תודהתודהתודהתודהתודה ../images/Emo24.gif
אני מתה על UC&P ואין לי הוטט :/ בכל אופן - תתכוננו לחפירה, נכתב הזמן צפייה חח אווו השיר של קניה [אגב מישהי יכולה להעלות לי אותו להורדה? חח] שוב הארון של דני!? XD הוו טוב לדעת שהוא אוהב את חולצות המשבצות-גדולות-קטנות-פיקניק-משוחזרות שלו P: וואי מה שהם עושים נראה כמו מחירת חיסול או משו XD איך יש מלא בגדים וכל אחד נותן לשני ושואל מה יותר טוב חח הארי ודאגי
ס'יפים. "Doug's hair progress" אומאיגאד אני מדמיינת או שהפוני חוזר-ובגדול
יפיוף אחד. אוויי הוא כזה חמודדדדד ארר באלי להתנפל עלייוו. איך הוא מדבר על השיער שלו חח דביל אתה האחרון שצריך להיות מוטרד מהשיער שלו ! פור גאד סייק אתה יפה בכל דבר
אבל אני לא יכולה להתווכח איתו, שיער קצר זה באמת פחות הוא.. *דורשת פוניXD* דיי איך לאורך כל הקטע שהוא מדבר הוא תוך כדי מייעץ להארי מה ללבוש LOL ארר המבטא הזהה
שוב דאגיששש D: הפעם מקפץ ורץ במסדרון חחח הבס שלו לא עבדה בשיר הראשון XDD מסכן, לא נעים .. ושוב, טום והמסאז' בהמשכים
והפעם דוחפים לו מרפק ברגל [לא בתחת P:] "טנצ'ה פאטה לאטה"!?
האא? אני לא מאמינה
המסאזי'סט [אם ככה רושמים את זה XD] של הארי מהסיבוב הקודם
ממש סיפור אהבה בינהםם- "THNL is written about me and him" חחחחחחחחח יופי הארי
"what are u lookin at!? this is gold! this is qualty stuff" אווי הארי LMAO חחחחחחח אווו דני והמבטא
"מנצ'סטר" אררררררר. מזה למה הוא מדבר כ"כ מהר?! XD יופי עכשיו הם גם נהיו קוסמטיקאים
כן כן .. הארי וטיפוח עור הפנים שלו חחחחחחח אוו איזה חיוך טוםםםםםם *נמסה* הוא והארי מול המראה אעאע איזה שקסיםם
וחזרנו לחפירות, רק טום יכול לדבר שנה על אוזניה XD "in ear" יופי דני, הגאונות חחחחחחח אומאיגדאדד סופסוף באיכות מעולה !@#$%^&%$#@!$%^ טוב על הסירטון הזה כבר חפרתי יותר מדי אז בקצרה- דני שקסיי פה ברמות מטורפות
התלבושת הזאתי של רוקיי ארררר *נמסה* טום
ודאגי נראים מעלה, וגם הם שקסים בטירוף במגבות האלה, ועוד לשניהם יש קעקועים אז בכלל
הארי, גם הוא סקסי, בתור ג'ון טרבולטה נחשף פה כאדם הכלוא בגוף של רקדנית קשוחה XD וואו איז כישורי ריקוד
בקיצור ולסיום- הסירטון הזה הוא התגלמות הSEXYNESS
, לא לבעלי לב חלש חחח ובקשר לסירטון של- Santa claus is coming to town - הארי שר ממש יפה! נכון שלא נתנו לו הרבה לשיר כי עדיין הוא אפעם לא שר..אבל יש לו אחלה קול חח הוו, זה היה מעייף
חח