שירשור הפרק היומי

נועה167

New member
פרק יפה!!!!

בהתחלה דווקא היה נחמד אבל הסוף היה מדהים, נקרעתי עם הקטע עם הפרות חחחחח אחלה הצעה זה מגניב!! קיין הזה, אהבתי אותו דווקא בהתחלה (גם כי אני אוהבת את השחקן) אבל עכשיו הוא מעצבן.... והוא גם משקר לסטיבי והיא סתם תיפגע בסוף זה ברור.... ככה שעכשיו אני לא אוהבת אותו. אבל אח שלו חמוד ;) קייט הזאת שרוטה אבל מה שג'ודי עשתה היה חמוד. קיצר אחלה של פרק!

Piece of Wood

New member
נכון!!!../images/Emo10.gif../images/Emo182.gif|אליהו|

דייב היה כל כך מסכן! אוווף! הוא וטס צריכים להיות ביחד זה כל כך מעצבבבבן, הוא הרבה יותר חמוד, ניק סתם מעצבן.... ניק היה צריך לספר לטס ראשון ולא דייב, חבל שהוא לא עשה את זה
בעעע...באסה

moonlight 15

New member
פרק פשוט מעולה!! ../images/Emo99.gif ../images/Emo29.gif

סוף סוף!!!!! כמה חיכינו!! איזה חמודה הייתה ההצעת נישואים!!!!
יווו הוא כזה מתוק!!!! (למרות הקטע עם סאלי)
קייט קצת עצבנה אותי.
א אבל לא נורא. נסלח לה. כי טס וניק סוף סוף מתתנים!!!!

moria007

New member
אוי, איזה כייף!!! איזה רומנטי ניק!!

אין לי מילים!!!! סוף סוף!!!!!! איזה רומנטי!!!!!!!!!!!!! איזה יופי שניק רצה גם להציע לה להתחתן!!!!!!!!!! וואו!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני גם רוצה שניק יציע לי להתחתן.......................... ובקשר לשאר הפרק: איזה חולת נפש קייט!!!! מה זה הקטע הזה של ההשגיות המטורפת הזו שלה???? זה ממש מוגזם, וזה מוזר שזה לא מעצבן את ג'ודי, שהיא כזאת קלילה ומגניבה.... מה לעזאזל קיין מסתיר???? לדעתי זו משחתת רכבים גנובים. מאנייק. מזל טוב לטס וניק !!!!!!!!!!!!!

shllomts

New member
הדבר הכי מגניב בעולם- פרות בשורות

ההצעה הכי מקורית שראיתי...

yaelelele

New member
אחלה פרק../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

רק הקיין הזה ממש לא אוהבת..
.. סטיבי לא קולטת! וממש כאב לי היום על דייב..
ממש חמוד.. וממש אוהב אותה. וניק עם הפרות חבל על הזמן
חחחחחח

the friend

New member
אתם לא מאמינים מה קרה לי

הקלטתי את הסדרה כי לא הייתי בבית ו... הקסטה נגמרה לי ב5 דקות האחרונות!!!! הספקתי לראות את הקטע שניק אומר לטס "תשארי" וגם אחכ קצת שהם נכנסו לבית שלו.. ו... זהו!!!!! וכל כך התבאסתי אין לכם מושג. אז בבקשה... תתארו לי בפרוטרוט מה היה אח"כ ואיך בדיוק ניק הציע נישואין. תתארו כל דקה מצידי! כל כך חיכיתי לזה ואיזה באסה שהפסדתי בבקשה - תתארו לי מה היה. אני מחכה....

moria007

New member
../images/Emo99.gifפירוט הצעת הנישואים../images/Emo23.gif

היי! אכן, מקרה מצער ביותר, העיניין עם הקלטת וידאו... אני מאוד מזדהה... אז ככה: ניק אומר לטס שהוא רוצה שהיא תישאר, שזה מה שהוא רצה כל הזמן.... ואז רואים אותם נכנסים לחדר של ניק וסוגרים את הדלת (חוצפנים! תנו לנו לראות קצת אקשן! חיכינו כל כך הרבה זמן!!!). הדבר הבא שרואים זה את טס ישנה, במיטה של ניק, שרואים לה את הגב, כלומר רומזים לנו שהם שכבו בלילה. ניק בא לטס ומעיר אותה, אומר שיש לו הפתעה בשבילה. היא מתעוררת ואומרת, "מה, ארוחת בוקר?" וניק אומר: "זה יותר טוב מארוחת בוקר"... אח"כ רואים אותם באחד השדות, עם פרות ורוי. טס שואלת, "מה, הבאת אותי עד לכאן כדי לראות פרות?" אז ניק אומר שאלו פרות מיוחדות ומאומנות היטב... ואז הוא שורק לרוי, ורוי מתחיל לסדר את הפרות ומסתבר שעל כל פרה יש שלט עם אות, וכשהן מסתדרות זה אמור לצאת "טס, התינשאי לי" אבל הפרות לא מסתדרות בסדר הנכון וזה מאוד מצחיק.... ואז ניק מוציא טבעת, ופונה לטס ואומר לה "אני לא יודע למה לקח לי כל כך הרבה זמן להגיד את זה, אבל אני אוהב אותך. את האישה הכי מדהימה, נמרצת, מעצבנת (?????????? לא ברור למה הוא אמר את זה), כשאני איתך אני מרגיש בבית" ועוד כל מיני דברים רומנטיים שלצערי אני לא זוכרת.... ואז הוא פונה ואומר: "טס שארלוט מקלאוד, וויל יו מרי מי?" וטס מתחילה לחייך, ואומרת לו שהיא תיכננה להציע לו בעצמה, רק שדייב כל הזמן הפריע... ואז ניק שואל, "זה כן?" וטס מחייכת חיוך ענק וחמוד ואומרת "כן!!!!!!!!" ואז הם מתנשקים ומתחבקים!!!!!!!!!!! מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הגיע הזמן!!!!!!!!!! אני מקווה מאוד שלא שכחתי כלום..... בטוח יהיו שידורים חוזרים מתישהו ואז תוכלי לראות בעצמך. יכול להיות שיש את הקטע הזה באתר הזה: www.fans-of-mcleods.com יש שם מלא קטעים מהסידרה. בהצלחה!

shllomts

New member
אני כל פעם מתפעלת מחדש

מהיכולת שלך לזכור כל פרט ולתאר את הפרקים במדויק. כל הכבוד.

the friend

New member
תודה, תודה תודה

עזרת לי מאוד. אני ממש יכולה לדמיין את ההצעה .... המון תודה!!!

sibonishani

New member
למה אין ספויילרים באתר../images/Emo35.gif

חברים וחברות יקרים, למה, אבל למה אף אחד או אחת לא מביא/ה לנו איזה ספויילר עסיסי לאוחזו בין שינינו הרעבות כמנה ראשונה לשנה החדשה, אנא מכם, משהו... אפילו משהו בסגנון- לרוי יהיו עוד פעם גורים... תבואו על הברכה

למעלה