../images/Emo99.gifפירוט הצעת הנישואים../images/Emo23.gif
היי! אכן, מקרה מצער ביותר, העיניין עם הקלטת וידאו... אני מאוד מזדהה... אז ככה: ניק אומר לטס שהוא רוצה שהיא תישאר, שזה מה שהוא רצה כל הזמן.... ואז רואים אותם נכנסים לחדר של ניק וסוגרים את הדלת (חוצפנים! תנו לנו לראות קצת אקשן! חיכינו כל כך הרבה זמן!!!). הדבר הבא שרואים זה את טס ישנה, במיטה של ניק, שרואים לה את הגב, כלומר רומזים לנו שהם שכבו בלילה. ניק בא לטס ומעיר אותה, אומר שיש לו הפתעה בשבילה. היא מתעוררת ואומרת, "מה, ארוחת בוקר?" וניק אומר: "זה יותר טוב מארוחת בוקר"... אח"כ רואים אותם באחד השדות, עם פרות ורוי. טס שואלת, "מה, הבאת אותי עד לכאן כדי לראות פרות?" אז ניק אומר שאלו פרות מיוחדות ומאומנות היטב... ואז הוא שורק לרוי, ורוי מתחיל לסדר את הפרות ומסתבר שעל כל פרה יש שלט עם אות, וכשהן מסתדרות זה אמור לצאת "טס, התינשאי לי" אבל הפרות לא מסתדרות בסדר הנכון וזה מאוד מצחיק.... ואז ניק מוציא טבעת, ופונה לטס ואומר לה "אני לא יודע למה לקח לי כל כך הרבה זמן להגיד את זה, אבל אני אוהב אותך. את האישה הכי מדהימה, נמרצת, מעצבנת (?????????? לא ברור למה הוא אמר את זה), כשאני איתך אני מרגיש בבית" ועוד כל מיני דברים רומנטיים שלצערי אני לא זוכרת.... ואז הוא פונה ואומר: "טס שארלוט מקלאוד, וויל יו מרי מי?" וטס מתחילה לחייך, ואומרת לו שהיא תיכננה להציע לו בעצמה, רק שדייב כל הזמן הפריע... ואז ניק שואל, "זה כן?" וטס מחייכת חיוך ענק וחמוד ואומרת "כן!!!!!!!!" ואז הם מתנשקים ומתחבקים!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן!!!!!!!!!! אני מקווה מאוד שלא שכחתי כלום..... בטוח יהיו שידורים חוזרים מתישהו ואז תוכלי לראות בעצמך. יכול להיות שיש את הקטע הזה באתר הזה: www.fans-of-mcleods.com יש שם מלא קטעים מהסידרה. בהצלחה!