SODISRAEL כבר מעל 1000

just jenny

New member
מזה מזה מזה?!?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יאללה תתחילו להפציץץ ועכשיו באמת!!
11

Punk Rulz

New member
900?!?!?! אההה שיבואו כברר!!!

ברגע שראיתי עכשיו שיש 900 חברים התחלתי לקפוץ ולצרוח בכל הבית!!!!! ויש אצלי חברה [שגרמתי לה לאהוב אותם יותר.. חיחיחי] והתחבקנו וצרחנו ואני כל-כך רוצה כבר ללכת!!! רבע שעה עמדתי וצרחתי. אפריל מתחיל שבוע אחרי היומולדת שלי [סוף מרץ] ואז ההורים שלי יקנו לי כרטיסים ליומולדת לי ולעוד חברהה!!! יאו!! כמה שאני מתה לראות אותםם!!!!! [עזבו.. תגובה דפוקה.. אני מאושרת..] עדיין לא חתמתי. אני לא יודעת איך!! לעזאזל! עוד כמה דקות אני והחברה שאצלי ננסה להרשם מהאימייל שלי וגם מהאימייל שלה :) עוד 2 רשומים בדרך!

מה?!?!?!?../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

OMFGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG *רצה בכל הבית* עוד 100 והם כאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן פאקקקקקקקקק זה לא נקלטטטטטטטטט!!!!!!1 סוף סוף ההופעות בארץ וההגעה של כובים לפה תופסים תאוצה!!!!!!!1 קודם פיל קולינס, דפש מוד, אמינם ופיפטי סנט שגם אמורים לבוא [שנה הבאה....] וקלי קלארקסון [
] שיש מצב שגם היא באה במרץ השנה, ועוד עכשיו סאן אוף דורקקקקק אני בכלל עוד שנייה מפרפרת פהההה אמאאאאאא!!!11
עכשיו צריך פייטסטאר, מאטטט ומקפליי והכל יהיה טוב ויפה!
יאללה חברה להפציץ בחתימות!!!!1 עוד 100 והם פהההההה
*הודעה זו נכתבה בדקות של התרגשות יתר!!!!*

Punk Rulz

New member
מישהו יכול לעזור..?

נרשמתי למיי ספייס ועכשיו אני לא מצליחה להרשם לעצומה.. :/

dragonit12

New member
עוד 100?

אני מאמינה שזה כבר פחות... איך איך חותמים? ניסיתי כבר ממזמן ולא הצלחתי מישהי יכולה לעזור לי?

Bartal j

New member
עוד 55 אנשים!!!

אימלההההה איזה כייף אני מאושרתתתתתתתתתתת יששששששששששששששששששששש

LeeR4Ever

New member
|קרמבו|OMGGGGGGGGG

אתם רציניים?!?!?!?!?!?!?~! וועאעאעא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!! זה מעולה!@!!!!!!!!!!! עוד 55 סוד בארץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OMFGGGGGGGGG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה!!!!!! ועעעאעאעא!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!! 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo6.gif

בעקבות מה שהתחלת אז יש עכשיו גם SODDublin (עם 9) SODPennsylvania (עם 196 וזה גם כולל כמה אנשים לא קשורים) SODMeymouth (עם 28) של מי היה הרעיון שלך או של ההפקה?

sodisrael

New member
רעיון של המנהל

המנהל הנחה אותי איך לפתוח את המועדון מעריצים..לא עשיתי שום דבר על דעת עצמי.

למעלה