשוך את זה ככה!! ומה אווה חשבה שהיא תדחה אותו בערב אחרי התצוגה ואח"כ היא תעשה לו קוצי מוצי והוא ירוץ אליה כמו כלב?? זה דיי מגיע לה היא היתה דיי ביץ'
ניקי וקמרון היו כאלה קורעים!! קריינו הכל כאילו זה משחק כדורסל או משו כזה... יש לי ילד בבצפר מכוער בוללל כמו קמרון!! אותו שיניים והכל
טוב שסוזנה נשארה... זה סתם היה מתחיל לעצבן אם היא היתה עוזבת וכולם היו רבים ונעשים עצובים וכל השטויות האלה!!
לסיכום... היה אחלה של פרק ונהנתי(כרגיל)מכל רגע

לפני סאמרלנד

נכון לפני שמתחילה הסידרה: נגיד היה "כן מותק" ואז בסוף של "כן מותק" כתוב על דבר כתום כזה מה הסידרה הבאה ושתיהיה ועל מה היא.... אז בקיצר שמת לב שלסאמרלנד היה כתוב משו..."האמא של כל הרווקות לומדת ליהיות אמא" ומממש לא הבנתי את זה מה זה קשור בכלל?! ועכשיו לפרק.... ניקי הייתה מה זה חמודה בפרק הזה!!...אבל עדיין אני לא אוהבת את קמרון..(למרות שעכשיו היא קוראת לו קם) וסוזנה הייתה צריכה לללכת עם האיש דגים הזה...אני לא אוהבת את סוזנה
וגסילה היה מה זה חמוד ורגוע עם כל הקטע ואיזה מצחיקה קלי שהיא עשתה גלגלון איזה חמודים הם ביחד!!!!!!!!!!!!!!

yotaml

New member
הקטע ב"אמא של כל הרווקות":

זה תרגום עלוב לפרומואים שהיו באמריקה בסדרה- הפרומואים באמריקה היו: Ava didn't have a care in the world, until she got three of them. לאווה לא הייתה דאגה אחת על ראשה עד שהיא קיבלה שלוש מהן... כאילו רצו להגיד שהיא הייתה הכי משוחררת בעולם עד שבאו שלושת הילדים והפכו אותה לאימא דואגת.

אחד הפרקים הכי טובים../images/Emo70.gif סוף סוף

יש קצת עלילות שלא נסגרות בעיות פתוחות
נהנתי מאוד לצפות
הו, שרה באה תמימה, נאה וחסודה
... היה ברור שמה שהוא יגיד ל יגרום לה לברוח - אהבלה

למעלה