SODISRAEL כבר מעל 1000

sodisrael

New member
SOD ISRAEL חשוב!!!

בנות מי שמעוניינת בבקשה שלחו לי מייל אם הפרטים שלכן (כתובות ושם מלא) ואני אחזור אליכם. אני פשוט רוצה לנהל טבלה מסודרת לא לפספס אף אחת. [email protected] - לכתוב בנושא : דיסק sod ואנושים בנתיים יש 845 חברים!!! אנחנו כל כך קרובים להמשיך לפרסם בנות..אנחנו יכולים לעשות את זה. מי שלא מבין איך להירשם המסנגר שלי [email protected] אני עוזרת לכולם.. http://myspace.com/sodisrael תודה לכולכם באמת!!אתם עוזרים המון

sodisrael

New member
900 חברים!!!!!

אנושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם 900!! חברים!! עוד 1-0-0 ואנחנו שם.. תמשיכו!! מצידי הם כבר בארץ..

sodisrael

New member
983 חברים!!!!!!!!!!

בנות!!!!!! תשמעו אנחנו ממש ממש קרובות!! 983 חברים?!הייתם מאמינות..והכל בזכותכן..חייבים להמשיך עוד קצת אם יש לכם חברות/חברים/אחים/בני דודים..תבקשו מהם טובה! זה חלום. עוד קצת ואנחנו שם.. דרך אגב ישראל כרגע עומדת במקום הראשון בפירסום ה STREET TEAM. אנחנו אולם מדינה קטנה, אבל כרגע אנחנו מעל צרפת (חח מגיע להם!!), ברזיל, איטליה, אפריקה, אמריקה.. אנחנו פשוט גדולים.. אז יאללה מאמץ אחרון.. ושוב..יש בעיה להירשם תפנו אליי [email protected] אני לא נושכת :) ביי ביי

sodisrael

New member
1000 חברים!

טוב אנושים..אז הגענו ל - 1000!! מזל טוב לנו!! כן הם באים..כרגע נשלחה הודעה למנהל שלהם ואני מחכה לתשובה ואישור. מה שכן תארגנו כמה שיותר אנשים להמשיך ולהצטרף להראות להנהלה שיש מגמת עלייה זה תמיד פן חיובי לכן העניין ולא מזיק.. בננות אחלה עבודה! תודה :)

LovE BuSTeD

New member
יו אנחנו כל כך קרובות../images/Emo6.gif

עוד קצת והם פההההההההה=]]]]]]]]] ויאללה כולם לשלוח לה אימלים להזמין תדיסק:)))

Bartal j

New member
וואו 900 אנשים- חלום!!

יאללה אנשים תמשיכו להרשם!! אימלה ..נשאר רק עוד 100 כולה וסוד באים לארץ!!!!!!!

D4Ever

New member
איזה מאאאגניב!!! ישששש

חח את יכולה להודיע להם שיתחילו לארוז חחחח

LovE BuSTeD

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אמרתי שעד הבוקר נגיע לאלף.. חחח

למרות שלפי השעה שכתבת את ההודעה כאן שהגענו לאלף... זה היה רבע שעה אחרי שהלכתי לישון.. חחחחח ישששש!!! הם באים! הם באים!

bustedit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

SOD באים לארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע אמל'הההההההההההההההההההההההההההה ג'יימסססס
יו אנשים אני עומדת לבכותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ג'יימס?!?!?!? בישראל?!?!?!?!!??!!? סטיב?!?!?!?!?! דייב!??!?!?!?!?!?!?!?!?! אמל'הההההההההההההההההה התקף לבבבב *בית חולים*

MayLuvsDoug

New member
../images/Emo9.gif

ח"ח לנו בנוווות וכמובן לשני
את מדהימה
המון המון המון תודע!! יאאאאאאא.

Bartal j

New member
איזה אושר תודה אלוהיםםם!!!!

SOD בארץ יואוווו אני עדיין מתקשה להאמין כאילו אשכרה חנוכה חג הניסים!!! וזה הנס הגדול המקסים והמתוק ויפה שלנווו

DesertRose7

New member
הגשמתם את הבקשה שלי..

כשהייתי בטיול ביקשתי מחן שעד שאני אחזור שתעשה שנהיה מעל 1000.. וזה באמת קרה
והעיקר שזה לא היהי בספטמבר

loner in love

New member
חמודים...

לא רוצה לפוצץ לכם את הבועה אבל להגיע ל1000 עוד לא מבטיח לאף אחד שSOD יגיעו לארץ. זה אומנם צעד אחד לקראת זה, אבל יש עוד דרך ארוכה. בואו נקווה שהיא תסתיים בצעדים של ג'יימס על אדמת הקודש

busted4ever

New member
מסכימה

עד שהוא לא יעלה למטוס לפה ... אני לא אאמין גם שאני אראה אותו אני לא אאמין.^_______^

למעלה