סיכום פרק 37

R O O L Y

New member
ממש לא!

הסדרה שודרה במשך שנה, אבל כולל הפסקות ע נ ק י ו ת באמצע!!! בלי הפסקות זה יכול לקחת בקלות חצי שנה... הלוואי שיעשו שידורים חוזרים אני כל כך רוצה!!

shv2004g

New member
אבל יהיו הפסקות בין השידורים החוזרי

ם! אין מה לעשות! יש חגים! ועם החגים באות החופשות!

R O O L Y

New member
אבל למה שיפסיקו? זה שידורים חוזרים!

טוב לא יודעת...אבל לדעתי יעשו...זאת סדרה ממש מצליחה - לכל הסדרות המצליחות יש שידורים חוזרםי ("שמש" למשל...)

ba r2 0 1 0

New member
כן אבל בטוח יהיו שידורים חוזרים

רק בזמן שהוא לא פריים טיים

dboten

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif../images/Emo93.gif

פספסתי! מישהו יודע מתי יש שידור חוזר?

פאר צ

New member
האם אסתי תמות אני חייב לגעת

ולמה צדוק המנייק הוריד תכיפה (בהתחלה אהבתי אותו) ומי יגלה שהוא עומד לירות על אסתי והאם הווא ימות

R O O L Y

New member
../images/Emo58.gif

אסתי לא תמות. זה מובן מאליו... צדוק הוריד את הכיפה כדי להראות שהוא לא דתי ושהוא רצח את מיכל קצב...

R O O L Y

New member
זאת הייתה הטעייה...

כדי שכולם יחשבו שהוא דתי ואסור לו לרצוח... ואני לא יודעת, אבל אני מנחשת שאלביס וצבי ייכנסו בדיוק בשניה שהוא מכוון אליה את הרובה או משהו כזה...זאת סדרה צפוייה
ברור שהיא לא תמות!

R O O L Y

New member
אין לי מושג...

אבל בטח יסגירו אותו או משהו...ואז הוא יפליל את ויקטור...נו, זה צפוי!

AmiTutiT14

New member
רוני, צדוק דתי. פשוט כנראה בדרך כל

שהיא, למרות שהוא רוצח, הוא רוכש עדיין כבוד לאלוהים, ולכן הוא הוריד את הכיפה ונישק אותה. לא נהוג לירות באנשים עם כיפה
(לא נהוג לירות באנשים בכלל
)

R O O L Y

New member
לא! זה כל הקטע - הוא לא דתי!

הוא שם את הכיפה כדי שלא יחשדו בו... רק שתדעי שאם הוא דתי אסור לו לירות באנשים וכל זה...לדעתי זאת הטעיה כמו עם נטלי...

ba r2 0 1 0

New member
צדוק לא דתי../images/Emo70.gif

הוא חבש ת'כיפה רק בשביל ששיחשבו שהוא דתי ואז לא יחשדו שיש לו עסקים עם ויקטור מרק או יותר גרוע שהוא רוצח... אבל זה לא פרט כל כך חשוב אם הוא דתי או לא...

מוזר.

אני לא מבין למה אתם קוראים לזה "רובה צייד" - ראיתי את זה כבר בשתי הודעות
זה אקדח, והוא חיבר אליו משתיק קול כדי שלא ישמעו את הירייה... אגב, מה אתם חושבים שיהיה? הרי שום דבר לא ימנע ממנו לרצוח אותה...

למעלה