חחחח קמצנית את יכולה להתקשר גם בעצמך.
M MeetLofe New member 11/7/06 #14 ../images/Emo109.gif אמממ אולי... כאילו איזה מפגש זה כבר יהיה?של 5 ילדים בלחץ?/: בכ"א כשאני רואה שמי שאני רוצה שיגיע מגיע אז יש מצב..
../images/Emo109.gif אמממ אולי... כאילו איזה מפגש זה כבר יהיה?של 5 ילדים בלחץ?/: בכ"א כשאני רואה שמי שאני רוצה שיגיע מגיע אז יש מצב..
R randu New member 12/7/06 #19 ../images/Emo2.gif,מזה נראלך?את המנהלת!../images/Emo47.gif מה עם הילית,יש לה מושג שיש בכלל מפגש?
F Fergie7 New member 12/7/06 #24 ../images/Emo31.gifאוף בסוף אני לא יכולה לבוא... לא יכולה יום שני...
F Fergie7 New member 12/7/06 #26 ../images/Emo45.gif מאוד לא טוב! ג'ולי!!!!!!!!!!! איך היה??? טוב בטוח היה כיף... התגעגענו...
M mmmbam New member 12/7/06 #29 רוב הסיכויים שלא ../images/Emo31.gif אבל זה טלוי איך יהיה המצב בצפון...
R randu New member 13/7/06 #32 יואו אנשים!! בואו נעביר ת'מפגש לאוגוסט וזהו! אני לא יכול יום רביעי- אז תחליטו, אם כולם באים יום רביעי-אני בא! אבל אם שני ילידם וחצי-סורי,אני לא יכול! תקשיבו,בשאר הפורומים זה כ"כ מסודר! בואו נעשה את זה מסודר!
יואו אנשים!! בואו נעביר ת'מפגש לאוגוסט וזהו! אני לא יכול יום רביעי- אז תחליטו, אם כולם באים יום רביעי-אני בא! אבל אם שני ילידם וחצי-סורי,אני לא יכול! תקשיבו,בשאר הפורומים זה כ"כ מסודר! בואו נעשה את זה מסודר!
R randu New member 13/7/06 #33 תשרשרו לכאן- באיזה תאריכים אתם ל=א יכולים להגיע למפגש, ואנחנו מדברים על השבוע הקרוב,מה-16.7...