@..@;
Y Yu vi New member 8/10/07 #26 ../images/Emo99.gif!!! והבס שלו כלכך יפההה../images/Emo2.gif../images/Emo85.gif
B baril New member 8/10/07 #30 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif!!!
B butbut New member 8/10/07 #7 ../images/Emo76.gifחחח איזה חיוך דני דופק כאן:] התגעגעתן לחיוכים שלו כמוני?
S SweetLikePoynter New member 8/10/07 #18 החיוווך!!../images/Emo99.gif הרבה זמן לא ראיתי חיוך כזה, אמיתי, על הפרצוף שלו!! התגעגתיייי!!! [דמעות אושר יש מצב שזה בגלל שהוא נפרד מאוליביה???
החיוווך!!../images/Emo99.gif הרבה זמן לא ראיתי חיוך כזה, אמיתי, על הפרצוף שלו!! התגעגתיייי!!! [דמעות אושר יש מצב שזה בגלל שהוא נפרד מאוליביה???
S SweetLikePoynter New member 8/10/07 #44 לא.. כאילו אני לא יודעת..../images/Emo3.gif אבל יש לי הרגשה כזאתי.. הוא באמת הרבה זמן לא חייך חיוך כזה כמו שהוא תמיד מחייך.. והוא גם פחות מטפח את עצמו [מה רק אני שמתי לב?! ] אז כל הסיבות מעידות על זה שקרה משו עצוב וזה יכול להיות פריזה מאוליביה כי כבר לא רואים אותם ביחד.. אבל כל זה רק השערה שלי..
לא.. כאילו אני לא יודעת..../images/Emo3.gif אבל יש לי הרגשה כזאתי.. הוא באמת הרבה זמן לא חייך חיוך כזה כמו שהוא תמיד מחייך.. והוא גם פחות מטפח את עצמו [מה רק אני שמתי לב?! ] אז כל הסיבות מעידות על זה שקרה משו עצוב וזה יכול להיות פריזה מאוליביה כי כבר לא רואים אותם ביחד.. אבל כל זה רק השערה שלי..
S ShellyJones New member 10/10/07 #50 את בטוחה? ../images/Emo7.gif באמת הרבה זמן לא רואים אותם ביחד =|
O OneStepCloser New member 10/10/07 #51 אני בעד שישארו ביחד../images/Emo99.gif XDDDDDDD איך את יודת שהם עדיין ביחד?
S Sivan McFLY New member 8/10/07 #24 ../images/Emo210.gif אני התגעגעתי יותרררר ../images/Emo99.gif דני בוייייי דני בוייייייייייייייייי תגידו לה שלא תיגע בו ככה הוא שלי
../images/Emo210.gif אני התגעגעתי יותרררר ../images/Emo99.gif דני בוייייי דני בוייייייייייייייייי תגידו לה שלא תיגע בו ככה הוא שלי
Y Yu vi New member 8/10/07 #28 ../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo85.gif כשראיתי תתמונה בטעות צרחתי "יואווווווו" בבית ועכשיו גמלי יש חיוך ענק איזה חיוך מדהים !!!!!!
../images/Emo99.gif!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo85.gif כשראיתי תתמונה בטעות צרחתי "יואווווווו" בבית ועכשיו גמלי יש חיוך ענק איזה חיוך מדהים !!!!!!
B baril New member 8/10/07 #31 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifקקאית מה את מחבקת אותו אני גם רוצה >: חמודי
H HiLa0mcfly New member 8/10/07 #37 איזהה חוצפניתתת!!! שתוריד את היד משםם מייד חוצפנייתתת שכמותתה החיוך
M m i c k e y 15 New member 8/10/07 #42 כל כך התגעגעתיייייי../images/Emo99.gif איזה חיוך מעלף וענקי יש לו והפרחה הזאתי תראו איך היא מחבקת אותו!! אוף.. אני לא יכולה לראות....אני רוצה אותו...די די
כל כך התגעגעתיייייי../images/Emo99.gif איזה חיוך מעלף וענקי יש לו והפרחה הזאתי תראו איך היא מחבקת אותו!! אוף.. אני לא יכולה לראות....אני רוצה אותו...די די
B butbut New member 8/10/07 #8 ../images/Emo76.gifהמעריצות..מחייכות..ושמחות.. וכייך להן!!...שהן שם!!..זבליות..
S Sivan McFLY New member 8/10/07 #23 ../images/Emo210.gifזה כל כך לא הוגן../images/Emo11.gifהחיים הם כאלה כלבה../images/Emo11.gif
B butbut New member 8/10/07 #9 ../images/Emo76.gifדני עם חזהי שמעריצות הכינו!!!XDDDDDDD נכון שיפה לו? XD