פוטושוטים חדשים

m o r 1 0 2

New member
חחחחח,צודקתXD../images/Emo168.gif

עצוב להגיד אתזה,אבל השינוי לא טוב!

dougie10

New member
וואי הם מושלמים פה.... אני רוצה את התקופה הזו

בחזרה!! דני נראה נורא עכשיו עם השיער שלו טום נראה מוזר עם השפם בר-מצווה הזה ודאגי עם הקוצים נראה כמו אחת הלטאות שלו אנ רוצה את תקופת 2008 בחזרה!!!!!

../images/Emo73.gifתודה רבה מור :]

התמונות החדשות פשוט גורמות לי לבכות שאני רואה את התמונות מ2008 ההבדל כל כך משמעותי והם פשוט הולכים ומתכערים! >< הארי היחידי שלא ממש השתנה.. ודאגי נראה ממש חמוד.. אבל דני וטום פשוט נראים נורא עכשיו S: אוחחחח ><

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif תודה מורוש../images/Emo23.gif

בואו נגיד שהם הגיעו לשפל המדרגה
מפה אפשר רק לעלות .. מקוה שזה ישתנה בקרוב וקצת שכל יכנס לזקנים האלה למוח . בכל מקרה אני מרוצה מדאגי

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif אין לי זמן להגיב לכל תמונה אבל..

מדהים
בתקופה הנוכחית הם נראים נורא S: בפוטושוטים מ2008 הם כאלה מושלמים
תודה מור

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo41.gif בתמונות הקודמות עברתי אחד אחד

ושמרתי בפוטושופ.. זה היה מעייף

m o r 1 0 2

New member
בבקשה,בנות../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

אכן עצובב,נקווה לטוב ביותר

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo26.gifסרטונים מה16.9../images/Emo36.gif

דאגי היה ממש חולה ולא הופיע O__O אז הם שרו בלעדיו והם עשו את אייל בי אוקיי, נוט אלון וTCFC באקוסטי &*^*&^) *____* ושני, לדני יש אנרגיות מטורפות וחשק על הבמה, אני לא מבינה מה יש לך :/ אני עכשיו על רום און דה ט'רד פלור אז אני אביא קישור אליו ויש עוד מליון סירטונים מההופעה חסרת הדאגילישס בצד http://www.youtube.com/watch?v=Jpa3PUKbSnE&NR=1 איזה חמוד דני פה יואו

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif עכשיו אולי בהופעה הזאת

ישלו אנרגיות D: בכל מק' אני לא מאמינהההההההההההההההההה הם שרו שירים שאני הכי אוהבת DDDDD: אעאעאעאעאעא
חשבתי הם שכחו אותם XDDDDD אני לא מאמינה שהם שרו את טרנסי בלי דאגי אבל ! פשוט בושה .

sweet shir

New member
זה כלכךךךךך מבאס להולנד שדאגי היה חולה!

כאילו הם קיבלו מלא בונוסים, אבל הופעה בלי דאגי?! חח מסכנים. וברור שדני פרפורמר מדהיייים, למה שמישהו יפקפק בזה?!O:

למעלה