שירשור הפרק היומי

Nira22

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifשירשור הפרק היומי../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

the friend

New member
עוד אף אחד לא ראה?

אינ תמיד רואה ב18 ומחכה לשרשורים שלכם כדי לדעת מה היה בפרק....

JuSt A d i

New member
אממממממממממ

נראה לי שזה הפעם הראשונה שאני רואה את ניק רוכב פפפפפ קייט כזאת בכיינית וקיין אני בטוחה שהוא מסתיר משהו פפפפפפפפפ ההצעה נישואין של ניק הייתה מגניבה לאללה חחחח ורוי מתוק זהו

פרק מ-ד-ה-י-ם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אהבתי לאללה... סוף כל סוף משהו זז בניהם
וואו.. הקטע עם סאלי היה מזעזע מסכנה טס... לעבור לילה כזה אחרי שהיא שומעת את זה. איך אפשר בכלל להירדם?!?! אהבתי את הקטע עם ג'ודי וקייט. ג'ודי הייתה גדולה
פתרה את החידות בכזאת קלות... וקיין הזה...
הוא פשוט מעצבן!! איך הוא משתמש בסטיבי, והיא כזאת מאמי מאמינה לו כל פעם מחדש.... פשוט "מדהים"

lions queen

New member
../images/Emo187.gifגאד לאאאאאאאאאאאאאאא

לא ראיתי ואני גם לא אראה היוםםםם אוףףף מישהו יכול לספר לי מה היה????????????? פליזזזזזזזזזזזזז

13מלכי

New member
הפרק של היום

טס עושה חזרות איך להציע נשואין לניק דייב שומע במקרה וטס מבקשת שלא יאמר לאף אחד שזה הפתעה דייב מזמזמ את מארש של החתונה והבנות שומעות ומבינות שמשהו הולך לקרות. דייב נוסע לחווה של ניק והדוור נותן לו חבילה דייב רואה שהחבילה מסאלי הכול נופל ודייב רואה מה יש שם הוא נותן לניק ואומר שלא יפגע בטס. יש מרוץ סוסים מאין משחק חפש את המטמון כתחרות צדקה לבי"ח בתחרות דייב מנסה לומר לטס את האמת על ניק וניק מנסה לומר גם. במסיבה דייב מצליח לומר את גרסתו וניק רוצה לומר את גרסתו אבל טס לא מוכנה לשמוע. בבוקר טס הולכת לניק הוא אומר לה את כל האמת שהוא נסע לעיר כאשר הם רבו בגלל דייב הוא פגש את סאלי הם ניסו לחדש את הקשר אך זה לא הצליח והחבילה שהוא קיבל זה כל הדברים שלו שסאלי שלחה לו כדי לשכוח אותו הם משלימים ומבלים את היום ביחד והדובדבן שבקצפת הוא מציע לה נישואים והיא מסכימה.וזה בקיצור.

lions queen

New member
../images/Emo187.gifהם מתחתניםםםם???????

חמודים שלייייייייי
תודה רבה רבה רבה..

סוףףףףףףףף סוףףףףףף../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חיקיונו לזה הרבה זמן (האבתי את העצעת נישואין עם הפרות) והיה פרק מדהים היום סוף סוף אחרי הרבה זמן

ניק הזה פשוטטטט מושלם

איזו הצעת נישואיםםםםםםםםםםםםםםםםם יווווווו איזה מאמייייייייי כ"כ מקורי ויפהההההההההה למרות שהפרות "קצת" טעו באיות אבל איזה מאמיייייייייייייייייייייייייייייי זהווווווווו אני מאוהבתתתתתתת

katrina1

New member
בקשר לקיין

אני גם בטוחה שהוא מסתיר משהו וגם מקווה שימשכו את זה כדי שהוא ישאר בסדרה כמה שיותר זמן כי הוא מהמם אני יודעת שאני לא יזכה לתשאות כאן כי לא נראה שיש לו פה מעדון מעריצים אבל בכל זאת

למעלה