CyberP

New member
הנהלה חדשה לפורום

אוקיי, אז מי שלא שם לב, מהיום אני "כחול". לא, לא שוטר (לפחות מקווה לא להיות), אלא מנהל הפורום. אחרי שצרמו לי חוסר הידיעה, חוסר העדכון וחוסר העניין בפורום, החלטתי לקחת על עצמי את האחריות ולנהל אותו, בתקווה לשפר כל אחד מהתחומים האלו. אז קודם כל על עצמי קצת: קוראים לי יורי (בדיחות "רועעעעיייייי" לא יתקבלו באהדה, שמעתי את זה יותר פעמים מ"סוויט צ'יילד"). בן 22, גר באילת (כן כן, יש פה יותר מכמה בתי מלון וחושה). אני גולש בפורומים של תפוז מקיץ 2003. מעריץ של הגאנז מאז שאני ילד מאוד קטן, בהשראת אחי. אחי המשיך הלאה, ואני נשארתי. כמובן שיש לי את כל האלבומים בדיסקים וגם בקלטות את רובם, פוסטרים, חולצות וכל מיני כאלה. אני מנגן בגיטרה משהו כמו שנה וקצת. בצבא הייתי בתותחנים (כבוד!) עד לפני קצת יותר מחצי שנה, אבל זה כבר נושא אחר. למי שיש עוד שאלות, לא אישיות מדי, אשמח לענות. בקשר לפורום: בשבוע/ות הקרובים אני אעבור על כל החלקים של הפורום, מהודעת הפתיחה ועד לאלבום התמונות. אעדכן, אמחוק מה שלא רלוונטי, ואתקן. צפו להודעות מהסוג הזה קצת יותר בשבוע הקרוב, שבהן אני אשאל לעצתכם/אודיע על עדכונים לגבי הפורום/אכניס נהלים חדשים וכו'. שיתוף פעולה: תראו, לקחתי על עצמי את ניהול הפורום כשהפורום בשלבי גסיסה (לא כמטאפורה, הפורום היה קרוב לסגירה). המשימה הכי חשובה שלי היא ל"עורר" את הפורום ולפתח אותו, בפן המקצועי. ובפן האנושי יותר - אני רוצה שכל (או רוב) מעריצי גאנז בארץ יהיו קהילה גדולה, מאוחדת וגאה. עכשיו שיצא אלבום חדש זה זמן מצויין לחבר אנשים לקהילה. כך נוכל לשתף חוויות, לקיים דיונים הרבה יותר מעניינים והכי חשוב - להינות. בשביל זה אני צריך יותר מכל את שיתוף הפעולה שלכם - הגולשים בפורום. אני אפתח שרשורי דיונים (ואשמח אם תפתחו גם אתם, כמובן) ומאוד יעזור אם תשתפו פעולה ותדונו בדברים, כמו שקרה פה בשבוע האחרון עם מספר דיונים פורים בנוגע לאלבום החדש וכו'. אם אתם גולשים שרק קוראים, תעשו טובה - תכתבו פה ושם את דעתכם. אין לכם מושג כמה זה חשוב להתפתחות של הפורום. אם יש לכם חברים שאוהבים את גאנז - תנו להם את הכתובת, שלחו להם לינק. אפילו לינק להודעה ספציפית שעונה להם על איזה שאלה או שאתם חושבים שתעניין אותם. בסוף המטרה של כולנו היא לקיים פה קהילה תוססת וכיפית, בעלת מכנה משותף. תודה רבה על הסבלנות ובהצלחה בדרכנו החדשה.

CyberP

New member
נתחיל

בשרשור התפקדות קצר, רק לראות מה המצב של המבקרים בפורום. אני יודע שיש אחד בתחתית הדף, אבל הפעם באמת, כל מי שקורא שיגיב. כדי שאני אוכל לקבל פרספקטיבה על התנועה בפורום. אז נתחיל עם: שם: גיל: הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז: שיר אהוב: חבר להקה אהוב: ומי שרוצה שיוסיף גם תמונה. אני אתחיל: שם: יורי הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז: בקלטת וידאו של אחי בתחילת שנות ה90. שיר אהוב: Civil War חבר להקה אהוב: Slash

hofri10

New member
מתפקד

שם:עפרי גיל:14 וחודשיים הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז:באפריל 2008(אני לא ותיק...) שיר אהוב:november rain,SCOM,estranged חבר להקה אהוב:סלאש ואקסל...מקורי,לא? דרך אגב,בזמן האחרון התחלתי לשמוע את ולווט רוולבר והם להקה נחמדה מאוד...יש להם כמה שירים גדולים. רק מה-סלאש רחוק משיאו(אילוז'ן...)

CyberP

New member
מסכים

סלאש לא "רחוק" משיאו, אבל לא בשיאו. למרות שיש כמה דברים נהדרים שלו: Slither, Dirty Little Thing, You Got No Right, Can't Get You Out of My Head, Just Sixteen. ד"א, שכחתי להוסיף, אבל יעזור אם תכתבו תאריך לידה.

hofri10

New member
רוצה?

