סיכום פרק 32

AmiTutiT14

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifסיכום פרק 32../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

נטלי מספר לאלביס בחקירה שמיכל קצב ז"ל שרלילה. היא גם אומרת לו שהיא בהריון שהיא בהריון (לא קלטתי ממי...) ושהיה משהו בין נועם למיכל קצב ובין עומר רוזנטל ומיכל קצב (שאלו שקרים). אסתי כותבת לעומר בצ'ט שהיא מתגעגעת אליו, והוא הולך לעלמה שתפסיק עם זה. לבסוף נטלי אומרת לו שהיא דיברה איתה רבע שעה כבר, והוא מבין שהאהובה הסודית שלו היא לא עלמה, אלא מישהי אחרת, וחוזר לדבר עם אסתי (לולה). הוא רב עם עלמה, ומנסה לשאול את "לולה" מי היא, והיא לא מגלה לו. עלמה מבקשת מנטלי לעזור לה להפוך את אסתי לכוסית (שווה סיבוב כמו שנטלי אומרת). הרומן הלא ברור בין נטלי וישראל ממשיך. ישראל ואלביס נפגשים. נועם נלחץ מאד מהחקירות ומחפש תירוצים שאבא שלו יוציא אותו מהמשרד. נועם וצבי נכנסים לחקירה. אלביס מתחיל להסביר להם עם תמונות מה קורה, שצדוק כ"ץ הוא שתול בפרסום רוזנטל מטעם אלכס. לפתע נועם מתפרץ, ושואל "מה אני קשור לרצח הזה?!" הוא הופך להיות חשוד ברצח יחד עם אלכס שולמן. צבי מסרב להאמין לקח וכועס מאד על אלביס חברו לאחר שרוני רוצה לעצור את נועם לחקירה ל24 שעות. רוני נכנסת למשרד של נועם ועצרת אותו. היא מסבירה לו שהוא חשוד ברצח של מיכל קצב. אלביס מבקש מרוני לא להכניס אותו לתא של נרקומנים. הוא מנסה לבקש מאלביס שירחם עליו קצת, והוא מסביר לו שהוא בדימוס כמו שנועם הסביר לו מקודם, אבל כשיתברר שהוא לא אשם הוא ישוחרר עלמה נוזפת באסתי שנמאס לה כבר ממנה ומכל משפחת רוזנטל, נמאס לה מהמשרד ונמאס לה פשוט מהכל. היא אומרת לאסתי שהיא מוסרת אותה לאישפוז אצל נטלי, טיפול יופי, כי נטלי מבינה בזה הכי טוב מכולם. הן שולחות את אסתי לבאר שבע יחד עם נטלי, לטיפול כולל של שעווה, ביגוד, תספורת, קוסמטיקה, איפור, ואפילו אורטודנט. צבי קורא לאסתי שתבוא אליו למשרד ומספר לה מה קרה עם ההימורים ועם החברה, ומבקש ממנה לעזור לו ולקחת אל כל האחוזים ששייכים לו, וכך יהיה לאלכס קשה יותר לקחת לו את האחוזים. נועם מספר לרוני ואלביס שהוא סיפר לוויקטור וישראל שמיכל קצב נוסעת אחרי העבודה לבית של אסתי לספר את כ-ל הסודות לאלביס ובכך לחשוף את וויקטור מארק ולהסגיר אותו.

shv2004g

New member
כל הכבוד!!!../images/Emo8.gif

קבלי ח"ח! סיכום מושקע כמו שאני אוהב

george12

New member
שיהפכו אותה כבר ליפה.

:) פרק מאד נחמד! קשה לחכות שבוע!

