סיכום שבועי

Maddie

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo42.gifסיכום שבועי../images/Emo210.gif../images/Emo41.gif

מצעד הלהיטים של פאניק:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה של השבוע:
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שאהבתן:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטים:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
סוף שבוע מעולה לכולן

3has3

New member
../images/Emo153.gif זאת הפינה של שירO:

אבל לא נורא(H) מצעד הלהיטים של פאניק: לא שמעתי פאניקX: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כל האלבום החדש של אלסנה.D: הלהקה של השבוע: אלסנהD: ויערה יודעת למה;; אלבום שחרשתן עליו: החד של אלסנהD: הוא יצא ביום שלישי ומישהו שלח לי אותוD: קליפ שאהבתן: אוי, אמ, לא ראיתיO: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנה מוסטנה(H), ברני מק, המשרד וואט איי לייק אבאוט יוD: ומה עובר על בריאן או ריאן או איך שלא קוראים לוXD" בקיצור, הוט3
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הטיפשות שלי. פאק. משהו ששימח: מישהו*-* משהו שהעציב: הטיפשות שלי, שוב. ציטוטים: אני לא זוכרת ממש... אני רק זוכרת שהיה ביום חמישי שיעור לשון ועשרים דקות מהשיעור שרנו כל מיני שירים כמו ידיים למעלה וכאלהD: ולמורה לא היה אכפתXD" היא ממש צחקהD: ובכלל סיפרנו בדיחות וצחקנו עד שנמאס לה;;; ובשיעור מתמטיקה המורה חילקה את המיצבים וחוץ מזה לא עשינו כלום אז כמה בנים שיחקו בכדור, היא לקחה להם ואז החליטה לשחק עם זה מסירותXD" אז שיחקנו ואז היא כזה:"מהר מהר אין זמן!" יצא ששיחקנו עם המורה בכדור עשר דקותD: עד הצלצולXD" מתנגן בראש / בפלייליסט: אלסנה,A7F המלצת השבוע: לא יודעתX: התמונה הכי חמה: XD" שיואו, הייתי פוטוגנית השבוע_()*&^%$# אבל אני אשים תמונה של אחד הציורים שחברה שלי ציירה והביאה לי באמצע השיעוריםXD" והמורה לערבית כמעט החרימה|סנוב| הודגש באמצעות מדגישומטיק

Maddie

New member
לא פתחו אז פתחתי ../images/Emo13.gifסורי../images/Emo118.gif

3has3

New member
../images/Emo153.gif לא נוראD:

פעם הבאה נצטרך לחכותD:

DontWakeMeUp

New member
אוקי.

מצעד הלהיטים של פאניק: אמ היו הרבה. מהראשון והשני. אין לי כוח לכתוב. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: כנ"ל. הלהקה של השבוע: ביטלס
גיליתי שירים ממש טובים שלהם. אלבום שחרשתן עליו: cute is what we aim for יש רק אחד אז זה הוא. קליפ שאהבתן: נמממ... Kids In Glass Houses - give me what i want יש שם קיר כזה שכתוב בהכל "give me what i want" אני כ"כ רוצה קיר כזה. תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: סטרדיי נייט לייב. צחוק מעבודה. אורות ליל שישי
האנטומיה של גריי. מרפאה פרטית. ו.....זהו נראה לי. משהו שהכעיס אתכם השבוע: יס זונות.
אין לי כוח לשבועות בכפר. כ"כ חופר. משהו ששימח: 80 במפמ"ר יאייייי המצאתי שם דברים חבל על הזמן D: משהו שהעציב: אני רוצה להיות בת 21.
ואמ. לא משהו מיוחד ציטוטים: היו הרבה... רגע אני חושבת. לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: עכשיו? כלום. המלצת השבוע: dont you ever give up ברנדון החכם הזה
אני יאמץ את זה או משהו. התמונה הכי חמה: הכי יפה בעולם. 3>

DontWakeMeUp

New member
כי שם מותר לשתות ולהכנס לברים רק בגיל 21

אומגאד את טסה?!?!?!?!?!!? לכי להופעה של פאניק. בעצם אל תלכי כי אז אני יצטרך להרוג אותך מקנאה מצטערת. אומגאד לכיי ותביאי לנו תמונות משם וחתימות וכאלה. יואוווו אני כ"כ שונאת אותך עכשיו [זה שנאה טובה חח] אם אני הייתי טסה הייתי אומרת לאמא שלי שחייבים ללכת להופעה שלהם כי אז אני לא יפסיק לחשוב על זה שלא הלכתי ויכולתי ללכת. |שותקת|

חחחחחחחחחחחח ~מתה~

ברור שאני אלך!!! ואני אביא לכולללללללללללללנוווווו חתימות D: את קורעת XD

שבוע טוב ! ../images/Emo13.gif

מצעד הלהיטים של פאניק: NITA כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: The used - Bulimic The bird and the worm Maybe memories Smother me (Demo) On my own Blue and yellow Sweet child o mine של גאנז
BFMV - Hearts burst into fire Forever and always Seven days Tears don't fall Say goodnight וכל האלבום Rocks של אירוסמית' הלהקה של השבוע: אירוסמית', בולט, גאנז והיוזד D: אלבום שחרשתן עליו: BFMV - Scream AIM Fire Aerosmith - Rocks קליפ שאהבתן:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנוטמייה של גריי מספרים
הדוגמנית הכי חכמה ביותר
חורשת על MTV2
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הם רוצים להוריד את MTV2 המטומטמים האלה! השרמוטה המכוערת הזו התחילה עם החבר שלי מול הפרצוף שלי! משהו ששימח: אנחנו עשרה חודשים
משהו שהעציב: מותו של אדיר ז"ל
ציטוטים:
מתנגן בראש / בפלייליסט: Guns N' Roses - Dont cry המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה: ME >

MichRanger

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo185.gif

מצעד הלהיטים של פאניק:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: עברי לידר- תמיד אהבה עברי לידר- ואולי מטרופולין-לא אומרת כלום Marylin Manson - Tainted Love Macy Gray - I Try ועוד הרבה של קווין..
הלהקה של השבוע: מטרופולין
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שאהבתן:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: שנות ה70
משהו שהכעיס אתכם השבוע: לא זוכרת חח
משהו ששימח: לא יודעת XD
משהו שהעציב: אמ לא נראה לי שהיה ממש
ציטוטים: אוף היו לי כלכך הרבה ושכחתי אותם ><
מתנגן בראש / בפלייליסט: imogen heap-hide and seek
המלצת השבוע: ... לא יודעת XD
התמונה הכי חמה:

למעלה