סיכום שבועי

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo45.gifהוא בן האומנים היחידים מישראל שאני

מסגולת לשמוע.

MichRanger

New member
מטרופולין ../images/Emo99.gif../images/Emo185.gif

ביום האצמעות הם הופיעו בזכרון D: וגם ביום חמישי בעבודה עברית

NoAmItA ChAn

New member
שבוע טוב לכולם D:

מצעד הלהיטים של פאניק: X כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: מכ"ר - דה אנד ודה שארפסט לייבס 3> הלהקה של השבוע: מכ"ר. אלבום שחרשתן עליו: TBP. קליפ שאהבתן: ?! תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: X משהו שהכעיס אתכם השבוע: הרבה. משהו ששימח: לא זוכרת. משהו שהעציב: הרבה. ציטוטים: אני: "אם אין אני לה - וילה!" טל: "אני מפגרת ליפול. ... אהההההה, מפחדת ליפול!" XDDDDDDDDD טל: "טוב, נעם, עכשיו אני צריכה לקחת מהטוסט שלך". אני: "מה? למה? את אוהבת אותו יבש?" עטר: "*מצביעה* סג!" XDDDDDDDDDDDDD טל: "אקסדידידידידידיגגגגגגגג" (מי שלא הבין - XDDDDDגגגגג). בטח היו עוד XP חברה שלי, גל, על מישהו: "משטרת המפגרים עושה וויאו וויאו עם הסירנה. עשי טובה לך ולעולם ודחפי אותו לאיזה כביש". שבוע הספר. אמא שלי: "נעם, למה הבאת אותי לכאן? יש כאן ספרים שלא מעניינים אותי". אני: "אבל אנחנו הולכים לפי הספר. ... אהההה, הסדר!" ליסה: "לאאאאאאאאאא! *נמסה*". אני: "תמוסי! בהצלחה!" מתנגן בראש / בפלייליסט: דה אנד 3> המלצת השבוע: מוזיקה וקאפקייקס. התמונה הכי חמה: X

3has3

New member
../images/Emo153.gif XDDDDDDDDDDDDDDD

אוי, טל, טלXDDDDD אני מפגרת ליפולXDDDDDDDDDDD את יודעת שיכולתי לפגוש אותך?(H) אבל לא הרגשתי טוב;;

Mor Ross

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo205.gif

מצעד הלהיטים של פאניק: מה אמורים לכתוב פה ? XD כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: האמ , vacation - simplr plan הלהקה של השבוע: פאניק. :) אלבום שחרשתן עליו: פריטי אוד XD |ממש ממש חרשתי. הורדתי אותו למחשבXD| קליפ שאהבתן: http://www.youtube.com/watch?v=gJ_qrhkwT-o&feature=related תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האאאאמ, אין P: משהו שהכעיס אתכם השבוע: שלא הלכתי לכרמ"ס :( משהו ששימח: שיש שבועות XD משהו שהעציב: שבועות היה לא כיף >>" ציטוטים: אין מתנגן בראש / בפלייליסט: ליינג איס דה מוסט פאן דאט גירל קאן האב וידאאוט טאקינג הר קלודאט אוף. XDD *רשמתי הכל, כל הכבוד.* המלצת השבוע: אין.. 0: התמונה הכי חמה: >>> בקיצור השבוע ממש ממש חרשתי על פאניק O: שמעתי רק אותם כמעט! XD

את לא יכולה לפתוח הודעה חדשה ^^

היית צריכה לשרשר להודעה של"סיכוןם שבועי".. את לוחצת על"הוסף תגובה" לא פותחים עוד הודעה XD בטח לא הסברתי ברור ><

Mor Ross

New member
אבל לא פתחתי הודעה חדשה! ../images/Emo6.gif../images/Emo79.gif../images/Emo205.gif

ואני יודעת איך משרשרים

איזה מוזר../images/Emo12.gif

כנראה המחשב שלי התפגר הוא הראה לי את ההודעה שלך כמו הודעה חדשה :D סורי

למעלה