קליפ מהמם אלההההה תודה על התמונות הן באיכות ממש טובה הקליפ יוצא ב-19
° °•Eowyn•° New member 19/8/03 #60 ../images/Emo99.gifקליפ מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo94.gif אלההההה תודה על התמונות הן באיכות ממש טובה הקליפ יוצא ב-19
../images/Emo99.gifקליפ מהמם../images/Emo99.gif../images/Emo94.gif אלההההה תודה על התמונות הן באיכות ממש טובה הקליפ יוצא ב-19
• •° R£anima†ioN •° New member 19/8/03 #61 ../images/Emo2.gif אופס!זה יוצא ב-15 ../images/Emo105.gif ותודה אבל לא אני צילמתי
° °•Eowyn•° New member 19/8/03 #64 בכל מקרה../images/Emo94.gif זה קשה לשים 407956079 תמונות בפורום כל הכבוד וב-15 זה אפילו יותר טוב
O olly v New member 20/8/03 #65 וואי! זה נראה קליפ פצצה! תודה על התמונות.... רק למה אני לא מצליחה להוריד אותו מקאזה?!
O olly v New member 20/8/03 #66 הצלחתי! הצלחתי! הצלחתי! איזה שיר פצצה! וקליפ מדהים! אני חושבת שעכשיו אני אוהבת את השיר אפילו יותר מקודם..... שמתם לב , שלפעמים קליפ מוסיף לשיר ולפעמים גורע?... הפעם הוא בהחלט הוסיף ובגדול! רק אני לא מבינה מה הקטע של הבחורה?....
הצלחתי! הצלחתי! הצלחתי! איזה שיר פצצה! וקליפ מדהים! אני חושבת שעכשיו אני אוהבת את השיר אפילו יותר מקודם..... שמתם לב , שלפעמים קליפ מוסיף לשיר ולפעמים גורע?... הפעם הוא בהחלט הוסיף ובגדול! רק אני לא מבינה מה הקטע של הבחורה?....
N NuFiFiT New member 20/8/03 #67 גם לי זה קרה שעכשיו אני אוהבת יותר את השיר.... נראה לי שהקטע של הבחורה זה היא מרוחקת כזאת ומוזרה אז לא רוצים להיות חברים שלה או משהו כזה...
גם לי זה קרה שעכשיו אני אוהבת יותר את השיר.... נראה לי שהקטע של הבחורה זה היא מרוחקת כזאת ומוזרה אז לא רוצים להיות חברים שלה או משהו כזה...
A AC2k3 New member 20/8/03 #70 Somewhere I belong וpoints of authority מהריאנימיישן.... אבל בטוח יש עוד כי לגבי השאר אני לא יודע.... אני אברר...
Somewhere I belong וpoints of authority מהריאנימיישן.... אבל בטוח יש עוד כי לגבי השאר אני לא יודע.... אני אברר...
A AC2k3 New member 20/8/03 #72 אה רק עכשיו ראיתי שכן הצלחת... לא משנה... מי שלא הצליח...קליק ימני->save target as/שמירת יעד בשם
A AC2k3 New member 20/8/03 #73 וווואיי איזה קליפ חזקקק לדעתי העלה את השיר בכמה דרגות.... אה וד.א נחמד השרשור שעשית...
• •° R£anima†ioN •° New member 20/8/03 #75 ../images/Emo2.gif אתם צודקים../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif גמני חושבת שהקליפ הוסיף מאווווד לשיר!!! לפני שראיתי את הקליפ זה היה סתאם שיר.. כאילו לא שמעתי אותו יחסית הרבה אבל עכשיו כן כי הקליפ פשוט עשה אותו כל כך יפה שכל פעם שאני שומעת אני נזכרת בקליפ
../images/Emo2.gif אתם צודקים../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif גמני חושבת שהקליפ הוסיף מאווווד לשיר!!! לפני שראיתי את הקליפ זה היה סתאם שיר.. כאילו לא שמעתי אותו יחסית הרבה אבל עכשיו כן כי הקליפ פשוט עשה אותו כל כך יפה שכל פעם שאני שומעת אני נזכרת בקליפ
O olly v New member 20/8/03 #76 יש שם את הקטע... של הבחורה המסכנה....כמו בקראולינג..... זה נוגע ללב , ובהחלט עובד - אני בטוחה שהקליפ ממש יצליח!
יש שם את הקטע... של הבחורה המסכנה....כמו בקראולינג..... זה נוגע ללב , ובהחלט עובד - אני בטוחה שהקליפ ממש יצליח!
• •° R£anima†ioN •° New member 20/8/03 #78 נאכוןן ../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif הקליפ גם מזכיר לי קצת את קרולינג באמת
נאכוןן ../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif הקליפ גם מזכיר לי קצת את קרולינג באמת
N NuFiFiT New member 20/8/03 #77 גם אני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo85.gif עכשיו אני מתחילה לשמוע מהשיר הזה....