McWeekend

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif וויקנד :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: טרסי בעיקר D: כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: muse - undisclosed desires Bright Eyes-First Day of my life foo fighters - learn to fly james_blunt-youre beautiful jemes blant - goodbye my lover daniel powter - you had a bad day oasis -let there be love thriving ivory - angels on the moon bob dylan - knocking on heavens door הלהקה המגניבה של השבוע: אוסיסז קליפ שעשה לכן את זה: - תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול,כ"מ המנטליסט וכל אלה D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: חח מלא במיוחד המשפחה המטומטמת שלי משהו ששימח: טיוווול! , תעודה,ממוצע 92 וחצי!:) , המון צחוקים והכל משהו שהעציב: כנ"ל למה שהכעיס ציטוטיה: חחח עשינו במדעים עבודה על פרחים,והיינו אמורים להגיש יום רביעי, היום היה לנו שיעור במדעים והלכנו למעבדה, ועזרתי למורה[גליתתתת כפרעלייה] להכין את השולחן את התערוכה... אז עברנו אחד אחד והגענו אליי,עשיתי עבודה על כלנית וקראתי לה דורותי חח קיצר,יצאתי החוצה לשים את העבודה ואת הפרח על השולחן,לשנייה לא הסתכלתי ובוף.אין לדורותי עלי כותרת. אני חוזרת למעבדה ו-"גלית.זה קרה ברגע.דורותי התאבדה." - - - בטיול היה לנו הורה מלווה מזה מצחיק בלעדיו הטיול היה חתיכת שיעמום D: אז הוא סיפר לנו בדיחה: אמריקי,רוסי ועיראקי נכנסים לכלא. רגע לפני שכל אחד מהם נכנס למאסר 25 שנה בכלא נתנו לכל אחד מהם משאלה, שאלו את האמריקי מה הוא רוצה הוא אמר "אני רוצה הספקה של המבורגרים!" שאלו את הרוסי מה הוא רוצה,הרוסי אמר "אני רוצה הספקה של יין!" שאלו את העיראקי מה הוא רוצה הוא אמר "אני רוצה הספקה של סיגרות!" המשאלות של כולם התגשמו,וכך היה,לאחר 25 שנה פותחים את הכלא של האמריקאי רואים אותו כולו שמן יושב אוכל המבורגרים. עברו לרוסי ראו אותו אחריי 25 שנה בסבבה שלו כולו מסטול עברו לעיראקי אחריי 25 שנה עדיין עם הסגרייה ביד,שואל,"תגיד יש לך אש?" מתנגן בראש / בפלייליסט: חחחח חפרו לי במוחחחח עם "לא אתתתתתת" המלצת השבוע: אל תאכלו יותר מידי חמצוצים בטיולים שנתיים.O_O התמונה הכי חמה: מממ אינלי \:

ריהותם

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo29.gifMcWeekend

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Lies FIL Down By The Lake
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Owl City-Fireflies Gorillaz-Clint Eastwood 19-2000 Red Hot Chili Peppers-Around The World השיר הכי מושלם אבר! By The Way
הלהקה המגניבה של השבוע:
Owl City Gorillaz Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שלא תיקנו לי את הציונים הלא טובים בתעודה.אידיוטים.הם צריכים להדפיס לי תעודה חדשה
אנשים...
משהו ששימח:
קניתי בדים לתחפושת!
ארנק חדש לאוסף
תעודה סבבה לגמרי(חוץ ממה שצריך לתקן...) העוגה שיצאה לי ולשני...שלמות! ממירים חדשים בבית,אחד HD ואחדMAGIC
משהו שהעציב:
אתמול...אבל עבר שטויות
ציטוטיה:
אתמול איש לא מוכר:"סליחה,אני מלוכלך בגב?" אני:"קצת..." איש לא מוכר:"קצת הרבה או קצת?" אני:"קצת..." איש:"אוקיי,תודה"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Owl City-FireFlies
המלצת השבוע:
השיר Fireflies,נדבקתי בו ממש ממש חזק!אני מתה עליו
התמונה הכי חמה:
היו לה 4 לייקים בפייסבוק,אז... וקרדיט לנדב המדהים בצילם את זה!

../images/Emo109.gifמקוויקנד אחרי...כמה שנים?../images/Emo194.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: - כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Fireflies- Owl City Whatcha Say- Jason Derulo Tik Tok- Kesha מכורה קשות לשלושתם!! הלהקה המגניבה של השבוע: - קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=iNzrwh2Z2hQ מלא מלא שירים מחוברים זה ממש מגניב
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול, האוס, ארץ נהדרת, הטופ מודל הבאה 10 משהו שהכעיס אתכם השבוע: שקבעו לנו 3 מבחנים בשבוע ולמרכזות לא אכפת >>" משהו ששימח: עברתי תיאוריה!! עם טעות אחת D: , התחלנו לערוך את הסרט בתקשורת להלהלה משהו שהעציב: לכלב שלי היה ממש ממשששש נפוח בצד אחד של הפה והוא נראה כזה אומלל :< ציטוטיה: ילד שאיחר לכיתה: אהה אני יצאתי מהבית...ואז חזרתי............שכחתי את התיק. טוב זה היה ממש מצחיק בכיתה
מתנגן בראש / בפלייליסט: I Gotta Feeling...אמא שלי חושבת שהיא מגניבה כי זה הצלצול שלה XD המלצת השבוע: Looklet! התמונה הכי חמה: למישהי יש רעיון לתחפושת?! עוד חודש פורים!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gif

לי כבר יש תחפושת,רק צריך לתפור אותה
זה ממש תלוי מה את רוצה,את יכולה לשאוב רעיונות מכל מיני אתרים. http://www.zoogstercostumes.com/landing/teenhalloween.php http://www.costumecauldron.com/ אלו דוגמא טובה... מזל"ט על התיאוריה! ופייפלייס ממכר בטירוף!הוא נטחן בכל ערוץ MTV אפשרי ואני עדיין מתה עליו!

../images/Emo109.gifאני פשוט שונאת תחפושות מוכנות כאלה XD

וגם אני בחיים לא אלך לתופרת
זה נראה לי מיותר (בלי להעליב או משהו כן? חח) להשקיע כ"כ הרבה כסף בשביל כמה שעות בבצפר ^^" בכל מקרההה...למה את מתחפשת? D: תודה רבה אגב
כן כל השירים שכתבתי הם טחונים לאללה אבל אני התמכרתי אליהם.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני לא קונה משם תחפושת XD

אני לוקחת רעיון לתחפושת ואז עושה תחפושת משלי.נגיד להתחפש למלכת הלבבות ולצייר (או לבקש ממישהו מוכשר לצייר בשבילי) ואז לעשות את התחפושת. חברה שלי תופרת לי אותה :) ואני עדיין לא מגלה(נגד עין הרע וכו',לא אישי או משהו)

../images/Emo109.gifאהה הבנתי../images/Emo3.gif

את האמת ראיתי באתר איזה משהו נחמד שאפשר לעשות XD אז תודה חח

Simple Girl 175

New member
../images/Emo143.gif~נדחפת.כי.אני.מתלהבת.יותר.מידי~

להלהלהלהההה אני לא צריכה תחפושת לפורים כי אני בלונדון בפורים להלהללהלההההההה!@#$%^&*)

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif מזל טוב על התיאוריה../images/Emo24.gif

וואי הקליפ כלכך מגניבב
ממש אבל ממש אהבתי

למעלה