מחר אני אהיה בן 14 וחודשיים. תחדש על החתימה...והתכוונתי שהוא עדיין מעולה רק שהוא פחות משקיע מחשבה,או שזה נראה ככה, בסולואים של ולווט.

Stellary

New member
אמנם אין לי מחשב בדירה אבל מידי פעם אני קופצת

אז בכל זאת אשתתף שם: רעות גיל: 18 23.9.90 הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז: גיל 14 בערך שיר אהוב: Don't cry חבר להקה אהוב: אקסל ואיזי הם נחמדים, אבל אני נוטה לאהוב את כולם באופן שווה

RockTheFuckOut

New member
תחדש על הניהול, בהחלט מנהל ראוי

שם:Nate גיל: בקרוב 25 (ב 19.12) הפעם הראשונה ששמעתי את גאנז: בילדות יצא , אבל אני לא בא מבית מוזקלי ולא ידעתי שזה גאנז ככה שהתחלתי לשמוע אותם בגיל 15 שהתחלתי להתעניין במוזיקה , התחלתי מהצילי פפארז והם ב 98\99 שיר אהוב:נובמבר ריאן כבש אותי בשילוב הקליפ ,אני אוהב לראות תטרלוגיה ואת המאקינג פאקין וידאוז לעיטים קרובות. אבל אין על דאבל טואלקין גייב לייב! שאקסל מוציא כל פעם עצבים על מישהו אחר והשיר עצמו מתארך לגאם ענק של מעל 7 דקות. גם את COMA ולוקמוטיב מאוד וחבל שבקושי נוגנו לייב. חבר להקה אהוב:סלאש , גם היה לי שיער כמוהו :)

slashon1

New member
dtj בהופעות אכן ענק. ואם אני לא טועה

הם לא ניגנו אף-פעם לייב את לוקומוטיב.

RockTheFuckOut

New member
ניגנו

אין קטע וידאו אומנם.. אבל שמעתי בסאונד מכיר תהופעה בפאריז מ 92 נכון? פספסנו שם משהו ענק, גף באק מגדולי הגיטרסטים והשפעה ענקית על סלאש היה אמור לנגן איתם בגאם את לוקמוטיב אבל הוא קיבל טינטון באוזנים(ציפופים באוזן כתוצאה מחישפה לרעש) ולא יכל להופיע . אפשר לראות קטע שהם עושים חזרות

CyberP

New member
יפה. עוד מידע על קומה ולוקומוטיב

"קומה" נוגן לייב בסביבות ה-4-5 פעמים במהלך האילוז'ן טור... בהופעה ביפן הם פתחו איתו את ההופעה. גרסאת לייב שלו נמצאת בגרסא היפנית של Live Era. המילים לשיר נכתבו ע"י אקסל, אמנם, אבל כמו שאקסל עצמו הודה, השיר הזה היה הבייבי של סלאש, המפלצת שהוא יצר. "לוקומוטיב" נוגן גם בסביבות ה-5 פעמים לייב. בהחלט ההופעה עם ג'ף בק בוטלה. אבל במהלך האילוז'ן טור הם ניגנו אותו כמה פעמים. כמובן שאין וידאו, אבל יש הקלטות פה ושם מסתובבות ברשת. זה השיר האהוב על גילבי, יחד עם Pretty Tied Up.

CyberP

New member
עוד פרט על לוקומוטיב

הוא נכתב בסביבות 1988-89 על ידי סלאש ואיזי, ואקסל הוסיף את המילים.

RockTheFuckOut

New member
למעשה שני השירים הכימורכבים שלהם מבחינת נגינה

יש לי את COMA לייב בוידאו מהופעה בשיקגו 92 אם אני לא טועה, לוקומטיב נוגן בעיקר בהתחלה גם בהופעות ביפן.

hofri10

New member
גם אני התחלתי מרד הוט

להקה ענקית אבל לא ברמה של גאנז...

hofri10

New member
לפני שנתיים בערך

עד אז הייתי שומע טיפקס,משינה,מוניקה סקס,שייגעצ והדג נחש.

slashon1

New member
על עצמי+שאלה ליורי

שם:אלברט גיל:20.5 הפעם הראשונה ששמעתי גאנז: בערך בגיל 12. את השיר סוויט צ'ילד אוף מיין. שיר אהוב:נובמבר ראין. שיר אהוב מהאלבום החדש: sorry, this i love חבר להקה מועדף: אקסל/סלאש. שניהם גאונים. עכשיו השאלה ליורי. יש מצב שבתקופה מסויימת היית כותב בפורום רוק/מטאל בקקטוס? לפני 5 שנים בערך.

slashon1

New member
../images/Emo45.gif

לפי מה שאני זוכר בתקופה ההיא זה היה פורום די משגשג והיו שם מלא דבריםומשחקים נחמדים. לא יזיק גם להחיות קצת את הפורום שלנו כאן

CyberP

New member
../images/Emo45.gifעם קצת עזרה מהגולשים נוכל לעשות דברים!

למעלה