אומייגאד! It's SUNDAY!

../images/Emo146.gifיום שני ../images/Emo70.gif :)

היי מיקי, ברוכה הבאה
אוקיי אז ככה, יום ראשון היה רגיל כזה, אחר כך הגיע יום שני *גבות1* חח, נכון סתיו עוברת ? [ לפחות היא תמשיך ללמוד איתנו, היא רק עוברת עיר
], קיצר אמרתי לה שתבוא אליי בערב כזה, ואני, לילך, ועוד 2 חברות ארגנו כזה מין ערב בנות כזה חחח LOL, והיה הכי כיף בארץ !! קנינו לסתיו בלן כזה גדול כמו האלה מיום העצמאות, שכתוב עליו I LOVE U, יפה כזהD: , ומין קופסא כזאת שיש שם מין דבר כזה חחח עזבו ><" , קיצר אכלנו כל החברות ארוחת ערב והיה הכי מצחיק בארץ, ואז הלכנו לחדר, וראינו סרט וחלק מסרטים והיה ממש ממש ממש מצחיק וכיף ! , ואז הם ישנו אצלי כאילו כל החברות, והלכנו לישון באיזה רבע לשש וממש ממש נהניתי :] אוהה עוד 3 ימים ההופעה של סימפל , אתן לא מבינות איך אני מתרגשת :]] *מתרגש* חחח המשך שבוע נעים לכולןןןן

../images/Emo146.gifאוהה ולשאלה היומית../images/Emo26.gif

הממ פתחתי רק כדי להגיב למק במייספייס, אבל הרבה זמן לא הייתי בו

../images/Emo73.gifיום שני-שלישי ../images/Emo6.gif

ברוכה השבה מיקי :) אוקיי.. אז ככה יום ראשון היה היום הכי מיותר בחיים שלי סתם קמתי בשעה 12 וחצי כדי להיסחב עם אבא שלי בכפר סבא עד הערב..ואזזז *גבות5* חיחי אני עוברת דירה אז מאי לילך ועוד שתי חברות שלי ארגנו לי מין מסיבה כזאת בבית של מאי והיה ממש כיף וזה ואכלנו וראינו סרט חחחחח היה מזה מצחיק :) והשאלה אממ.. פתחתי מייספיס רק כדי להגיב למק אבל בזמן האחרון אני כבר לא שם בכלל

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif באיחור S:

נמנ . בקשר לשאלה היומית
יש מייספייס אבל לא משתמשת ><

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifלי יש מייספייס שאני עדיין משתמשת בו D:

כאילו לא כמו פעם שכל היום הייתי בספייס :| אני נכנסת פעם-פעמיים בשבוע

../images/Emo73.gif../images/Emo207.gifנוטשת לכמה ימים ../images/Emo10.gif

אוקי אזז.. אני עוברת דירה מחר מי שלא יודעת
אז אני צריכה לארוז את המחשב שלי
בינתיים אני פה אבל מאוחר יותר אבא שלי יפרק אותו ונראה לי הוא יחזיר אותו רק ביום חמישי או שישי =\ בקיצור אני יתגעגע!
וד"א: עוד יומיים הופעה של סימפל! העאהעאעהאהעאהעאהעהאעהאעהאעהאהעהאעהאהעאהעהאעהאהעהאעהא

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif סתתתיווווו D:

אני אתגעגע
בהצלחה עם הבית החדש ^^ עהעהאהעעההאהעעהאהעהא יאו רק בהופעה עצמה אני באמת אקלוט טת זה נראה לי XD אוף ויש מצב שאני לא הולכת מחר לשדה תעופה :(

אוטו|ספייירר D:

גם אני יתגעגע
ותודה :) העאהעהאעהאעהאעהאהעא אני מזה מתרגשת! מזה בא לי כבר!
לא מסכימים לי ללכת לשדה תעופה
חחח לא נורא לפחות אני הולכת להופעה
אממ.. תגידי באיזה שעה את באה לשם כאילו לגני התערוכה?

../images/Emo73.gifחשבתי לבוא קצת יותר מאחור

למרות שאני חייבת להיות שם לפני כי בטח יבואו מלא אנשים נכון? נראה לי אני גם יבוא באיזה 11 ככה :)

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif אמ, האמת

שיש מלא מעריצות [ממש מעריצות] שההתי בשוק שהם באות ב2 :O לא יודעת כל אחד בא בשעה שונה :] לדעתי 11 זה אחלה ^^

למעלה