איכס איכס איך הוא נראה>< איוווווווווו שיוריד את ה! זה לא מחמיא לו אפילו><
B butbut New member 5/12/07 #4 ../images/Emo87.gifאיכס איכס איך הוא נראה>< איוווווווווו../images/Emo70.gif שיוריד את ה! זה לא מחמיא לו אפילו><
../images/Emo87.gifאיכס איכס איך הוא נראה>< איוווווווווו../images/Emo70.gif שיוריד את ה! זה לא מחמיא לו אפילו><
O OneStepCloser New member 5/12/07 #21 אם הוא היה בלי המשקפיים, הוא היה הרבה יותר חמוד בתמונה הזאת XD
S Sharon Kez New member 5/12/07 #30 חחחחחחחחחחח דיי אני ממש נקרעת XDDD שירים אותם קצת, מה הוא חש מריצה? חחח [נו, ההיא מהמורדים שכל הזמן הלכה ככה עם עם המשקפיים שלה]
חחחחחחחחחחח דיי אני ממש נקרעת XDDD שירים אותם קצת, מה הוא חש מריצה? חחח [נו, ההיא מהמורדים שכל הזמן הלכה ככה עם עם המשקפיים שלה]
S screamin pittas New member 5/12/07 #45 אוי ווי! הם מזה תקועים מאמצע שום מקום>< מילא משקפיים אבל למה דווקא אלא?
M m o r 1 0 2 New member 5/12/07 #49 לא אהבתי,שיוריד את המשקפיים../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif איזה חיוך
L loli kiss New member 5/12/07 #78 אוקי כאן הוא מהממםם ../images/Emo99.gif עם כל הכבוד לעובדה שהמשקפיים הופכות אותו לחנון-כאפות-ממוצע בתמונה הזאת הוא שקסיי אחח איזה חיוךך כפרעליו.
אוקי כאן הוא מהממםם ../images/Emo99.gif עם כל הכבוד לעובדה שהמשקפיים הופכות אותו לחנון-כאפות-ממוצע בתמונה הזאת הוא שקסיי אחח איזה חיוךך כפרעליו.
B butbut New member 5/12/07 #5 ../images/Emo87.gifלמה דאגי למה???????? נו..אם זה היה יפה לו-עוד מילא.
L Lex 1 New member 5/12/07 #38 ../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה?? בוט את כנראה לא רואה טוב משקפיים = סקס. *האמ חוץ ממתי שהם עליי האמ* דאג נראה חנון שקס. והמשקף יפה. אוקיי די.
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מה?? בוט את כנראה לא רואה טוב משקפיים = סקס. *האמ חוץ ממתי שהם עליי האמ* דאג נראה חנון שקס. והמשקף יפה. אוקיי די.
S sweet shir New member 5/12/07 #42 ../images/Emo45.gif חוץ מהקטע שמשקף יפה, כי המשקפיים משעשעות ונשיות. אבל מחמיאות לו. P:
P purple floyd New member 5/12/07 #54 אני דווקא אוהבת שהוא עם המשקפיים ../images/Emo2.gif שיעשה לי ילד
S sweet shir New member 6/12/07 #88 ../images/Emo45.gif גמני. ../images/Emo99.gif סו פאקינג הוט. |ריר|
O O0NoNi0O New member 5/12/07 #65 התמונה הזאת מזה יפה../images/Emo99.gif אבל בכלליות המשקפיים עם המסגרת הדקה יותר מחמיאה לו תודה על כול התמונות!!
התמונה הזאת מזה יפה../images/Emo99.gif אבל בכלליות המשקפיים עם המסגרת הדקה יותר מחמיאה לו תודה על כול התמונות!!
Y Yu vi New member 5/12/07 #7 אעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif I Love Tom Fletcher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואווווווווווווו!!!!!!! איזו תמונה מושלמת!!!!! 33>
אעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif I Love Tom Fletcher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואווווווווווווו!!!!!!! איזו תמונה מושלמת!!!!! 33>