LEAVING MaHIKI NIGHTCLUB LONDON

Dirty wings2

New member
הארי שר ממש יפה../images/Emo99.gif../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif

איזה חמודים הם

עאעאעאעאעאעעאעאעאעאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

האריייייייייייייייייייייייי!!!!!! עאאעאעאעאעעאעאאאא!!!!!!!! גררררררררררר |מתה|

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איך צחקתי בסוף של UCAP XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נפלה לטום המגבת XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ואיך הארי רוקד חחחחחחחח די פשוט נקרעתייייייייי
וואי דאגי כלכך סקסי רק עם מגבת

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifאו-מיי-גד עכשיו שמעתי את הארי!

הוא שר ממש יפה! למרות שזה קצת לא נשמע הקול שלו הוא שר באמת יפה!

purple floyd

New member
יא יא יא יא

איזה מצחיק זה XDDDDDD אני אוהבת אותם
עכשיו תעלומה, טום לא לובש בוקסר מתחת למגבת, אבל דאגי כן? [מחמד זה קשור למה שדיברנו
] הארי שר ממש יפה D: לא כמו דני, אבל בצורה סבילה לגמריי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifחפירה בעוד-1,2,3......כנסו! ושוב תמונה

XDDDDD הוא כזה חמוד!! וטום כזה בוחר XDDD "NOOOO" XD הארי נראה כל כך סקסי בקטע שמראים אותו לראשונה... ודאגי! השיערררררר הוא הולך לחזור לשיער שהיה לו
למה אתה לא אוהב שיער קצר?! זה הכי יפה לך. דאגי נראה כל כך בוגר.....אחחח איזה חמוד הוא אלוהיםםםםםםםםםם דאגי שהוא מחייך וזה! ב-02:40
ושוב יש את השיר של קנייה ווסט!! יאוווווווווו וטום עם המסז' חחחחחח ומה הוא אמר XDDDDDDDDD ואיך שהוא אמר XDDDDDDD משהו עם לאטה XDD צחוקים! ידעתי שהארי הומו
אח דאגי כל כך חתיך שם! ודני נכנס בכניסה סקסית רוקריסטית
עם השיר האהוב עליי של הפוו פייטרס איזה מבטא חמוד! והוא נראה כל כך טובבבבבבבבב!!!!! עם הפוני כזה קצת חלק [שלפעמים ככה הוא נראה אצלי
] רציני הוא נראה ממש טוב שם! שהוא מדבר על ההופעה וזה ושהוא מחייך
חח הארי עם הטיפוח פנים שלו חח חמודדד וטום נראה גם טוב באותו זמן
הם כל כך סקסים! חח דני הנדחף... אומייגאד הסרטון!!!!!! דני הו דני
דני הוא דני
!!! הארי והריקוד
!! ודני ברקע נקרע מצחוק חחחחח ורואים חלק מהתוחס של טום!! חחחחחח אחד הקטעים המצחיקים! והיפים! ודני כל כך גרררררר

hooba

New member
../images/Emo80.gifאומג../images/Emo99.gif

איך אני אוהבת את הקטע הזה שדאגי רץ עם הצלמה לבמה ואז נקרע מצחוק. (התמונה שלו ששמת למטה) אני פשוט חזרתי על הקטע הספציפי הזה איזה 283628736 פעמים. זה כזה @!#$@%#$%!#@$!@$$%$#^$#! איך הוא כולו צוחק ומחייך.. אאררגרגגג!@!!!!
(למרות שבדוגרי, מה שהוא אמר אפילו לא כזה מצחיק ><) והקטע שדאגי אומר לדני שהוא הגזים עם המייק אפ/קאבר אפ/וואטאבר.... ודני כולו צוחק ואזה כזה. "למה עשית את זה?
" XDDDDDD וטום נראה ממשששששששש טוב.

Decay Dance

New member
ענק ענק ענק../images/Emo6.gif

UC&P לטום יש מזל גדול שהוא אמר לא לחולצות המזעזעות האלה שהוא החזיק... הייתי יכולה להתעוור אם החולצות האלה היו מולי.
דאגיייי
איזה חמוד... הוא לא אוהב שיער קצר...אבל אני אוהבת אותו ככה עם קצר.
אני אוהבת אותו עם הכל העיקר לא לחזור לפריזורה המורה שנחה לו על הראש לפני שהוא הסתפר
האריי...OMG הוא סקסי וכשהוא אומר את המילים של השיר לבריאן הזה הוא כזה מושי!!!!!
דני פשוט חפרן שזאת לא מילה....תנשום בנאדם תנשום.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי מהסוף...מתאים להם מה ששמו להם, והארי חחח הוא רקד כמו דוגמנית על קביים....
הצחיק אותי לגמרי ודאגי השקסייייי

m i c k e y 15

New member
רק להודיע../images/Emo26.gif

אני יוריד את כל החלקים לוידאו להורדה ואשים בפורום אבל אני ל א יודת מתי אז פשוט תזכרו ותזיכרו לי לפעמים XDDD

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif למישהי יש את השיר להורדה?

