פרויקט האלבומים חוזר

ouria

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifפרויקט האלבומים חוזר../images/Emo70.gif

השבוע: Presence VS Led Zeppelin IV כזכור, אתם צריכים לבחור אלבום אחד(
) מבין השניים ולנמק מדוע בחרתם דוקא בו!
לא לשכוח לכתוב את שם האלבום בו בחרתם בכותרת ההודעה...

StarMo

New member
4

רק בגלל שזפלין זה סטיירווי לכ"כ הרבה אנשים..

presence

רק בגלל שאסור להישאר מקובעים.. אכילס זה לפי דעתי אחד השירים היותר טובים שנעשו, והוא עומד ביחד עם סטיירוואי דייזד וסינס..

RuStY RaStA

New member
4!!!

כאילו דה! בגלל מיסטי , בלק דוג ורוק אנד רול... הממ וגם סטיירווי באיזשהו אופן. את פרסנס אני גם לא ממש מכירה, ואת מה שאני כן מצביע על ההדרדרות שלד עברו במשך השנים...

Pazc1

New member
תיקו. ולד לא עברו שום הדרדרות

וחלאס עם הזיון מוח הזה. זה שהשירים ב 4 קליטים מאוד לא עושה את פרזנס לפחות טוב. בפרזנס יש את היצירה הכי גדולה שלהם. כן, יותר מסטרוואי. ויש כמה בלוזים מצויינים. את לא מכירה בכלל את האלבום אז זה קצת בעיה להגיד ש 4 יותר טוב. תקשיבי לאלבום כמו שצריך ועם הרבה ריכוז ותגלי בו פנינות איכותיות בלי נפילות.

RuStY RaStA

New member
:) אני אאמץ את העצה שלך...

ומה היצירה הכי גדולה שלהם לדעתך? (סטרוואי לדעתי לא אם זה מה שחשבת) אני אנסה לא לזיין לך ת'שכל :)

אווווווווווווווווווו ../images/Emo3.gif

לא יכול לבחור... הרביעי הוא קלאסיקה לכל דבר והוא מדהים והכל ופריסנס מדהים במידות אף גדולות יותר ובכלל מגיע לו כי הוא כזה מקופח... אני אאלץ לבחור בפריסנס כי אין מה לעשות, אני בכל זאת חושב שהוא יותר טוב (וכמו שאמרתי בעבר, הכי טוב יחד עם השלישי). ואגב, הוא ממש לא מצביע על הידרדרות...

ouria

New member
Presence

למה? בגלל התחושה
בגלל אכילס. בגלל הגיטרות
אני לא מסכים שהאלבום מסמל הדרדרות- להיפך! הטקסטים מורכבים יותר ובודאי בודאי שגם המוזיקה- מדובר כאן בממש epics של יצירות על יצירות מדהימות, בראשן אכילס- שלדעתי זה אחד השירים הכי מדהימים שנכתבו אי-פעם (כן). לדעתי גם חברי הלהקה עצמם היו מאוד מאוד גאים באלבום הזה. כל מי שאני מכיר ששמע את פרנזס לעומק התהפנט לגמרי ע"י הפיסה המדהימה הזו של כשרון וקסם. האלבום הרביעי מעולה- ומכיל שירים מדהימים כמו הכלב השחור, סטירווי והסכר, וכמובן רוקנרול וקליפורניה- אבל חסרה לו האוירה המדהימה והמהפנטת שיש בפרזנס, שאצלי נמצא בין 3 האלבומים הכי טובים שלהם. ובכלל- השירים שם הם, עבורי בכל מקרה, יותר להיטיים (עם שני יו"ד) שכאלה, ופחות עומדים בפני עצמם כשהם לא בתוך אוסף או משהו כזה...

LOL...

אתם שמים לב מה הולך פה? האלבום שנחשב בעיני כתבים ומבקרים כ"הכי טוב" נקטל פה.. ועוד ע"י אלבום שלא מעריכים אותו..

Samcon

New member
אני חושב שCoda האלבום הכי

טוב עלי אדמות ובמיוחד משאר האלבומים של זפלין.

I n n u e n d o

New member
../images/Emo47.gifשלוש מילים../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

למרות שאני מחשיבה את בלק דוג כאחד.

למעלה