פרויקט האלבומים חוזר

noosh

New member
IV

למה? כי זה באמת הכרחי פה IV הוא ממש פאר היצירה... וכן, סטרוואי טחון, אבל סטרווי מדהים וכל שיר שם, בעצם, מדהים כולל את When the Leavee Breaks, שמשום מה נוטים לשכוח אותו, אפילו שהוא באמת חזק

SickAgain

New member
מה שאתם עושים כאן זה פשע חמור../images/Emo70.gif

איך לכל הרוחות מעריצים של זפלין יכולים להכריע בין אלבום אחד למשנהו? :) ?? ? ?? ? ?!!?!?! גם אם יקשרו לי את העיניים והאוזניים וירעיבו אותי שבועים, לא אצליח להגיע לכלל החלטה או אתיימר בכלל לשפוט בין שני אלבומים של זפלין. עבורי כל אחד ואחד מהם הוא פיסת גן עדן עלי אדמות ולשאול מה אתה יותר אוהב -"פרסנס" או Four Symbols זה כמו להכריע בין שני בניך האהובים.

Pazc1

New member
בדיוק זה מה שאני אומר ...

בגלל זה אני לא יכול לבחור בין האלבומים שמוצגים בפני ... כל אלבום יש לו את הלהיטים המיוחדים שלו ואת הייחוד שלו. בלתי אפשרי להחליט. אני עכשיו מאזין ל How The West Was Won ... אלוהים איזה מלך הפייג' הזה על הגיטרה. הגדול מכולם.

ThE RhythM

New member
סיק...

איך זה שאתה תמיד אומר מה שאני חושב?!
אני שוקל להפוך אותך לדובר הרשמי שלי... (ואולי תפסיק כבר להשוויץ עם החתימות שלך! גרר
)

SickAgain

New member
../images/Emo3.gif למה לא בעצם?

לא התכוונתי להגזים, באמת שלא..סתם ראיתי את התמונה בספריה של התמונות ואמרתי..פרסנס-קשור לדיון-למה לא..
ובקשר למשרה המכובדת, יש על מה לדבר!
מה אתה מציע?

Gezer

New member
4 אבל

בפרזנס יש את אחד השירים הגדולים שלהם אולם בארבע יש את השיר הכי גדול שלהם ובנוסף אליו שירים ענקיים כמו Going to California The battle of evermore ועוד.....

למעלה