את.. Santa claus is coming to town

loli kiss

New member
תודהתודהתודהתודהתודה ../images/Emo24.gif

אני מתה על UC&P ואין לי הוטט :/ בכל אופן - תתכוננו לחפירה, נכתב הזמן צפייה חח אווו השיר של קניה [אגב מישהי יכולה להעלות לי אותו להורדה? חח] שוב הארון של דני!? XD הוו טוב לדעת שהוא אוהב את חולצות המשבצות-גדולות-קטנות-פיקניק-משוחזרות שלו P: וואי מה שהם עושים נראה כמו מחירת חיסול או משו XD איך יש מלא בגדים וכל אחד נותן לשני ושואל מה יותר טוב חח הארי ודאגי
ס'יפים. "Doug's hair progress" אומאיגאד אני מדמיינת או שהפוני חוזר-ובגדול
יפיוף אחד. אוויי הוא כזה חמודדדדד ארר באלי להתנפל עלייוו. איך הוא מדבר על השיער שלו חח דביל אתה האחרון שצריך להיות מוטרד מהשיער שלו ! פור גאד סייק אתה יפה בכל דבר
אבל אני לא יכולה להתווכח איתו, שיער קצר זה באמת פחות הוא.. *דורשת פוניXD* דיי איך לאורך כל הקטע שהוא מדבר הוא תוך כדי מייעץ להארי מה ללבוש LOL ארר המבטא הזהה
שוב דאגיששש D: הפעם מקפץ ורץ במסדרון חחח הבס שלו לא עבדה בשיר הראשון XDD מסכן, לא נעים .. ושוב, טום והמסאז' בהמשכים
והפעם דוחפים לו מרפק ברגל [לא בתחת P:] "טנצ'ה פאטה לאטה"!?
האא? אני לא מאמינה
המסאזי'סט [אם ככה רושמים את זה XD] של הארי מהסיבוב הקודם
ממש סיפור אהבה בינהםם- "THNL is written about me and him" חחחחחחחחח יופי הארי
"what are u lookin at!? this is gold! this is qualty stuff" אווי הארי LMAO חחחחחחח אווו דני והמבטא
"מנצ'סטר" אררררררר. מזה למה הוא מדבר כ"כ מהר?! XD יופי עכשיו הם גם נהיו קוסמטיקאים
כן כן .. הארי וטיפוח עור הפנים שלו חחחחחחח אוו איזה חיוך טוםםםםםם *נמסה* הוא והארי מול המראה אעאע איזה שקסיםם
וחזרנו לחפירות, רק טום יכול לדבר שנה על אוזניה XD "in ear" יופי דני, הגאונות חחחחחחח אומאיגדאדד סופסוף באיכות מעולה !@#$%^&%$#@!$%^ טוב על הסירטון הזה כבר חפרתי יותר מדי אז בקצרה- דני שקסיי פה ברמות מטורפות
התלבושת הזאתי של רוקיי ארררר *נמסה* טום ודאגי נראים מעלה, וגם הם שקסים בטירוף במגבות האלה, ועוד לשניהם יש קעקועים אז בכלל
הארי, גם הוא סקסי, בתור ג'ון טרבולטה נחשף פה כאדם הכלוא בגוף של רקדנית קשוחה XD וואו איז כישורי ריקוד
בקיצור ולסיום- הסירטון הזה הוא התגלמות הSEXYNESS
, לא לבעלי לב חלש חחח ובקשר לסירטון של- Santa claus is coming to town - הארי שר ממש יפה! נכון שלא נתנו לו הרבה לשיר כי עדיין הוא אפעם לא שר..אבל יש לו אחלה קול חח הוו, זה היה מעייף
חח

DoLi it is Me

New member
XDD חבורת טיפשים

אבל השיער דל דני נראה טוב
חח הארי XDD... רק נישפכתי ממנו XDDD

m o r 1 0 2

New member
אחחחח...כוננות לחפירה../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

טום עם הבגדיםם NOO
כזה מתוקק
והחולצה הורודה של דני