מתפקדים חדשים

תמרה*

New member
ברוכים הבאים כל המצטרפים החדשים

שמחים שבאתם אלינו הביתה, וכמו שאמא שלי היתה אומרת - אל תהיו אורחים (יענו תרגישו בבית...)

חגית99

New member
מזל טוב - איזה יופי!!

מתפקדת. חגית אמא של ים בדיוק בן חודש +1 וכמובן אמא של גל בת 8.5 ובר . 5.5 היום לאחר שבועיים נכנסתי למחשב וגילתי שדפגול שלחה לי קישור של הפורום החדש. אז הרבה מזל טוב לפתיחת הפורום ( פתאום ראיתי שמות מתחילת ההריון שכל כך עזרו לי בפורום הריון ולידה) אני מקווה להיפגש איתכן/איתכם . חג שמח חגית.

נו טוב... אז גם אנחנו נתפקד

למרות שאנחנו כאן כבר מהריון ולידה. בת 32, מר"ג, אמא של מיכאל בן ה- 3.5 חודשים.

rkahn

New member
שלום אני יונתן

שלום אני לא מסתדר עדיין עם המקלדת אז אני נותן לאבא (רוני) להקליד במקומי. נולדתי לפני שבוע באיכילוב, אמא (פטריסיה או בקיצור פטי) מתאוששת די יפה מהקיסרי שעברנו. חוץ מזה אני דיי מרוצה, ישן טוב אוכל מצויין ופרט ללילות שקצת קשה לי אחרי האוכל אני יכול לסכם את השבוע הראשון כדי מוצלח. ההורים שלי בסדר גמור, אין לי יכולת להשוות אבל עושה רושם שיש להם המון רצון טוב. טוב אני חייב לזוז אתם יודעים אוכל , קקי ויושנים. יונתן נ.ב. מעכשיו אבא שלי ייצג אותי בפורום אני אחזור לנושא הפורומים בעוד כמה שנים.

ayelet i

New member
../images/Emo151.gif מזל טוב יונתן!

לרגל יום הולדתך והצטרפותך לעולם. עושה רושם שההורים שלך בסדר גמור. לא דורשים ממך יותר מדי (בחייך - אוכל, קקי ולישון? הייתי מתחלפת איתך ברגע!) חוצמזה מוכרחה לומר לך שאתה נראה מותק רציני...
איחולי התאוששות מהירה לאמא שלך וברוך הבא לאבא שלך.

זואי11

New member
../images/Emo49.gif ליונתן ולאבא החדש שמצטרף

אלינו. יש לנו מגפת "אבאים" ביומיים האחרונים

מתרגשת

New member
היי יונתן ואבא רוני../images/Emo24.gif

גם סתיו שלנו נולדה בקיסרי בליס (היא בת חודשיים וחצי כרגע) והיינו מאד מרוצים אנחנו מקווים שגם אתם
אנחנו שמחים שאתם מצטרפים אלינו ויונתן... אתה כל כך מקסים
ועכשיו נעבור לדבר עם אבא.... הי רוני, שמחים שהצטרפת
המון מזל טוב על העולל החדש, איחולי החלמה מהירה לפטי (לא קל בכלל הנושא הזה של הניתוח אבל עובר...) בכל מקרה ברוכים הבאים

טוטי30

New member
מזל טוב יונתן, וברוכים הבאים ../images/Emo82.gif

נשמע שהגרלת אחלה הורים
תמסור לאמא שתרשיג טוב
ולאבא שימשיך לייצג אותך

הי יונתן../images/Emo24.gif ברוך הבא

תשמע, החיים זה מה זה כיף. סבבבבה אז התאוששות מהירה לאמא שלך, שתדע שאמא הרבה יותר כיפית אחרי שהיא מרגישה טוב וחוצמיזה אתה מוזמן לפורום יונקים, שם אתה לא צריך את אבא בשביל לכתוב...

היי יונתן איזה יופי שהגעת לעולם אני

יובל של נורה ואני בת 7 חודשים ורוצה להגיד לך שכיף פה בעולם הזה
ההורים שלי אחלה שבעולם כל היום רק
אותי ומספרים לי כמה הם אוהבים אותי וכמה חיכו לי(8 שנים) לא יודעת אבל נראה לי המון זמן. בקיצור אני משתדלת מאוד להנעים את זמנם ואני ילדה טובה. מחייכת המון אוכלת טוב מוצצת ציצי אחלה: טעמת כבר מהציצי של אמא שלך? אני אוהבת זה המעדן הכי הכי שאני אוהבת.

רציתי להגיד שגם אמא שלי עברה קיסרי

באיכילוב והיה כיף שם ושתהיה בריאה אמא שלי היא לא השאירה אותי לשניה בתינוקידה שם הייתי צמודה אליה מהרגע הראשון שהיא חזרה מהתאוששות ולא נתנה לאף אחד לקחת אותי (נדמה לי שקוראים לזה ביות)ואחרי שחזרנו הביתה היא אחרי שבוע (השדה הזאת) חזרה לעבודה.ואני אחרי חודש שהתחזקתי ירדתי למטה למשפחתון ואני חולה על הילדים שם והם חולים עלי

טאש

New member
../images/Emo41.gifאנחנו, אנחנו מתפקדים חדשים

כמו שכתוב לנו בחתימה: אני טאש, אמא של נדבי המתוק, שנולד ב-10 לינואר בקפלן, רחובות. בת 26.5 (!!כבר!!) ותוהה מה ארצה לעשות כשאהיה גדולה.... בינתים אני עסוקה בהתפעלות מתמדת מפאר היצירה שלי (כן, הנדב המתוק שלי) וכמובן, שמחה להצטרף לפורום הנפלא הזה שיצרנו לנו....

ענתש

New member
זה פשוט לא יאמן איך ב"חיים" נדבי כל

כך דומה לך ובתמונה הזו הוא קופי של נמרוד...

שלא תחשבו שאני תמיד כזה רציני....

הי דודה ננת: תמסרי לבוגה שאני מקווה להצטרף להשתולליות שלה בקרוב, אז שתחכה לי ואנחנו כבר נשגע אתכן ביחד

ענתש

New member
בוגה מוסרת בחזרה שהיא ממש

מחכה שתגדל קצת ויתנו לה כבר לבוא ולמעוך אותך חזק כמו שהיא רצתה אתמול ולבדוק לך את העיניים והאף (סליחה, "פאאפ") והפה ולוודא אם הידיים והרגליים מחוברות למקום חזק. ודודה ננתי מוסרת: בחלומות הלילה שלה, רק כשתלמד להחזיר לה

nush1

New member
אוי נטלי איזה גברבר ג'ינג'י מקסים

את מגדלת לך שם

למעלה