הפרק היה מהמם../images/Emo118.gif

בהתחלה היה קצת משעמם. אח"כ שמחתי כשעומר גילה שזו לא עלמה בצ'אט! אהבתי גם איך שנועם פחד מאלביס ורוני! היה לו פרצוף תמים!

shv2004g

New member
ונעבור לדיון השבועי../images/Emo135.gif

השבוע נעסוק בשאלה שמתחלקת לשתי קבוצות: בנים ובנות! לבנות: האם לדעתכן ההופעה החיצונית היא החשובה ביותר והיא כל כך חשובה ששווה להוציא כל כך הרבה כסף על טיפולי יופי, או שחשוב היופי הפנימי שלכן וגם אם אתן המכוערות בעולם אתן תמיד תזכו בגבר חייכן בזכות האופי
ולבנים: מה חשוב לכם בבחורה
היופי או האופי
או במילים של נטלי: הציצי והתחת או מה שבלב???

AmiTutiT14

New member
הנה מישהו שיודע להגיב../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

לשאלה: האם לדעתכן ההופעה החיצונית היא החשובה ביותר והיא כל כך חשובה ששווה להוציא כל כך הרבה כסף על טיפולי יופי, או שחשוב היופי הפנימי שלכן וגם אם אתן המכוערות בעולם אתן תמיד תזכו בגבר חייכן בזכות האופי? אמממ.... טוב. מבחינתי ההופעה החיצונית מאד מאד חשובה. אני לא מדברת על יופי, כי יופי זה משהו שנולדים איתו. אני מדברת בעיקר על קוסמטיקה, בגלל שהאופן שאדם דואג למראה שלו מראה באיזו רצינות הוא מתנהג לעצמו ומהיא הרצינות שלו לסביבה. בעיקרון לי גם יופי חשוב. וגם הפנימיות. אם נגיד מישהו יתחיל איתי במועדון עם פתק או ישר את רוצה לצאת איתי, והוא לא יהיה הכי יפה בעולם, לא נראה לי שאני אסכים. לא כי אני רעה, אלא כי ההסתכלות הראשונית על בנאדם שלא מכירים היא המראה החיצוני. אם אחר כך אני לא אוהב את הפנימיות שלו, אז ישר אני אגיד לו ביי ביי 0אפילו אם זה יהיה דיוויד בקהאם), כי אפילו האדם הכי מדהים בעולם נראה לי מכוער כשיש לו חרא אישיות.

shv2004g

New member
קבל את תקציר פרק 33../images/Emo58.gif

אסתי חותמת על הניירות לקבלת האחוזים בפרסום רוזנטל ויוצאת עם נטלי ליום חופש.
נועם נותן לעלמה את הטבעת שצבי כבר נתן לה פעם כשהיה להם רומן.
צבי מספר לעומר שנטלי עומדת לעשות הפלה והוא לא מאושר מזה ולכן הוא מבקש מאסתי שתשכנע אותה לא להפיל ובאותה הזדמנות, מספר לה על הרומן הוירטואלי.
אלכס הולך לספר לויקטור מרק שאלביס חושד בו ברצח והוא פוחד שויקטור תופר עליו תיק.
צבי ודינה מנהלים שיחה רצינית ודינה אומרת לצבי שעשתה הכל בגלל חוסר בתשומת לב!

גםצופה

Member
מנהל
כמה פרקים נשארו עד לסוף הסדרה ../images/Emo35.gif

באיזה מקום די מרחו אותה עם החלוקר לעונות

R O O L Y

New member
לפי דעתי...

זה מה שהם רוצים שנחשוב - אבל זה לא. זה ברור מידי. זה כמו שהם רצו שנחשוב בהתחלה שזה אלכס...

גםצופה

Member
מנהל
לגבי עומר ועלמה..

היה קטע מצחיק שמהרגע שהוא אסף אותה מהשולחן עד שהם הגיעו למשרד - אסתי שלחה לו עוד הודעה - מה שמוכיח שעלמה לא משקרת...

בואנה, הצלתם אותי

מכורה לסדרה, אבל עובדת באופן קבוע בימי רביעי בערב. פספסתי הפרק האחרון (הוידאו לא עובד) תבורכו

למעלה